• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gitsin de artik razıyım bende gramlara n yapayım 🤭Şimdi yaptım 1 yk zeytinyagi ile az çörekotu yutmak zor oldu şu sağolsun halletti. Allah razı olsun canım bu şişlik hissi bugün gitse keşke
gider canım meraketme seni şişiren gıdaları az çok tespit etmişsin zaten çölyak sanmıyorum ama uzak durursun olur biter :KK19:

Eki Görüntüle 2716278
Günaydıınnn çıtııır hatunlaaar :KK68:

Ayy siz zayıfladınız mııı siz çıtır mıı oluyonuuz fitfit mi olceğniiz :-) vallaabi artı dışındakiler ateş ediyorduu :nazar:
Benim de tabii minnoş minnoş kalmış gramcıklarım var

Cuma: 69,8
Bugün : 69,1 (-700 ) :KK24:
Oran: 1.003

Hedef: 68,4

* Benim sindrim sistemim gene 8 gündür ölü taklidi yapıyor öneri var mı ne edeyiiim. ( elma, gün kurusu denendi işe yaramadı )

Cherry Mom Cherry Mom belmayne belmayne
Ay canım minnoş olur mu süper süper. 👏😍

Geçen cuma: 64
Bu gün: 63.100
Fark: 900
Yüzde: 1.40625

Hedef: 62.600

Cherry Mom Cherry Mom
Namaria Namaria

Eklentiler

• 5F6FBE0B-1DF8-4BAC-8A90-81E459CF63C8.webp
    5F6FBE0B-1DF8-4BAC-8A90-81E459CF63C8.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 32
  • 0E5241EE-C8F0-410F-9A29-77DC1B05388A.webp
    0E5241EE-C8F0-410F-9A29-77DC1B05388A.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 34
Günaydınlar herkese.
Arkadaşımız @reyyanK ve Cherry Mom Cherry Mom nın daveti ile takımınıza katıldım. Teşekkür ederim., ikinize de
Adım Elif. 100 kg ile bu sabah hayatımın şokunu yaşadım.
2 -3 aydır tartımın pili bitmişti. tartılamamıştım. Sonrası aman allahım ben şok.
ve bir yerden başlamam gerektiğini düşündüm.
burada kendime destek bulacağımı düşündüm.
inşallah güzel olur.
Hoş geldin aramıza elif. 😊 Burası başlamak için güzel bir yer. Birlikte kurtulalım inşallah ağırlıklarımızdan :KK36:

Kilo bildirimi
Geçen cuma: 76,2
Bu cuma: 74,5
Fark: - 1.7 kg
Yüzde: 2,230
Hedef : 74

Kızlar bu sonuç aslında biraz tedirgin etti. Sabahtan beri Kaç defa tartıldım bilmiyorum yani. 😂
Ben bir kilo civarında vermek istiyorum Haftada. Ama bir süresir az az gidiyordu. Belki onun acısı çıkmıştır🤷‍♀️
Canım bu neeeee😳
🧿 41 kere maşallah, nazara gelme inşallah♥️♥️🥰🥰

Ben 4 aydir hamurisi yemiyorum cok nadir bir iki kere acma yemisimdir hic eksikligini hissetmiyorum canim 🥰
Galiba benim de olacak ama ben o.kadar kisamam sabah saatleri yapıp az miktar da ayda en fazla 2 olur artık cidden çok rahatsız oldum. Sen zaten bayan irade darısı başıma :KK69:

Galiba benim de olacak ama ben o.kadar kisamam sabah saatleri yapıp az miktar da ayda en fazla 2 olur artık cidden çok rahatsız oldum. Sen zaten bayan irade darısı başıma :KK69:
Yok canim iradeden degil ben herseyi yemeyi severim 😂 diyette de sebze et kahvalti falan olunca hayatimdan cikan hamurisi fastfood vs aramiyom yediklerimi de sevince 🙃🤣
Aynen canim ozleyince yaparsin 💞

Back
X