• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim canım. Ben de hem sana hem Cherry Mom Cherry Mom e hem de tüm arkadaşlara teşekkür edeyim. Burası gerçekten çok güzel bir grup. İlk girdiğimde de demiştim. İyiki bu gruptan davet almışım 💞
:nazar: kaşıyalım totişleri 🤭🤭
Kalpler karşılıklı arkadaşlar frekanslar tutunca daha iyi yürüyor bu iş orası bir gerçek 🤩🤩 bizde sana teşekkür ederiz tatlım 😘

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
30 ekim - 06 kasım​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir🤸
  • en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
  • ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır

Yeni ortaklarımız hayırlı olsun ❤️❤️

@caroline84 canım senin iş durumun rutine döndün mü aktif olacak mısın olamayacaksan ortaklık listesinden çıkarayım, umarım bu hafta senide aramızda görürüz 🤗 dönüşüne göre listeyi güncelleyebilirim.
SONUÇ 👇
kirmizigitar kirmizigitar Colombre Colombre haftanın en iyi ortağı oldular tebrikler +250 şer spor puanı ekliyorummm 🎊🎊

IMG_20201106_231933.jpg

6 Kasim

7.40
2 dilim cavdar ekmegi ile domatesli peynirli tost
5 zeytin roka
1 mandalina

12.30
4 yk ispanak 4 yk yogurt
1 dilim cavdar ekmegi

15.30
2 ceviz, 1 elma, 1 bardak lakrozsuz sut ile kahve

18.30