- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #377.741
Evet o yola girildi artık geri dönüş yok hedefim bu kiloları 8-9 ayda vermek inşallahOlsun devamı gelecek nasılsa o yola girilmiş bir kere kaptanımönce sabır
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o yola girildi artık geri dönüş yok hedefim bu kiloları 8-9 ayda vermek inşallahOlsun devamı gelecek nasılsa o yola girilmiş bir kere kaptanımönce sabır
![]()
Teşekkür ederim canım. Ben de hem sana hemCherry Mom e hem de tüm arkadaşlara teşekkür edeyim. Burası gerçekten çok güzel bir grup. İlk girdiğimde de demiştim. İyiki bu gruptan davet almışım
![]()
8 ayda yeni birEvet o yola girildi artık geri dönüş yok hedefim bu kiloları 8-9 ayda vermek inşallah
SONUÇORTAKLAR
30 ekim - 06 kasım
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır
kirmizigitar
@Colombre Pain Killer
Namaria
@mavimli Hedef60kgolmak
belmayne
@seyrekyagmur @AKREPcg @Mahi57 @gamzem23 @caroline84
Yeni ortaklarımız hayırlı olsun
@caroline84 canım senin iş durumun rutine döndün mü aktif olacak mısın olamayacaksan ortaklık listesinden çıkarayım, umarım bu hafta senide aramızda görürüzdönüşüne göre listeyi güncelleyebilirim.
Yeni bitirdim sayilir mi canimSpor arkadaşı aranıyor![]()
Oooo harikasın canımYeni bitirdim sayilir mi canim
Karnimi hissetmiom gene![]()
Ayy o sallanan kafalari sen mi ekledin kaptanimOooo harikasın canım
Benimde gitti belim yanım felç kalacaz bu gidişle![]()
AA kendime ekliycektimm sana gitmiş düzelttimAyy o sallanan kafalari sen mi ekledin kaptanimgercekten ya durduramuyoruz kendimiz
Ama şu menülere cidden ortak olmak istiyorum6 Kasim
7.40
2 dilim cavdar ekmegi ile domatesli peynirli tost
5 zeytin roka
1 mandalina
12.30
4 yk ispanak 4 yk yogurt
1 dilim cavdar ekmegi
15.30
2 ceviz, 1 elma, 1 bardak lakrozsuz sut ile kahve
18.30
6 yk karnabahar yemegi 5 yk yogurt
1 tuzsuz etimek
21.00
Bir dilim peynir
Su 2 lt
Spor 2000 adim 20 p.
30 dk dumbell kol direnc chloe 90 p.
15 dk chloe hit cardio 60 p.
10 dk chloe lying abs 50 p.
Toplam 220 p.
Pain Killer
Orticim chloe 10 dk yerde karin var ya diger sporlarimi bi kefeye onu bi kefeye koy o agir gelirAma şu menülere cidden ortak olmak istiyorum
Chloefobim oldu artık
![]()
SONUÇ
kirmizigitar
Colombre haftanın en iyi ortağı oldular tebrikler +250 şer spor puanı ekliyorummm
Eki Görüntüle 2716675
balli derken kaptanim? bilegimizin hakkiyla
12 bin küsür adım ve 70 dk küsür spor yaptmSpor arkadaşı aranıyor![]()
Her ne kadar senin yüzdede harika tabi ama Colombre son dakikada orrtin oldu ya ondan diyorum