- 23 Mart 2016
- 30.101
- 90.731
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #376.361
Bende fotoğraf konusunu hallettiğimizi düşünmüştüm ama bu hafta böyle olsun lafı beni gücendirdiSabah 7de çıktım evden menüyü de yolda yazdım
Sabah 4 30 da uyandım 5 30 a kadar kız uyumadı eşimi kaldırdım tartıldım hatta kıyafetlerim vardı şarjım da %5 'di şarja takayım tuvalete gideyim meyvemi yemeden tartılayım dedim bilgisayarı çantaya koy öğle yemeğini hazırla derken vakit geçti geç kalınca çekemedim. Neden saygısızlık yaptığımi anlayamadım evet foto işine karşıyım halen karşıyım ama 2 haftadır kural ne ise cekiyorum gönderiyorum ihmal etmiyorum kj
Bu hafta böyle olsun?
Bu hafta +0,26 yüzden olacakken 0 yüzden oldu
Bu hafta bildirimsiz geçildiği için önümüzdeki hafta yüzden ceza olarak kural gereği 2 ye bölünecek
Bu bir yarışma 100 gram 50 gram eksinin bile faydası var sen 200 gram eksik gelmişsin hiç küçümsememelisin hafta başından beri fotoğraf paylaşımı bildirimini vs diye devamlı hatırlatıyorum sen bu hafta böyle olsun diyince haliyle kızıyorum
Tüm bunları bir yana geçtim diyet adına takım adına motivasyon adına çoook uzun zamandır bir şey yaptığını görmüyorum o yüzdn izin yazmak en iyisi olacak karşılıklı üzmeyelim birbirimizi hepimizin emeği var şurada sonuçta ben uzun zmandır senden bir kıpırdanma göremiyorum