• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmişin hepsini okuyamadım kızlar geç oldu yatayım yarın atladıklarıma bakacağıma şimdilik etiketlere baktım ❤️

Eşim evde benim bu aralar sabah iş olmayınca habire dizi izleyelim film izleyelim diyor 🙈 bakamıyorum pek o yüzden 😘😘

İyi geceler cümletenn
ne mutlu sana:) darisi basima🤣🤣🤣

2 Kasim
7.50
2 dilim keci peyniri
2 dilim cavdar ekmegi kizartilmis
3 zeytin yarim salalik
3 catal avokado bal limon findik karisimi

12.40
7yk havuclu kabakli tarator
1 dilim tam buğday ekmeği

16.00
1 elma 2 ceviz 1 barkad laktozsuz sutlu kahve

19.50
5 yk borulce salatasi 1 havuc
4 yk suzme yogurt

Su. 2.5 lt
Spor 5 dk bisiklet 15 puan
15 dk eliptik 45 puan
9 dk aletli direnc egzersizi 36 puan burasi toplam 96 puan ayrica yuruyus ve leslie kaptanda Cherry Mom Cherry Mom Pain Killer Pain Killer

👏👏 super canim. Senin menulerine ortak olmak istiyorum😍

mavimli mavimli

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI BİREYSEL ANALİZ

Yarışma başlangış tarihi: 28.10.17
Yarışma Başlangıç kilo : 85.6
5.Takım liste giriş tarihi : 14.08.20 / 687. Etap / 83.3 kg

Liste sonuçları:
687.Etap : (76,6/83,3/-6,7/-%0,27)
688 Etap : (83,3/82,3/1/%1,20)
689.Etap : (82,3/) sabit
690.Etap : (82,3/82,2/0,1/%0,12)
691.Etap : (82,2/81,8/0,4/%0,49)
692.Etap : (81,8/81,5/0,3/%0,37)
693.Etap : (81,5/) sabit
694.Etap : (81,5/82/+0,5/-%0,61)
695.Etap : (81,5/82/+0,5/-%0,61)
696.Etap : (81,1/82/+0,9/-%1,11)
697.Etap : (82/81,4/0,6/%0,73)
698.Etap : (81,4/81,9/+0,5/-%0,61)

=>>>Verilen Toplam Kilo 3.7 kg <<<=

Menü paylaşımı: EKİM AYI

02-09 Ekim = Tüm hafta eksiksiz paylaşım yapmıştır
09-16 Ekim = Tüm hafta eksiksiz paylaşım yapmıştır
16-23 Ekim = Tüm hafta eksiksiz paylaşım yapmıştır
23-30 Ekim = Tüm hafta eksiksiz paylaşım yapmıştır

SPOR TABLOSU Ekim ayı
02-09 Ekim = Haftanın 3 günü spor yapılmıştır, ortalama puan 48 p
09-16 Ekim = Haftanın 5 günü spor yapılmıştır ortalama puan 37 p
16-23 Ekim = Haftanın 5 Günü spor yapılmıştır ortalama puan 99 p
23-30 Ekim = Haftanın 3 günü spor yapılmıştır ortalama puan 98 p

Özet:Künye pek sağlam çıkmadı sanki canım :) 5. takımda olduğun süre içerisinde toplam 12 etapta yer almışsın ve bunun 5 etabı + gelinmiş (Ekip ortalamasını oldukça düşürecek büyük artılar ) 2 etapta ise sabit gelinmiş :KK43: 2017 yılından beri yarışma içerisindeyiz toplam verdiğimiz kilo 3.7 :KK43: Bunların hepsi bir yana görüldüğü üzere menü paylaşımı eksiksiz.. spor az çok yapılıyor ama bir yerde büyük istikrarsızlık var :KK43:
1-2 hafta daha seni gözlemleyip ekipte kalman için elimden geleni yapacağım ama seninde yapman gerek :) :KK200:
Ellerine emegine saglik kaptanim. Ben de elimden geleni yapacagim. 85,6 baslamisim. Yani epi topu 4 kilo vermisim 3 aya yakin bir süre zarfinda cok fena 😶 utandim valla 🙄 ama olacak inaniyorum kendime güveniyorum birgün 60lari görecegim tekrardan 🤗 sen baktin cok yavasim cikar beni gruptan hic üzülmem gene takilirim aranizda canin sagolsun. Sonucta yarisma bu 😊

gecen hafta bende gittim o bakima iste:) iyidir iyi merak etme... cok yogun bir hastane degilse onlemler alinmistir merak etme.

hangi tatliydi🤣

Ayyy baklavaydi yaaa, dilimde eridi zaten mideye ulasmadi ama tadini hala hatirliyorum😭
Bu kadar lafini ettim bari 1 dilim yeseydim de konustuguma degseydi.🤪

seyrekyagmur seyrekyagmur cnm senin matcha çayı şu kutuda ayrı ayrı paketli olan mı?
Onda sinameki de varmış ondan tortortor olabilir :KK70:
Evet o paket içinde paket paket karışım var hala duruyo bir de bağırsağın normal düzenini bozuyo gibi geldi bana . öncesinde az çok cikiyordum ondan sonra 10 gün hiç çıkamadım tembellestirdi

Ortim yaa hem cezami yapmadim, hem de bu saatte esimin tatlisini tirtikladim onumden cekti hemen, ama miniminnacik bir catal alabildim.yani o kadar kucuk ki foto koydum sonra geri sildim caniniz istemesin diye.
Ortim iyi ki paylasmamissin canim cekerdi 😂 bugun yaparsin canim 🥰

Ekleyelim canım
Aletli egzersiz dediğin dambılla yapılan hareketler mi yoksa salonlardaki aletler mi ?
Puanını diğer sporlara kıyasla sen daha iyi bilirsin aslında söylersen ona göre eklerim listeye öyle ilerleriz..
Aletli salondaki kurek kol icin aletler canim.
Puan aletli egzersize bence 3 haktir canimiz cikiyo 😂 direnc egzersizi de iste dambilla yapilan canim lunge squat falan o daha zor onun hakki da 4 tur bence kaptanim 👍🤸

Hadi bakalım inşallah cnm 😘
Gledim cnaim hastaneden cok tatlis tontis sise dibi gozluklu bi doktordu 😇💞
Tum tahlilleri yazdi ayrica tokluk kan sekeri de istedi bana hic bakilmamisti .
ac gittigim icin 3 tup kan verdim yarin da tok gitcem mukellef bi kahvalti yap diyeti bi günlük bozcan dedi 😂🙃

Gledim cnaim hastaneden cok tatlis tontis sise dibi gozluklu bi doktordu 😇💞
Tum tahlilleri yazdi ayrica tokluk kan sekeri de istedi bana hic bakilmamisti .
ac gittigim icin 3 tup kan verdim yarin da tok gitcem mukellef bi kahvalti yap diyeti bi günlük bozcan dedi 😂🙃
Tamam cnm 😘
Bugün 600 kalorilik video yapıcam 3 saat sürüo gerçi :D

Sen gidicek misin salona

Back
X