• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cardiolar kafadan 5 zaten 😁 ağırlıklı ayrımı yok 🙈 ağırlıkla cardio yapan mı var 👀

canım sabah konustuk kaptanla direnc egzersizleri dumbellı squat lunge 4 dedik en son Cherry Mom Cherry Mom daha iyi bilir kuzum
Tamamdır uyarım herşeye 😘
Aslında zor onlar mesela cardio sonra 4-5 kg ile squat , deadlift var ama kaldırabildiğim 1 kg zaten :D
Ben de işte laf olsun :D

canım sabah konustuk kaptanla direnc egzersizleri dumbellı squat lunge 4 dedik en son Cherry Mom Cherry Mom daha iyi bilir kuzum
Evet böyle konuştuk listeye ekleyeceğim not aldım şimdilik

fitness blender dk 3
Chloe cardio dk 5
aletli egzersiz (salon egz.) dk 3
direnç egz( dambıl vs ile) dk 4

Leslie de candir ilk goz agrimiz 😂
Ama susmuyor masallah artik sessizde yapcam
wak wak wak wak
Out together out together out together out 😂😂🙃
Evet yaaaa çen çennn çennn 😁😁😁😁
Oğlum benle birlikte yapar sağolsun bana tekme savurur kick kick diyor 🙈🙈 Leslieden öğrendi hep bunları 😁

Kızlar spor yaptm birazdan bacağımı göbüşümü fırçalayıp türk kahvesi,acı biber zeytinyağı karışımı süreceğim ama çok yakar mı diye korkuyorum o yüzden az süreceğim dualarınızı eksik etmeyin :KK66: :KK70:
Aci biberi az koy canim sonra su da almaz yangisini 😂

Kızlar spor yaptm birazdan bacağımı göbüşümü fırçalayıp türk kahvesi,acı biber zeytinyağı karışımı süreceğim ama çok yakar mı diye korkuyorum o yüzden az süreceğim dualarınızı eksik etmeyin :KK66: :KK70:
Onu bir doktor TV de ağrı kesici diye önermişti 👀 böyle ne yapıyormuş yağ mı yakıyormuş 😐

Canlar bugün yogundu hastaneden eve yurudum spor olsun diye ac acina 🤣
Eve geldim kahvalti yaptim ise gectim ogleden sonra da şantiyeye gittik orda da yurudum ama akilli ben akilli bilekligimi almayi unutmusum 🤷😂 dk yazicam artik
Evde de yemek bitti yarinin yemegini yapiom simdi gene mukemmel tarifler deniyorum :KK8:
Yemek isini halledip yeni gelen matimda spor yapip dusumu alir dua grubumun tesbihlerini de cekersem benden iyisi yok 😂
Yarin icin de sabah gene tokluk kan sekeri icin hastaneye gitcem ama kahvalti mecbur dolu dolu olcak simdiden affedin telafi ederim 💞

Canlar bugün yogundu hastaneden eve yurudum spor olsun diye ac acina 🤣
Eve geldim kahvalti yaptik ise gectim ogleden sonra da şantiyeye gittik orda da yurudum ama akilli ben akilli bilekligimi almayi unutmusum 🤷😂 dk yazicam artik
Evde de yemek bitti yarinin yemegini yapiom simdi gene mukemmel tarifler deniyorum :KK8:
Yemek isini halledip yeni gelen matimda spor yapip dusumu alir dua grubumun tesbihlerini de cekersem benden iyisi yok 😂
Yarin icin de sabah gene tokluk kan sekeri icin hastaneye gitcem ama kahvalti mecbur dolu dolu olcak simdiden affedin telafi ederim 💞
Ohh maşallah
Çalışan demir paslanmaz 🤩
Kahvaltını yap canım yarın ne olabilir ki kahvaltı sonuçta yağlılar börekler çörekler olmayacak ya 👀😁😁😁

Back
X