- 31 Temmuz 2020
- 20.397
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #377.921
1. olmuşuuuz herkese kucak dolusu tebriklerrrr 
@belmayne cnm seni de çok tebrik ediyorum maşallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tatlisiniz cok guldum33 yasima gircem ama kurabiye yapmayi bilmiyorumkiziniz temelden yetisiyo masallah
![]()
Haftaya sonunculuk gelmese bari dunku menuler masallahlikti1. olmuşuuuz herkese kucak dolusu tebriklerrrr@belmayne cnm seni de çok tebrik ediyorum maşallah
![]()
ben de bir kurabiye biliyorum elmalı33 yasima gircem ama kurabiye yapmayi bilmiyorumkiziniz temelden yetisiyo masallah
![]()
cnm haftasonu diye de üşüşmüşlerdir, erken gitme imkanın var mı?Arkadaslar size bisey danisayim sporla ilgili.
Simdi ben salona bir aydir gidiyorum ya bu son zamanlarda katilim cok artti eliptik bibtane resmen sira bekliyorum bir de korona malum dikkat etmek lazim dun aksam salondayken bir alie geldi kucuk cocuk anne baba cocuk bagiriyo cagiriyo aletlerde hoplayip zipliyo zaten kalabalik 7-8 kisi vardi ne kafa kaldi ne beyin yanlis anlasilmasin cok severim cocuklari ama yeri spor salonu degil ben stres atmaya gittim eve gergin geldim.
Sozun özü evde gayet ekipmanim var 2 mat yoga egzersiz icin dumbell yoga blogu vs. sizce birakmak mantikli olur mu cok kararsiz kaldim eliptik icin gidiyordum ona da sira bekliyorum![]()
ayağıyla mı oynuyo oyy orayı kreşe çevirmişler yaEvet canim kurum ogretmenevi salonu ama maalesef ilgili kimse yok hoca bile gunduz var aksam yok aldiklari paraya bakiyorlar giren cikan belli degil gecen de oldu guvenlik oglunu getirmis plates toplarina ayagiya vuruyordu cocuk
Aynen canim daha da artacak ilk basta bir iki kisiydi su an 7-8 bazen iste cocuklr falan corona da risk olcak millet havlusunu atiyo etiptige falan elimde dezenfektanla eliptigi yıkıyorum bana garip garip bakiyolar
Cok sagol kaptanim soru isaretleri vardi aklimda mesajin cok yardimci oldu ben mi abartıyorum diyodumevdeki ekipman iyi gibi yetmedigi noktada stepper eliptik biseler bakayim insallah
![]()
o gunleri gorur muyum ortim:) gece 1 de zorla yatirdigim cocugum.sabah 8 de hadi anne diye tepeme dikildi. sabah hadi uyan diye ugrasip biraz daha dedigi gunleri istiyorum.artikGünaydın kızlar.
Hayırlı pazarlar hepinize.
Hane halkini uyandirabilsem kahvaltı edeceğim.Bir ben erkenciyim evde her zamanki gibi. Pazar diye ses etmiyorum bakalım. Pankek yapacağım kahvaltıya sürpriz. Kendime ne yapsam acaba.
Güzel günlerimiz olsun inşallah canımGunaydiiin kizlargüzel mutlu bı gün olsun ben hala kara bulutlari üzerimden yeni atmaya çalışıyorum ay herşeye ağlıyorumhic duygusal değilken bu depremle bı başladı yarın ya da sali regl gelmesi lazim dört gözle onu da bekliyorum öyle işte
![]()
Canim erken gidemem haftaici calisiyorum zaten haftasonu da pazar alisverisi yemek yogurt yap derken gene aksami buluyor.ben de bir kurabiye biliyorum elmalı
cnm haftasonu diye de üşüşmüşlerdir, erken gitme imkanın var mı?
ayağıyla mı oynuyo oyy orayı kreşe çevirmişler yaama bi eliptiğe biniyosun di mi , sıra beklerken dambıl ya da bantla mı çalışsan kuzum bi de erken gitmeye çalışırsın ama baktın olmuyor alet alabilirsin tabi
![]()
Canım benim spor salonlarıyla aram hiç iyi olmadı o yüzden yanlış yönlendirmek istemem ama spor yaparken insan zihnen rahatlamalı diye düşünüyorum. Dondurma imkanın varsa üyeliğini bir süre evde deneyebilirsin.Arkadaslar size bisey danisayim sporla ilgili.
Simdi ben salona bir aydir gidiyorum ya bu son zamanlarda katilim cok artti eliptik bibtane resmen sira bekliyorum bir de korona malum dikkat etmek lazim dun aksam salondayken bir alie geldi kucuk cocuk anne baba cocuk bagiriyo cagiriyo aletlerde hoplayip zipliyo zaten kalabalik 7-8 kisi vardi ne kafa kaldi ne beyin yanlis anlasilmasin cok severim cocuklari ama yeri spor salonu degil ben stres atmaya gittim eve gergin geldim.
Sozun özü evde gayet ekipmanim var 2 mat yoga egzersiz icin dumbell yoga blogu vs. sizce birakmak mantikli olur mu cok kararsiz kaldim eliptik icin gidiyordum ona da sira bekliyorum![]()
Canim zaten bir aylik ödemiştim doldu bir ayim yenilemicem artik dedigin gibi sesler kalabalik berbat muzik caliyolar zatenCanım benim spor salonlarıyla aram hiç iyi olmadı o yüzden yanlış yönlendirmek istemem ama spor yaparken insan zihnen rahatlamalı diye düşünüyorum. Dondurma imkanın varsa üyeliğini bir süre evde deneyebilirsin.
