• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Monica_ Monica_ nurcum menülerimizi ve sporlarımızı hergün başka bir başlıkta yazıyoruz bugün olmazsa yarından itibaren sendende bekleriz 🖐️🤗 sonraki günler için linki favorilerine alabilir veya üst kısımda etiketli ordanda kısa yolla ulaşabilirsin ☺️

Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Ayirmak iyi olmus arada kayniyordu menuler incelemeye basladim menu ve sporlari
Ben 16-8 if yapmayi dusunuyorum if yapan var mi?

Ben 2 öğün besleniyorum,gece çay ve sudan başka bir şey tüketmiyorum. Bir nevi if yapıyormuşum 10 yıldır.☺️ Kilomda çok büyük dalgalanmalar olmamasını buna bağlıyorum.

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak herzman değil ama bu hafta yaptı görürsün menülerde bakalım yarınki eksi nasıl olacak 👀
mavimli mavimli saat aralığı tutmaz ama akşam yemeği yemeyenlerden bir nevi if gibi oluyordur onunki de :)

Ben 2 öğün besleniyorum,gece çay ve sudan başka bir şey tüketmiyorum. Bir nevi if yapıyormuşum 10 yıldır.☺️ Kilomda çok büyük dalgalanmalar olmamasını buna bağlıyorum.
Çok iyi daha önce bizden mezun olan arkadaşlar vardı onlarda öyle akşam ya yemiyorlardı yada salata geçiştiriyorlardı çok faydasını gördüler hâlâ kilo almamış geçen yazmıştı 🤩

ADINIZ: Ummahan
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 85
HEDEF KİLONUZ: 75
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Ev hanımıyım
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2evladım var kızım 10 yaşında oğlum 4 yaşında
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: sanırım 2 yıl önceydi katıldığımda
KİLO ALMA NEDENİNİZ: sanırım fazla tatlı ve paketli ürün tüketmem
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: insülin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: İlk olarak tabi ki sağlığım için ve artık dış görünüşümden rahatsız olmam

Teşekkürler ummhnisa ummhnisa 🤗 benimde 4 yaşında bir oğlum var ☺️

İsmim Esra takım kaptanıyım umarım hep birlikte hedeflediğimiz kilolara ulaşırız, kilo verme kararından ve isteğinden başta kendin için hiç vazgeçme inşallah ♥️ düzenli katılım ve bildirimlerini bekliyoruz canım 🤗

Hergün menülerimizi başka bir sayfada yazıyoruz bugün geç oldu gibi menüler aklında değilse yarın itibariyle yazmaya başlayabilirsin

Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Back
X