• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

❤️ Dahada iyi olacak eminim bir yandan fit görünecek bir yandan kolestrole kafa atacaksın :KK11: bu yaşta düşsün bakalım hastalıklar yakamızdan hele bir :)

Cuma listemiz varya orada ilk sendin o yüzden senden başladım sıradaki mavimli mavimli 🤣 :halay:
Amaninnn cook fena 😳😳😳
Simdi düzenli katilim yapip verememek gibi nadide bir örnek göreceksiniz.😵
Kaptan buraya ilk geldigimde 85 küsür kiloydum en azindan onu sayalim 😂

Selam çıtır kiiizlar nörüyonuuz :KK76:
canım nöörüyüm yemek yaptım çamaşır kışlıkları yıka as vs derken bu saat oldu gene gün nasıl geçiyor anlamıyorum ki :63:
yarın da iş var hayata bir mola vermek istiyorum şöyle 3-4 gün bi tatil planım var inşallah aralık gibi onun hayalini kuruyordum :KK8:sen nasılsın :)

canım nöörüyüm yemek yaptım çamaşır kışlıkları yıka as vs derken bu saat oldu gene gün nasıl geçiyor anlamıyorum ki :63:
yarın da iş var hayata bir mola vermek istiyorum şöyle 3-4 gün bi tatil planım var inşallah aralık gibi onun hayalini kuruyordum :KK8:sen nasılsın :)
Beni de götür yaninda tatile coook ihtiyacim var 😁

bugun pazar olunca sozumona yuruyyse cikalim dedik,ama yakinda park bahce yok malum sariyer taraflari a gidelim dedik, oglum arabada uyuudu, arabadan inemedik, sonra uyandi vok terliydi hava cok soguktu, sozde yuruyus yapicaktik kac km yol yaptik ama hic dolanamadik... bu pandemi kis vs cok sinirim bozuluyo

bugun pazar olunca sozumona yuruyyse cikalim dedik,ama yakinda park bahce yok malum sariyer taraflari a gidelim dedik, oglum arabada uyuudu, arabadan inemedik, sonra uyandi vok terliydi hava cok soguktu, sozde yuruyus yapicaktik kac km yol yaptik ama hic dolanamadik... bu pandemi kis vs cok sinirim bozuluyo
Araba gezmesi olmuş 🙈 çok iyi anlıyorum seni bizimde hep öyle olurdu neyse az kaldı yakında arabada da uyumayacak nasılsa 🤭
Biz oğlan uyusun diye benim çalıştığım dönemler hep arabayla geze geze uyuturduk onu 🙈 Ataşehir Kadıköy arası git gel uyurdu eve gelirdik asansör sesine uyanırdı 🤯🤯🤯

Bu kadarda mütevazidir :cool::-)

:)) Var var olmamı bir kere yanlışlıkla sildim Excel dosyamı hayattan soğudum 🙈🙈🙈 ama bunların çoğunu paylaşımlardan buldum tatlım 🤗

Selam canım teşekkür ederiz zahmet etmiş dönmüşsün 🤗
Nasılsın kilo aldın mı koruyor musun 🤭

Selam ☺️☺️
Hoşgeldin aramıza arkadaşlar karşılamış seni ☺️
Esra bende çok memnun oldum.
Kilo verebiliyor musunuz demişsin düzenli katılım yapanlar veriyor disiplin kilo vermenin temeli zaten buradada zaman su gibi akıyor o bakımdan bizim için avantaj oluyor.
Çok sayıda kilo veren mezun olan üyemiz var seninde fazlan çok değil kısa zamanda mezun olursun inşallah 🤗 ben burada 82 den 60 a düştüm ❤️
Koruyorum kaptanım. Arada birkaç yüz gram artma eksilme oluyor ancak aralıklı oruç diyetini hayatıma tam anlamıyla entegre ettim artık diyebilirim. Haliyle gündüz ve sabah abartmadan ancak istediğimi yediğim müddetçe ve akşam da bir şey yemeyince koruyorum kilomu. Siz neler yapıyorsunuz? Yeni şampiyonlar yeni şampiyonluklar var mı? ☺️

Koruyorum kaptanım. Arada birkaç yüz gram artma eksilme oluyor ancak aralıklı oruç diyetini hayatıma tam anlamıyla entegre ettim artık diyebilirim. Haliyle gündüz ve sabah abartmadan ancak istediğimi yediğim müddetçe ve akşam da bir şey yemeyince koruyorum kilomu. Siz neler yapıyorsunuz? Yeni şampiyonlar yeni şampiyonluklar var mı? ☺️
Harikasın çok sevindim 🤩 o bende de oluyor biraz dikkat etmezsem hemen artıya geçiyorm ama kontrolü bırakmazsak almayız. Baskülü hayatımızdan çıkarmamak gerek kıyafetler yanıltıcı olabiliyor 1 2 kg yi anlamayabiliyoruz öyle hemen 🙈 devamlı değil ama haftada 1 yada 2 haftada bir muhakkak tartılmalıyız.