1. olmuşuuuz herkese kucak dolusu tebriklerrrr@belmayne cnm seni de çok tebrik ediyorum maşallah
![]()
Teşekkürler kızlar. Bu hafta hepimiz süperdi maşallah.Haftaya sonunculuk gelmese bari dunku menuler masallahlikti
belmayne kuzu bireysel dereceni tebrik ederim ben de masallah sana
![]()
Hımm birazcık kaçamaklı olmuş ortim. Ama cumartesi menüsü diyelim. Sonraki menülerde dengelersin.selaamm
herkesi uyuttuysam yazabilirim :)
çörekotu- zeytinyağı
2 dl denge ekmek - 1 tk çemen - 1 tk tereyağ - 1tk reçel - 3 küp peynir- yarım salatalık-2zeytin
Öğle: 1 kase cornflakes - 1 bardak süt
ara: 2 gün kurusu - 3 ceviz
Akşam: 17:30 : 3 orta boy içli köfte (ev yapımı kızartma) - 3 yk menemen - yarım dl ekmek-yoğurt
su: 1 lt
Spor: 4,650 adım tempolu (walka yetişemedim )
*sanki kilolarca vermiş gibi ödülüm bitmedi
Cherry Mom @reyyanK
Evet haklısın öyle düşünenler de var yazık yani. Benim kuzenimde eski evi yani 10 katlı ve çatlak geri dönüşüm talep ediyorlar ama yok bı getiremediler. Hergun geri sayım gibi İstanbul depremi bekliyorlar ve gerçekten siyasetciler enkazın üstünde gösteri yapmaktan başka bişey yapmıyorlar. Bilmiyorum ne olacak boyle. Kafa dağıtmak lazım biraz haberlerden uzaklasalim en iyisiBu kadar seni etkiliyorsa lütfen kendini yıpratma canım izleme o gibi belgesel yada heberlerin şuan seni ağlatmaktan başka bişeye yaramayacağı kesin.
Fay olayı başka şey ama umarım devlet gözünü yummaz artık birazda iş insanlarımızda bitiyor
Annemlerin Maltepe'de evi var 99 depreminde yıkıldı yıkılacak 3 bitişik bina halinde aralardan apartman ayrıldı çatladı bile gözle görülüyor biz tabi taşındık ordan hemen semti değiştirdik sırf deprem için Kayışdağına yerleştik.. 99dan beri apartman sakinleri anlaşamıyor apartmanı verelim müteahhite yıkılsın diyoruz yok neymiş evin metrekaresi Küçülecekmiş bahçe gidecekmiş... Yarın deprem olur ordaki komşularımız vefat ederse bile bile gittiler olacak inan .. hepside zengindir hali vakti yerinde insanlardır ama yok hâlâ mal mülk peşindeler anlamıyorum anlamıyorum
Aynen öyle kuzum işte insan düşünmeden yapamıyor hani korkum aslindCanim cok guzel bir kalbin var ama evham yaparsan kendine hayati zindan edersin inan.
Bak ben de Hataydayim ki bu hat da 1. dece deprem bolgesi,restorasyon yaptigimiz tüm yapilarin sanat tarihi raporunda illa ki bir deprem gecirdigi ve hasar aldigi var yani nerdeyse her yer riskli. Ne yapalim kuzum tayin de olamam ki az riskli yerlere gore bize dusen tedbirimizi alip tevekkule yatmak. Olacaga care yok ki canim en korunakli saraylarda yapilarda olsak ölüm gelecekse bir yol buluyor sen onlemini aldiysan gerisi dua canim kaygi evham yapip hayati dar etme kendine lutfen![]()
Amin kuzumGüzel günlerimiz olsun inşallah canım
Benim de çarşamba filan. Kaptanın yüreğine indireceğiz anlaşılan![]()
Bugün dengeliyorum kuzumHımm birazcık kaçamaklı olmuş ortim. Ama cumartesi menüsü diyelim. Sonraki menülerde dengelersin.
Bırakmak bence korona için mantıklı çocuk hep olmayacaktir, bir de ekipmanların var kuzum ya da şöyle olur daha bireysel spor stüdyoları var öyle bı yerde direk hoca da birebir ilgileniyor evde sarsaklanabilir ya da ben olsam kesin öyle yapardımArkadaslar size bisey danisayim sporla ilgili.
Yok canim ben bi hocayla calismaya yatkin biri degilimBırakmak bence korona için mantıklı çocuk hep olmayacaktir, bir de ekipmanların var kuzum ya da şöyle olur daha bireysel spor stüdyoları var öyle bı yerde direk hoca da birebir ilgileniyor evde sarsaklanabilir ya da ben olsam kesin öyle yapardım![]()
cnm nasıl bi kür o?Sifa olsun canim cok sevindim![]()
Canim kur değil aslinda soguk sıkım corekotu yagi onermistim sindirim icin bende ise yaramisticnm nasıl bi kür o?
aç karna mı kuşum?Canim kur değil aslinda soguk sıkım corekotu yagi onermistim sindirim icin bende ise yaramistiseyrekyagmur zeytinyagi ile kombinledi galiba ondan kür yazdi
![]()
Sifa olsun canim cok sevindim![]()
istikrarlılar için böyle tabi bana birebirYok canim ben bi hocayla calismaya yatkin biri degilimkendi duzenime gore yapmak benim icin daha iyi
![]()
cnm nasıl bi kür o?
Canim kur değil aslinda soguk sıkım corekotu yagi onermistim sindirim icin bende ise yaramistiseyrekyagmur zeytinyagi ile kombinledi galiba ondan kür yazdi
![]()