• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizlar ya, ben bu deprem olaylarindan filan cok etkileniyorum sanirim dunden beri o kadar kotuyum ki, ara ara tekrar nefes darliklari, tekrar carpintilar, haberperi surekli aglayarak izliyprum. ilgilenmemek kanima dokunuyor, ote yandan beklenen istanbul depreminin bir gun elbet gelecegini ve bizim de bir gun bunlari yasayacagimizi biliyorum
Canım ben de çok etkilendim. Dün bir de çok fena gök gürledi. Benim iki büyük korkum birleşti. Elim ayağım çekildi dün. Oğluma da belli etmemeye çalışıyorum. Akşamı zor ettim valla. Hiç bakamıyorum zaten deprem görüntülerine. Direk 17 ağustosa gidiyorum. Rabbim yardım etsin İzmire. Bir daha göstermesin 🙏 :KK43:

Selam canim, tabikiiiii.. Bu hafta gecen haftanin hesabini sormam lazim kendimden. Simdi leslie 48dk yaptim.
Aksam eliptik olmazsa bir leslie daha yapmayi dusunuyorum.
Lets kill it baby💪🙂
Ooo supersin ortim masallah 😍 leslie yaptiysan aksam eliptik yap canim vucut sasirsin 🙃 ben de challenge için hazırlandım yuruyuse fikcam az sonra 🥰

Ayy muhtesem ya böyle deyince sen nasil gaza geliyorum 😆
Oh ne guzel 😂😂 kilo verip dolabi yenilemek gibisi yok 🙃
Babamin da sozu var zaten ilk 120 lerle basladigimda demisti 85 e in 5bin lira hadiye sana diye .Gecen aradim baba parayi hazirla diye ahha nasi gülüştük para hazir istersen avans gonderiyim diyo 😂 yok dedim 85 e inince lazim olcak 🥰

Yogurt ve kefir mayaladim, lor peyniri yaptim, cocuklari doyurdum, yatirdim geldim.
Ooo kefiride mi kendin mayalıyorsun maşallah :)
Peynirde senden :21: ellerine sağlık
Ben kefir hiç içemiyorum kokusu çok ağır geliyor 🙈

Challenge gunu hem yuruyus yapcam hem de alisveris kisliklarim bolarmis 😂😂😍
ay bende 46 ve 44 beden kıyafetlerimi kaldırdım. 42 beden kıyafetlerimi çıkardım. o kadar mutlu oldun ki bir kaç tanede 40 beden kıyafetlerim var. umarım onlara da olurum. üst kıyafetlerimi bol gelse de giyiyorum. o bile mutlu ediyor. dar buluzlarım,kazaklarım salaş olmaya başladı.

Oh ne guzel 😂😂 kilo verip dolabi yenilemek gibisi yok 🙃
Babamin da sozu var zaten ilk 120 lerle basladigimda demisti 85 e in 5bin lira hadiye sana diye .Gecen aradim baba parayi hazirla diye ahha nasi gülüştük para hazir istersen avans gonderiyim diyo 😂 yok dedim 85 e inince lazim olcak 🥰
Ooo süper havadan 5bin alışveriş zevkli olur Almila 🤩🤩 ne güzel sağolsun baban çok iyi düşünmüş bizi böyle motive edenler yoktu olsaydı 2binde kabuldüm :-):confused:

ay bende 46 ve 44 beden kıyafetlerimi kaldırdım. 42 beden kıyafetlerimi çıkardım. o kadar mutlu oldun ki bir kaç tanede 40 beden kıyafetlerim var. umarım onlara da olurum. üst kıyafetlerimi bol gelse de giyiyorum. o bile mutlu ediyor. dar buluzlarım,kazaklarım salaş olmaya başladı.
Oooooyyyy neler duyuyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kızlar ne güzel şeyler bunlar tebrikler sizeee sadece sağlıklı beslenip biraz sporla kazandıklarınıza bir bakın ❤️❤️❤️ dahada devamı var bommbaa gibi olacağız inanın o kadar iyi gelecekki ruhunuz bile düzelecek :KK68:

Arada boyle menülerde çıkarıyorum şükür 😂

Bizde greencard a basvurmustuk olcakmis gibi de araştırdık durup durup ağlıyordum bişey yokken zaten çıkmadı gerçekten zor ama bazen gitmek gerekiyorsa gidilir ulkemi çok seviyorum başka bir yerle değişmem ama şu da bir gerçek ki okul ve çocuklar için gelecek için bazı ülkeler çok çok iyi. Neyse ki kolaylamissin sabir acı meyvesi tatli 🤭

Kız dün var ya devamlı ağladım zaten biliyorsun bir gün önce çok iyi bir psikolojim yoktu direk deprem çantası yapmak istedim çanta bulamadım enkazlari takip ettim sonra çocuklar için kanalı değiştirdim bir süre sonra kafam dağıldı 10 dakika zumba yaptım aklıma geldi gene kötü oldum spora devam edemedim.Bigun öleceğiz oyle ya da böyle en iyisi anda kalıp olanı yaşamak. çok düşünunce panik atağa sebep oluyor 🙄

Çok dikkat et beslenmene ozellikle oructa az da olsa atıştır sevap gidiyor bir de vücuda eziyet ettiğin için günaha bile girebilirsin.

Ara görmedim almilam sen ilk olmasan da harika bi ortiydin herşey için sağol 😍
Günahlı?
Tamam tamam artik 20 alarm garanti oldu
:D

Oooooyyyy neler duyuyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kızlar ne güzel şeyler bunlar tebrikler sizeee sadece sağlıklı beslenip biraz sporla kazandıklarınıza bir bakın ❤️❤️❤️ dahada devamı var bommbaa gibi olacağız inanın o kadar iyi gelecekki ruhunuz bile düzelecek :KK68:
Iste o ruh kismi özellikle önemli 🤗

Ooo süper havadan 5bin alışveriş zevkli olur Almila 🤩🤩 ne güzel sağolsun baban çok iyi düşünmüş bizi böyle motive edenler yoktu olsaydı 2binde kabuldüm :-):confused:
Benim icin de buyuk motive kaynagi Esra kaptanim 😂😂
Nirmalde cok dusunceli degildir ama bu sefer boyle denk geldi 😂🙃

Ohh miss gibi yaaa 😍
Ben de 52-54 lerle vedalastim artik
bugun 2xl-3xl lar aldim ve 46 beden bi yagmurluk :halay:

Bugün yine yollardaydım yeni geldim eve. Gelir gelmez daha iki ay önce girdiğim evi ev sahibi satmış. Yeni alacak olanlarda oturacağız diyor ne yapacağım bilemiyorum. O kadar çektiğim yorgunluklara mı yanayım ettiğim masraflara mı ne olacak pofss.

Bu da yagmurlugum arkadaslar nasi 🙃ustumdeki 44 kollar biraz sıktı showa gerek yok dedim 46 aldim 😂

Eklentiler

• IMG_20201031_194345.webp
    IMG_20201031_194345.webp
    87,9 KB · Görüntüleme: 34
Back
X