• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

28.10 walk Challenge sonuçları
🚶🏽‍♀️🏃🏾‍♀️🤸🏼‍♀️🚶🏽‍♀️

1. Namaria Namaria 11.832 adım 🌹🌹

2. A AKREPcg 10.355 adım 🌷🌷

3. kirmizigitar kirmizigitar 7302 adım
💐💐

4. Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 6700 adım 🏵️

5. G gamzem23 6500 adım 🌼

6. Cherry Mom Cherry Mom 5885 adım 🌻

+💯 Puan Namaria Namaria nın oldu tebriklerr :halay: :halay:

Canim kiyamam paylasmissin yanlis anlasilma olmasin arkadaslarcw ben yarini da beklerdim sonuclar icin aksam paylasicam dedin diye oyle dedim.
Bi de challenge falan diye spora gitmedim hazirlandim uzun yurudum falan cok ciddiye aliyorum galiba 😂 hani oyle esnekse ona da uyarim

Canim kiyamam paylasmissin yanlis anlasilma olmasin arkadaslarcw ben yarini da beklerdim sonuclar icin aksam paylasicam dedin diye oyle dedim.
Bi de challenge falan diye spora gitmedim hazirlandim uzun yurudum falan cok ciddiye aliyorum galiba 😂 hani oyle esnekse ona da uyarim
Yaptığım emek verdiğim şeyin ciddiye alınması hoşuma gitti aksine canım belmayneyide araya şimdi sıkııştırdım 🤭 daha iyi oldu 😂 haklısın 🖐️

Kızlar bugün Perşembe yarın tartı günümüz lütfen menülere kahvaltı dahil dikkat edelim inanın o menüler benim için artı gelmenizden bile mühim .. menüler sizin aynanız çabanız,isteğiniz,emekleriniz herşey menülerde gizli tartı bu kadar reel olmayabiliyor maalesef.

yarın tartı fotoğrafı + nick +tarih ( gün ay yıl ) ❤️

Derecede yerimizi almaya hazırlanıyor muyuz ???

Mehfam Mehfam

SaskinAnne SaskinAnne
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
kirmizigitar kirmizigitar
mavimli mavimli
Mahi57 Mahi57
seyrekyagmur seyrekyagmur
ayvacicegi ayvacicegi
A AKREPcg
Namaria Namaria
Pain Killer Pain Killer
belmayne belmayne
G gamzem23
Amor-a Amor-a
B bluuee
caroline84 caroline84

Kızlar bugün Perşembe yarın tartı günümüz lütfen menülere kahvaltı dahil dikkat edelim inanın o menüler benim için artı gelmenizden bile mühim .. menüler sizin aynanız çabanız,isteğiniz,emekleriniz herşey menülerde gizli tartı bu kadar reel olmayabiliyor maalesef.

yarın tartı fotoğrafı + nick +tarih ( gün ay yıl ) ❤️

Derecede yerimizi almaya hazırlanıyor muyuz ???

Mehfam Mehfam

SaskinAnne SaskinAnne
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
kirmizigitar kirmizigitar
mavimli mavimli
Mahi57 Mahi57
seyrekyagmur seyrekyagmur
ayvacicegi ayvacicegi
A AKREPcg
Namaria Namaria
Pain Killer Pain Killer
belmayne belmayne