Biz aynen devam canım 🤗 takım sinerjisi çok iyi ama bu sinerjiye istediğimiz başarıyı alamıyor gibiyiz 👀 genelde iyiyiz ama denge yok bazen derece yapıyoruz bazende sonlardayız 🙈

Afyon mu 🤩 lokumcuları pas geç 🙈🙈🤭🤭🤭
Yok kaptanim cok uzaklara gidemem hem arac yok hem kedi kizimi birakamam uzunn sure 🐱🐈
Antakyada termal otel var valideyi de alip her sene gidiyorum 3-4 gün 💞 annem de cok seviyor, git gel zaten rahat oluyor orayi düşünüyorum canim 😇🥰

Yok kaptanim cok uzaklara gidemem hem arac yok hem kedi kizimi birakamam uzunn sure 🐱🐈
Antakyada termal otel var valideyi de alip her sene gidiyorum 3-4 gün 💞 annem de cok seviyor, git gel zaten rahat oluyor orayi düşünüyorum canim 😇🥰
Hangi şehirdesin Almilacım bilmiyorum galiba yada unuttum mu 🙈

Bende severim termalleri arkdaş grubumuzla gideriz bizde erkekler bir odaya toplanır hanımlar bir odaya çocuklar arada top olur 🤭🤭 ama bu sene malum kovid toplanamadık halbuki hepimize ne iyi gelirdi 😔

Selam kızlar. Ben de ancak gelebildim. Oğlum sokak diye tutturdu. Hastalığı da daha iyileşmedi ve hava çok soğuktu dışarı çıkmayalım dedik. Zaten görüştüğümüz bir arkadaş var oğlum da çok seviyor ona gidelim dedik. Ama bekar bir erkek olunca yemek filan yok tabi🤭 dışarıdan söylediler eşimle. Masayı donattılar resmen. Benim için tam işkenceydi😬 Bir şeyler tırtıkladım mecbur ama karnım doydu mu. Doymadı tabiiki☹️ Bugün de aç geçecek maalesef 😬

Hangi şehirdesin Almilacım bilmiyorum galiba yada unuttum mu 🙈

Bende severim termalleri arkdaş grubumuzla gideriz bizde erkekler bir odaya toplanır hanımlar bir odaya çocuklar arada top olur 🤭🤭 ama bu sene malum kovid toplanamadık halbuki hepimize ne iyi gelirdi 😔
Canimcim Antakyadayim 5 sene doldu kpss ile geldim ondan oncesi baba memleketi Karamanda belediyede sozlesmeli calisiyordum 🥰 ama tayin istiyorum kaptanim yetti artik burası Adana istiyorum anneme yakin diye 💞
Oh valla ne iyi yapiyormussunuz arkadaslarla daha eglenceli olur hem 🙃 insallah kovid sonrasi gene toplasirsiniz.

Canimcim Antakyadayim 5 sene doldu kpss ile geldim ondan oncesi baba memleketi Karamanda belediyede sozlesmeli calisiyordum 🥰 ama tayin istiyorum kaptanim yetti artik burası Adana istiyorum anneme yakin diye 💞
Oh valla ne iyi yapiyormussunuz arkadaslarla daha eglenceli olur hem 🙃 insallah kovid sonrasi gene toplasirsiniz.
İnşallah canım sağol ,😘

Memurlukta böyle birşey gez gör ama sonunda ailene yakın ol inşallah ♥️ baksana depremi var hastalığı var 😔 mümkünse eğer insan yakınında istiyor canlarını.. umarım olur tayinin seninde.

Bu düzenli diyete Antakya yemekleri içinde devam ediyorsun valla maşallah sana 😍 kızın olduğunu bilmiyordum canım. Allah bağışlasın. Kaç yaşında

Back
X