- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #376.441
Ben de Burcuaynen kaptanım ben de özetle bunu demek istemiştim. haklısın.
bu arada ismim Almıla canım bana ismimle hitap edebilirsiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de Burcuaynen kaptanım ben de özetle bunu demek istemiştim. haklısın.
bu arada ismim Almıla canım bana ismimle hitap edebilirsiniz![]()
canım öncelikle Allah tez zamanda Şafii ismiyle şifa nasip etsin en önemlisi sağlık.Arkadaşlar merhaba
Öncelikle hepiniz kusura bakmayın benim yüzümden nota almışız
Biliyorsunuz sağlık problemim nedeni ile bir süredir aktif olamıyordum
Izne ayrılmak istememe sebebim motivasyonum düşmesin diyeydi
Biliyorsunuz hepinizle diyet dışında da çok şey paylaştık hepinizi görmeden ayrı ayrı sevdim o yüzden de ayrılmak istemiyordum
Ama bugün gelinen bu nokta konuştuklarımız gerçekten kalben istenmediğimi anladım
Herşey için teşekkür ediyorum umarım gonlunuzdekine kısa sürede kavuşursunuz
Hakkınızı helal edin
Ben de kasım ayı için 17 video buldum liste yaptım dün :) fitness blender var, popsugar fitness var ikisini seviyorum :)Chloe ting var canim ben onu yapiyorum gayet etkili eliptikten sıkılırsan ona da bakabilirsin
Ben youtubedan istedigim videolarini indirdim flasa attim televizyona takip evde yapiom
onlara da bakayım canım youtube da var mı?Ben de kasım ayı için 17 video buldum liste yaptım dün :) fitness blender var, popsugar fitness var ikisini seviyorum :)
spor salonuna da belki ocakta başlarımburda dolu her yer
Ama şu an üşeniyorum bi de vücutla barışmak zaman alıyor o etkiliyor beni salonda
80li kilolarda gitim ama daha çok moralim bozup yiyodum spordan sonra ordakileri görünce![]()
Canım benim de yüksek bir artım varArkadaşlar merhaba
Öncelikle hepiniz kusura bakmayın benim yüzümden nota almışız
Biliyorsunuz sağlık problemim nedeni ile bir süredir aktif olamıyordum
Izne ayrılmak istememe sebebim motivasyonum düşmesin diyeydi
Biliyorsunuz hepinizle diyet dışında da çok şey paylaştık hepinizi görmeden ayrı ayrı sevdim o yüzden de ayrılmak istemiyordum
Ama bugün gelinen bu nokta konuştuklarımız gerçekten kalben istenmediğimi anladım
Herşey için teşekkür ediyorum umarım gonlunuzdekine kısa sürede kavuşursunuz
Hakkınızı helal edin
Burcu ne güzel isim burçlarla ilginden anlamalıydım ehuehueBen de Burcumemnun oldum cnm
![]()
Ben izne ayrılmadım çıktım tamamencanım öncelikle Allah tez zamanda Şafii ismiyle şifa nasip etsin en önemlisi sağlık.
çok müdahil olmak istemedim ama istenmemek değil sağlık durumun ve motivasyonun yarışmada (ana kadroda) devam etmeye uygun değil bence gözlemlediğim kadarıyla.
izne ayrılmak takımdan ayrılmak demek değil ki alt listede devam edersin ana listede olmazsın canım her hafta alt listedeki arkadaşlar da menu yazıp bildirim yapıyor istenirse herşeyin bir çözümü var.
kıyas yaparsam dış göz olarak düşün beni yaklaşık 3 aydır yarışmadayım ve bu ikinci takımım ilk takımım 9. takımdı ve kurallar burdakine göre daha katı idi menu yazma yorumlama katılım sağlama konusunda ve benim en sevdiğim yönüydü o kurallar, tercihen disiplinli bir şekilde çalışırım zaten tüm işlerimde ve 19 kiloya yakın bir kilo vererek mezun oldum bunda o kuralların da çok etkisi var. mesela 3 ayda 1 gün bile menü yazmadığım olmadı inan Suriyeye göreve gittim bildirimimi yaptım ordan sohbete katıldım ve hiç of demedim çünkü kilo vermek disiplinse bu yarışmanın da kuralları da bunun için var. ve benim için şu an hayatımın 1. sırasında bu kilo verme olayı.
