• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kirmizigitar kirmizigitar ne yaptın ortağım.
Saat 3 te yoğurt yemişsin. Senin beslenme şeklini aidin Salih in önerdiğine benzettim .
Öğlene kadar yemek yok onda. Kahvaltıyı çıkarmışlar hayattan. Enerjin düşmüyor mu,merak ettim. Su ,kahve falan da mı icmiyorsun.

İyi akşamlar kızlar.
Bugün dolu dolu geçti,gün yetmedi bana. Spor yerine kısa yürüyüş yaptım. Akşama kadar oturmadim sayılır,ancak dinleniyorum.
Bugünü de atlattım çok şükür. Canım her şeyi çekiyor,kurabiye sevmem kurabiye istiyor. Bilmesem gebeyim diyeceğim,tövbe yarabbim.😂😂
Günlerini dolu dolu geçirenlere herzaman gıpta etmişimdir, ben yapamadığım için.😬
Kahve seviyorsan bir kahve iç istersen belki iştahını keser🥰

Günlerini dolu dolu geçirenlere herzaman gıpta etmişimdir, ben yapamadığım için.😬
Kahve seviyorsan bir kahve iç istersen belki iştahını keser🥰
Kahveyi şekerli seviyorum diye içemiyorum. 😔Çaya abandım bu ara o yüzden,siyah çay meyve çayı derken 1.5 litre çay icmisimdir bugün.😅

9:30
kahve
1.5 fistik ezmeli wasa

13.10
1 elma

16.30
Salata
Yogurt

17:00
Kahve
1hurma

su 2 litre
Spor : öldürmeyip süründüren chloe (20dk) + 60 dk eliptik (bunu yazıyorumki yapmaktan vaz gecmeyeyim diye, çocukları yedirir yedirmez tepesindeyim💪💪)

Namaria Namaria
ortim cok hafif menü sporun da harika eklemeni de gördüm cumaya güzel bir eksi gelecek hissediyorum yaklaşıyor yaklaşmakta olan :halay:
ben spora daha başlayamadım yarının yemeklerini yaptırm yeni oturdum sayılır
masterchef 1. kim olcak belli olsun başlıcam menümü de sporla yazarım :KK200:

Kahveyi şekerli seviyorum diye içemiyorum. 😔Çaya abandım bu ara o yüzden,siyah çay meyve çayı derken 1.5 litre çay icmisimdir bugün.😅
Ben de çayın dibini görmeden bırakmıyorum, öyle ki canım istemese bile demlikteki son damlaya kadar içiyorum😂😂

şekerli olsun canım, tek şeker kullanıyorsan hem tatlı ihtiyacını da götürür. Ben birşeyler yemek istiyorsam ve bu istek bir türlü gitmiyorsa tek şekerle bir kupa yarı su yarı sütle yaptığım kahveyi içiyorum işe yarıyor bende.

ortim cok hafif menü sporun da harika eklemeni de gördüm cumaya güzel bir eksi gelecek hissediyorum yaklaşıyor yaklaşmakta olan :halay:
ben spora daha başlayamadım yarının yemeklerini yaptırm yeni oturdum sayılır
masterchef 1. kim olcak belli olsun başlıcam menümü de sporla yazarım :KK200:
Bekliciim canım menünü.👀

Evet hafif görünmesine sevindim canım.:KK48:Ben salata ve yoğurt miktarını hesaplamadım da yazmadım da. Ama doydum yani ordan tahmin et:rolleyes:

Ha bide fıstık ezmesini wasaya ince sürememek gibi bir özrüm var:KK14:

Ben de çayın dibini görmeden bırakmıyorum, öyle ki canım istemese bile demlikteki son damlaya kadar içiyorum😂😂

şekerli olsun canım, tek şeker kullanıyorsan hem tatlı ihtiyacını da götürür. Ben birşeyler yemek istiyorsam ve bu istek bir türlü gitmiyorsa tek şekerle bir kupa yarı su yarı sütle yaptığım kahveyi içiyorum işe yarıyor bende.
Benimki duygusal açlık galiba. Pandemi yapmak istediklerim ve hayallerimle arama girdi. Bir tatmin yolu arıyorum. Bunun da farkındayım. Hiç böyle yiyeceğe saldırma ihtiyacı duyduğum bir dönem olmamıştı hayatımda. Kendime şaşıyorum .🤷

Benimki duygusal açlık galiba. Pandemi yapmak istediklerim ve hayallerimle arama girdi. Bir tatmin yolu arıyorum. Bunun da farkındayım. Hiç böyle yiyeceğe saldırma ihtiyacı duyduğum bir dönem olmamıştı hayatımda. Kendime şaşıyorum .🤷
Aynen canım benim de yiyeceğe saldırma durumum sonradan oluştu. Benim yapmak istediklerimle arama hayat komple kendisi girdi açıkcası.😒
Pandemi de nefes aldım🤪

ay şu yazdıklarımı okurken istemsizce arka fonda müslüm , ferdi filan duyuyorum.

Ortim mükemmel spor. İp atlama özellikle hangi bölgeler için. Bilgin var mı
daha fazlası olacak da hareketli müzik dinleyemediğim için kısa kesiyorum ortim. İp atlama da bana kalırsa tüm vucut çalışıyor ama %60 bacak %40 kol desek daha net olur. Reformerciyim ben normalde çok seviyorum gidecektim pandemi ile ilkbahara erteledım eve ekipmanları var onları alıcam kendi ağırlığımla çalışıcam çünkü sarkıklar bayağı bi olmaya başladı

Evettt hanımlar cumaya yaklaşırken vitesi arttırmanın tam zamanı 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

IMG_20201103_224515.jpg

Back
X