- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #376.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünden itibaren yazmaya çalışacağım kaptanım
ortim maşallah 10 kilo az mı ama canım tartı fotosu eklememişsin unuttun mu acaba bi hatırlatayım dedim listedesin değil mi :)Günaydınn hanımlar ,
Geçen cuma: 70,1 idi
Bugün : 69,8
Fark: 0,300 -
Oran: 0,43
Hedef: 68,8 bu hedef olursa tam 10 kilo vermiş olacağım. İstediğim 6 lı rakamı bu şekilde görmek değil haftaya hedef olduğunda kutlarım
Bu hafta sporsuz ve sindirim problemi ile geçti bunların üzerine yoğunlaşacağım.
Cherry Mom
Namaria
geçmiş olsun canım iyi mi şimdi?Günaydın kızlar emre hastaydı gece berbat geçti kahvatı sonrası döneceğim size![]()
Düzelttim ortim unutuyorum araya çene girince :)ortim maşallah 10 kilo az mı ama canım tartı fotosu eklememişsin unuttun mu acaba bi hatırlatayım dedim listedesin değil mi :)
Şimdi iyi canım gece uyuyamadı sadecegeçmiş olsun canım iyi mi şimdi?
Pardon canım yine unuttumGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 76.8
Bugün: 76.2
Fark: - 600 gr
Yüzde: 0,761
Hedef: 75.7 (hedefi biraz küçük tutayım bu hafta)
Uykusuz bir gecenin ardından artı geleceğim diye korktum ama şükür gelmedim. Oğlum fena değil. Gece pek uyumadı. 3 kere kustu. İshal şimdi de. Reflör verdim. Muz, patates falan yedirmeye çalışıyorum ama bir iki lokma ancak yedi. Yicecek konusunda bir önerin olur mu doktorcumHedef60kgolmak
Günaydın kızlar emre hastaydı gece berbat geçti kahvatı sonrası döneceğim size![]()
canım çok geçmiş olsun olmazsa bi doktora götürsen canım dün de kusmuştuGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 76.8
Bugün: 76.2
Fark: - 600 gr
Yüzde: 0,761
Hedef: 75.7 (hedefi biraz küçük tutayım bu hafta)
Uykusuz bir gecenin ardından artı geleceğim diye korktum ama şükür gelmedim. Oğlum fena değil. Gece pek uyumadı. 3 kere kustu. İshal şimdi de. Reflör verdim. Muz, patates falan yedirmeye çalışıyorum ama bir iki lokma ancak yedi. Yicecek konusunda bir önerin olur mu doktorcumHedef60kgolmak
Tebrik ederim ortim. Bu arada aynı miktarda kilo vermişizgecen cuma 62
bu cuma 61.4
fark:0.6
oran:0.967
gelecek cuma hedefi:61.1
Verdiğin 200 gram ekibe saygındır çekmediğin fotoğraf bu hafta böyle olsunla olmuyor işte canım kaç kez anlattım lütfen amaCherry Mom sabah okula geç kaldım ekran görüntüsü alamadım tartıldım ama sorarmışım bu hafta böyle olsa zaten 200 gr vermişim sadece dün diyetisyene yollamıştım dünkü duruyor program uzerinden
Evet canım unutmuşum ekledim. Teşekkür ederim.canım çok geçmiş olsun olmazsa bi doktora götürsen canım dün de kusmuştu
sonucun için tebrikler canım gayet güzel ama sen de tarih ve nickli tartı fotosu koymamışsın kuzu? unuttuysan ekle canım kabul olmaz yoksa