- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #375.941
Santiyeye gittim geldimama akilli bileklik evdeydi tuh
BUGÜN
WALKKK
CHALLENGE
GÜNÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

Aksam insallah salonda yuruyum bakalim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Santiyeye gittim geldimama akilli bileklik evdeydi tuh
BUGÜN
WALKKK
CHALLENGE
GÜNÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
Şişkinliği rağmen iyi bile ozamn canım TebriklerCuma kilo: 52.2
Bugün kilo: 52.0
Cherry Mom aslında daha cok gitmesi lazım ama şişkinlik var hala üzerimde
Bitki çayları vs içiyorum inşallah Cuma'ya güzel bir kilo vermiş şekilde girerim.
Gitsin kilolarŞişkinliği rağmen iyi bile ozamn canım Tebrikler![]()
Ben adet dönemlerinde; bir ödem atıcı çay ( maydanoz zencefil tarçın limonla hazırlıyorum) bir de adet dönemi iki gün Üst üste makarna diyeti ( sabah 1 dilim ekmek 2 porsiyon peynir domates salata, öğlen akşam 6 kaşık yağsız makarna 3 kaşık yoğurt, aralarda da süt ) yapıyorum @ayvacicegi
Bencede iyi gidiyorsun canım hayatın akışında aksilikler telaşlar oluyor tabi ama sen bırakmıyorsun maşallah senin kilonda başkası olsa çoktan bırakmıştıGitsin kilolarŞu ara evde uzaktan eğitim evin tamirat vs işleri derken kapılmışım bir akarsuya gidiyorum. Kilo vermek geri planda kalıyor ama vereceğim inşallah gidecek bu kilolar. Şu aşamaya gelmek bile benim icin cidden iyi. Kronik rahatsızlığımdan dolayı ilaçlarım ağır cok fazla spor yapamıyorum ama yine de gitti bir şekilde.
benim de ilaç bitti bekliyorum regl olmayı makarna mı yesem özledim dedennisgo canım selam çok özledik yahu iyisin umarım
girersen bizden selamını esirgeme
Kızlar denizin regli dönemlerinde yaptığı diyeti paylaşıyorum "makarna diyeti "garip ama makarna ile bildiğin ödem atıyordu bu kızımız ve hiçte regliden dolayı + geldiği olmadı (fazla spordan artı geldiği oldu
)
İsteyen deneyebilirmakarna yağsız tuzsuz sossuz olacak ve limitler aşılmayacak
![]()
Ben hiç kullanmadım canım. Valla normal penye eşortmanla bile su içinde kalıyorum. Onunla ne olurum bilemedim.Kızlar sauna esofmanı alan oldu muben pazar yuruyuşümü onunla yaptım valla harika terletiyor müthiş gaza geliyor insan
![]()
yok 7 olmayacak artık ondan eminim kaptanım ama 69 u da beğenmiyorum 68 de gözümAaa niye öyle diyorsun kendi kendini öldüren cins mübarek
Yüzdün yüzdüüün 6 nın kapısına dayandınn kuzum cumadan sonra 7nin yüzünü bir daha görmeyeceğiz![]()
Yiyebilirsin canım 6 kaşık yağsız tuzsuz makarnanın zararı olmaz ki zararı olan sosu tereyağı tuzu vsbenim de ilaç bitti bekliyorum regl olmayı makarna mı yesem özledim de![]()
ayyyyyy bende denicem bunu diyrtte rn cok makarnayi oxledimYiyebilirsin canım 6 kaşık yağsız tuzsuz makarnanın zararı olmaz ki zararı olan sosu tereyağı tuzu vsama öğlende makarna yemek lazım
![]()
Ben alamadım o ara annemlerde yazlıktaydım ya oraya PTT geliyor sadece o yüzden vazgeçmiştim kaldı öyleKızlar sauna esofmanı alan oldu muben pazar yuruyuşümü onunla yaptım valla harika terletiyor müthiş gaza geliyor insan
![]()
sesli guldumBen alamadım o ara annemlerde yazlıktaydım ya oraya PTT geliyor sadece o yüzden vazgeçmiştim kaldı öyle
Bu ay değil öbür ay yine aklımda
Neden bu ay değil ayyyyyy kışlık alışveriş yaptık çocuğun botu montu o su bu su dünya şey oldu kendinde aldım tabi birşeylerkaban yerine çanta aldım karda kabansız çantasıyla gezenn biri görürseniz o benim
![]()
Geçmişteki alıntıma git kız orda yazmış yanına sadece yoğurt:)sesli guldumya bu makarna beni cok heyecanlandirdi
makarnaya sos yag koymuypruz ama yaninda baska yemek yiyebiliupmuyuz
![]()
Geçmişteki alıntıma git kız orda yazmış yanına sadece yoğurt:)
Sabah normal kahvaltı gibi
Öğlen 6 kaşık sade makarna + 3 kaşık yoğurt
Akşam aynı okaaaa aralarda süt içmiş ama onuda çok içmemiştir kesin çok kısa sürede harika kilolar verdi 2 kez mezun oldu
Cuma persenbe ikindi tartilirim o zamanCanım oruçlu iken kilo bildiriminde ikindin tartılıyorduk. Sahurdan dolayı sabah fazla çıkar.
Selam canımKahvaltı peynirli yumurta, 3 zeytin 3 ceviz az yufka
Ara mandalina, avuç içi kadar çitlek
Akşam 7 tane çig köfte, beyaz lahana, ayran
Bolca su
Spor yok yarın okul için evrak hazırladım.
İyi geceler dilerim
Yağsız yoğurt almayın diyorlar daha sağlksızmışgordum.de isime gelmedi:) ben simdi kolestrol mevzuuna ben tirstim evde de kaymakli tava yogurdu varyagsiz yogurt almam lazim. bu aksam yesil mercimek yemegi pisiriyorum makarna yapicam yaninda da :) ekmek yerine onu yerim nolcak ki
![]()
Sadece Makarnayla mııGeçmişteki alıntıma git kız orda yazmış yanına sadece yoğurt:)
Sabah normal kahvaltı gibi
Öğlen 6 kaşık sade makarna + 3 kaşık yoğurt
Akşam aynı okaaaa aralarda süt içmiş ama onuda çok içmemiştir kesin çok kısa sürede harika kilolar verdi 2 kez mezun oldu![]()