• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba
Daha önce yaptıysan yine yaparsın inşallah 🤗 hoşgeldin aramıza ☺️
1.sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul ettiğini dönmedi ve birde katılım formunu doldurmanı rica ederiz
Umarım bu defada başarırım
Ama sabah hengamesinde tartılmalı unuttum kahvaltı yaptım
Yarın sabah tartılıp formu doldurayım

Günaydınlar herkese.
Sağlıklı huzurlu haftasonları.
Ben sabah sabah kızın ödevlerini bitittirdim. Şimdi biraz temizlik.
Ara ara buradayım. Bu günden itibaren menü ve sporda düzeni tutturacağız inşallah.
Günaydın ☀️

Evet menüleri bekliyoruz hergün ihmal etmeden ✔️ aşağıdaki linkten yazıyoruz canım ayrıca sayfanın üst kısmındada etiketli kısayolu var .

Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

selam kizlar naber?
ben 50 lere dogru indikce mutluluktan olecem🥰🥰🥰🤩
Selam tatlım
🤩🤩 Harikasın çok iyi gidiyorsun ama lütfen beslenmene dikkat et az yeme enerjiye ihtiyacın var gerekirse hareketi sporu arttır yediğinden kısma ✌️ kaslara ihtiyacımıızn olduğu en mühim yaşlardayız..

İyilik ortakçığım.😘
Ben 17 sene sonra 59.7 mi ne görmüştüm geçen zayıflama denememde. Dünyalar benim olmuştu.
Bende görebilir miyim acaba 👀 en son 2005 de faln 57 idim 🙈 şmdi 60 küsür yeni verdiğim için bunu bile sabitlemekte zorlanıyorum şu ara 😔 20 kilo verdim şimdi korumadayım 🙈

İyilik ortakçığım.😘
Ben 17 sene sonra 59.7 mi ne görmüştüm geçen zayıflama denememde. Dünyalar benim olmuştu.
senin kilon cok yokki boyuna gore....

benim boy epey kisa tam bir pigmeyim🤣 ama 50 ler her kadinda iyi duruyo yaniiiiiiiii... 4 kilo daha verince ideal kiloma inmis oluyorum. ay herseyim bollasmis gardrobumdaki ne kadar sevindim

🎯30 Ekim - 06 kasım HEDEF TABLOSU 🎯
Sonuç listesi :) tebrikler kızlar ❤️

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
69.8​
68.8​
❌
68.4​
67.7​
❤️