Çok iyi canım tebrik ederim en fazla 2 haftaya mezuniyet geliyor herhalde

Şu sonuca çok çok sevindim biraz hareketlilik menülerine ayar çekmen bence işe yaramış gibi ? Tebrikler iyi ki izne çıkmamışsın
Bence moralinin yerde olacağı bir durum yok diyetisyenin durumu abartmış gibi geldi bana

tatlı bağımlısı olsan yemediğinde kriz gibi şeylet geçirmen lazım o kadar kötü oluyor musun ? Atıyorum en yoğun işinde gücünde bile tatlı mı oluyor aklında pek sanmam menülerinde o kadar tatlı şeyler bile yok senin..
Ama kesinlikle dengesiz gidiyorsun en az 7 haftadır 81 82 git gel yapıyorsun başka bir ekipte olsan bu kadar uzun süre listede tutmazlardı seni açık ve net. Sana karşı sorumluluğum olduğu gibi onların motivasyonu kırılmasın diyede uğraşıyorum kimse sonunca olan bir ekip içerisinde yer almak istemez ve sen çoğunlukla takım Ortalamasını çok kötü etkiliyorsun canım.
Bugünden sonra istikrarını koruyabilecek misin ? Bir haftada +500 çok fazla reglide değilsin sanırım değil mi neden bu kadar fazla artı geldi sence dün ne yedin menünü hatırlayamadım
Tebrikler canım

ama amaaa kesinlikle sporları azalttın canım dikkat etmen lazım zumbalarr gelsiiinn artıkk

Çok teşekkürler canım
Sizede çok geçmiş olsun tekrardan kaderdaşım

çok iyi eksi tebrik ederim karşılığını alman sevindirici

Çok teşekkürler canım
Tebrik ederim canım ailenin yanında olmana rağmen iyi idare ettin

Ahh painnn vahh painn

bir doğum günü bize neler yaptı neyseki sabite çektin ne yapalım ama son 2 gün kabak yedin sanada yazık

şimdi diğer cocugun doğum günü vardı değil mi ? Üst üste artı gelme şansın yok şimdiden söyleyeyim

Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Tebriklerr canım kilo olarak çok iyi gidiyorsun menülerde çok iyi amaa ekip katılımın çok az lütfen biraz daha ekip içinde ol olur mu ? Buda takım kuralı sonuçta konuşmak paylaşmak bu işin motivasyonu olmazsa olmaz
Çok teşekkürler canım
Ah canım

yine bir doğumgünüzede

Bu hafta bombaaaa giib bekliyorm seniiiii