Kaptanımızın da bu kurallara uyum istemesi kadar normal birşey yok canım listelerde başka takımlarla yarışıyoruz ve diğer takımlarda arkadaşlar takım yüzdesini düşürmeyim motivasyon bozulmasın diye kendileri teklif ediyorlar izne ayrılmayı bu yönden de bakmak lazım, sağlık sorunlarına inan hepimiz üzüldük ama o varken zaten bu disipline girmek seni yorar.
İnşallah motivasyonun ve sağlık durumun tez zamanda yükselir. uzun oldu ama kendi acımdan olaya bir bakış sunmak istedim sevgiler![]()
Sanirim yolculuk vs odem vs oldu. Aslinda zayiftim pazartesi en az 200 gr eksiktiA bu hafta niye sabit geldin ki![]()
Canım benim de yüksek bir artım varbizi sevdiğini sohbetin iyi geldiğini biliyoruz cnm o yüzden buraya yediklerine biraz daha yoğunlaşırsan başarıya ulaşmamak için bir sebep yok
bu hafta elinden geleni yap bence
vitamin eksikliğin de olabilir mi kuzum?
Bu regl dönemini bol sıvıyla atlatırsan tartıda fark görürsün bence,zor ama denemeye değer![]()
evet cnm youtube bunlar , mesela yoğun olan var 1000 calorie workout, onu kızın hareketlerinden yapıcam 1 saatte 600 kalori civarıonlara da bakayım canım youtube da var mı?
çok süper videolarla gitmek motivasyonu arttırıyor.
yaa aşkolsun niye moralin bozuldu şu an salona giden ek kilolu insan benimama hiç sorun değil en cok fiziksel değişim gösterecek olan da benim nası bakış açısı ama
hiç canın sıkılmasın
sadece pandemi dolayısıyla endişeliyim ben cok kalabalık değil 2-3 kişi oluyor aksamları ama gene risk bakalım canım.
Tamam canim ben kendi açımdan bakisimi sunmak istedim gecmisi bilmiyorum tabi haklisindir hayirlisi olsunBen izne ayrılmadım çıktım tamamen
Teşekkür ediyorum ama geçmiş paylaşımlara bakarsan ben aktiftim zaten sadece 10 günlük bir rahatsızlık dönemin oldu o da iki gündür iyi şükür
Israrla izne ayrıl denmesine ısrarla istemiyorum dememin sebebi kilo vermemin fiziki değil zorunlu olması idi
Tabi ki kendime plan çizmiştim ama
1 defa artı gelme dışında hiç artı da gelmedim herkes bilir sorabilirsin
Eksiğimi kapattım
Spor yapmam zordu zorladım
Diyeceğim bu kadar
Sanki terslemiş gibi olmuşTamam canim ben kendi açımdan bakisimi sunmak istedim gecmisi bilmiyorum tabi haklisindir hayirlisi olsun
Peki canım,sağlığına kavuşursun inşallah tekraryarışmadan ayrıldım canım
Böyle olması sizin için daha iyi. Regl kesildi bugün hiç gelmedi sanırım düzeldi
Önümüzdeki ay hormon takviyesi ile 3 ay kontrollü gideceğiz bakalım
Herşey için teşekkür ediyorum çokça moralim bozuk daha fazla yazacak halim yok
Yok tamamen ayrıldım artık hiç-bir listeye giremem herhalde. Kaptan yazmıştır zatenPeki canım,sağlığına kavuşursun inşallah tekrar
Ama alt listede devam edeceksin değil mi? Özletme kendini![]()
![]()
Beni pek kimsenin özleyeceğini de zannetmemPeki canım,sağlığına kavuşursun inşallah tekrar
Ama alt listede devam edeceksin değil mi? Özletme kendini![]()
![]()
Canim bi saatte 600 kalori cok değil mi yaevet cnm youtube bunlar , mesela yoğun olan var 1000 calorie workout, onu kızın hareketlerinden yapıcam 1 saatte 600 kalori civarı
daha kolayı mesela 15 dkda 150 kalori var popsugar fitness ın ordaki sarışın kadın da aslan burcu acayip enerji veriyo![]()
Kaptan seni izne bile ayirmadi canim tartisiz bildirimde bulunmadi yazdi sadece listeyi de paylasti paylasim alanindaYok tamamen ayrıldım artık hiç-bir listeye giremem herhalde. Kaptan yazmıştır zaten
Tekrar kontrol et istersen canimKaptan seni izne bile ayirmadi canim tartisiz bildirimde bulunmadi yazdi sadece listeyi de paylasti paylasim alaninda![]()
İlk listede bildirimde bulunmadigini yazmisti oglen telefonda görüşüp hallettiginizi soyledi grupta da.Tekrar kontrol et istersen canim![]()