• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@SaskinAnne menü yazmamaya alışma canım bekliyorz menülerini daha iyicesin galiba
@ayvacicegi sende bugünden itibaren yazarsın herhalde ☺️
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak şahane doğum günü dün müydü menü yazılmamış 🤣🤣
Aynen dün bayağı cıssstı :KK48: bugün de regl yaklaştığı için yüzüm filan şişti biraz ama tartılmıyorum cumaya kadar

Hb cnm bnm ben de özledim valla :KK76:
Güzeldiii minnoşlarla da oynadık orda koru var çay bahçeli oraya gittik çok özlemişm yaa ama güzel pastane de vardı :KK15:
Sen nasılsn cnm diyetisyen listesini mi yapıosun 2 gündür fark hissettin mi
Ohh miss gibi ya ne güzel oluyor boyle bulusmalar 🥰💞 yakin zamanda bu daha yaparsiniz insallah ben istambulda okudum cok severim sehir olarak
Canim %90 yapiyorum menumde et yok ama komsularim sagolsun bulgur pilavlari etler 😂 atamam asla zaten. Fark hissedemiyorum canim ama menuden degil regl oldum cok sukur ondan dolayi sisligim ve agrim var gecsin anlariz 😂😂

Çok iyi canım yarında böyle devam et sıkıntı olmadıysa senin için eksiye bile geçersin inşallah 🤗

Çok iyi menü canım 😘

Öğlen karbonhidrat olmuş ama akşam yemeyerek dengelemişsin çok iyi canım ✌️

Menü çok iyi canım 🤩🤩 cuma yüzümüz gülecek inşallah 😍

Güzel menü canım ✌️

Menü ağır olacak diye gözümüzü korkuttun bu muydu yani 🤭🤭
İnsallah cnaim ya listelere uymaya calisiyorum ama cok agrim ve sislik de var regl yuzunden ama cumaya kadar tartilmiyorum 👍

Ohh miss gibi ya ne güzel oluyor boyle bulusmalar 🥰💞 yakin zamanda bu daha yaparsiniz insallah ben istambulda okudum cok severim sehir olarak
Canim %90 yapiyorum menumde et yok ama komsularim sagolsun bulgur pilavlari etler 😂 atamam asla zaten. Fark hissedemiyorum canim ama menuden degil regl oldum cok sukur ondan dolayi sisligim ve agrim var gecsin anlariz 😂😂
Tamam kuzum 1 haftaya anlaşılırr :KK9:

Cherry Mom Cherry Mom kaptancım sen mi kullanmıştın sauna ermal eşofman ? Bi fıstık daha yazdı burada ama bulamadm
Hangi markayı önerirsiniz
Bir de acı biberli jeldir kahvedir birşey uygulayan var mı bacaklara? :KK76:

Cherry Mom Cherry Mom kaptancım sen mi kullanmıştın sauna ermal eşofman ? Bi fıstık daha yazdı burada ama bulamadm
Hangi markayı önerirsiniz
Bir de acı biberli jeldir kahvedir birşey uygulayan var mı bacaklara? :KK76:
G gamzem23 kullanıyor canım
Trendyol da var mesela sweet sauna tayt takım yazınca çıkıyor 🤗

İnsallah cnaim ya listelere uymaya calisiyorum ama cok agrim ve sislik de var regl yuzunden ama cumaya kadar tartilmiyorum 👍
İyi yapıyorsun canım biz elimizden geleni yapalım da arada tartılsakta sonuç değişmeyecek nasılsa 🤭 ödemli kiloyla moral niye bozalım boşa :)

İyi yapıyorsun canım biz elimizden geleni yapalım da arada tartılsakta sonuç değişmeyecek nasılsa 🤭 ödemli kiloyla moral niye bozalım boşa :)
Aynen canim benim spor yuruyus listeler yarinin sebzelerini hazirladim bu gunden.
Yarin da yesil cay bol su hafif rgzersiz de yaptim mi vicdanim rahat bi sekilde tartilirim cuma sabahi 😇
Ama eksi gelecegime inanıyorum ben 🙃

Back
X