• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar nasil geciyor Haftasonunuz?
Sabah kahvalti yapmadim. Oglen yemegi balik yedim 1 dilim ekmekle beraber. Aksam hicbir sey yemeden kapatabilir miyim acaba bugunu 🤨🤨
Selam canım bence yetersiz olur 👀
Saat geç olmadan hafif birşeyler yesen iyi olur sonra zamansız bir saat iyice acıkabilirsinn daha kötü olur 🙈

Bizde oğlumla dışarıdaydık ben yürüdüm o bisiklete bindi hava güneşliydi iyi geldi kaldık 2 3 saat markete girdik çıktık eve gel yemek hazırlama vs çok yoruldum 🙈

Güzel günlerimiz olsun inşallah canım 💞
Benim de çarşamba filan. Kaptanın yüreğine indireceğiz anlaşılan 🤭
Ozaman bu hafta tikkkatt tikkaattt :)
  • içtiğin suya daha bir dikkat et canım
  • karbonhidrattan elini çekebildiğin kadar çek su tutar ekstra ödem yapar
  • tuz zaten Allah'ın emri
  • Mümkünse hareket
  • yeşil çay, kiraz sapı ,adaçayı, maydanoz, rezene :KK50: :)))

Günaydın arkadaşlar

ADINIZ: hawar

YAŞINIZ: 40

BOYUNUZ: 161

KİLONUZ: 74,6

HEDEF KİLONUZ: 63

MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Öğretmen

ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 3 çocuğum var/ 2 kız bir oğlan büyük kızım 9 yaşında , küçük kızım 6 yaşında, oğlum 7,5 aylık

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet daha önce 2 kez 4. Takımdan mezun oldum , bir defada liste dışı katıldım yanlış hatırlamıyorsam hepsinde de istediğim kiloya ulaştım darısı bu defaya

KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik ve doğum sonrası 63,5 ile hamile kaldım, 74,8 ile doğuma girdim, doğumdan sonra 69,5 kiloydum 67 kadar düştüm sonra yok süt diyeti, yok süt olsun pandemi derken kilolar aldı başını gitti şimdi doğuma gittiğim kilodayım maalesef 😞
Streste beni çok etkiliyor sinirlendikçe birşeyler tıkıştırıyorum, 3 çocukla başa çıkmakta çok kolay değil

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Haşimato hastasıyım yaklaşık 9 yıldır ilaç kullanıyorum

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlığım çok kötü etkilenmeye başladı , bel ağrısı, sırt ağrısı, bacak ağrısı, diz ağrısı, hantallık vs. Tabiki psikolojik olarakta kötü etkiliyor bu durum. Hiç bir kıyafetim olmuyor, hamilelik kıyafetlerimi giyiyorum.
Ve bir an önce bu durumdan kurtulmak istiyorum.
Ama motivasyon sıfır. Motive olurum aranızda diye takıma katılmak istedim
Form gözümden kaçmış teşekkür ederiz canım
Verilecek 11 kilon var çok değil ama işin üstünde durulmayacak kadar azda değil tabi fazla basite alıncada olmuyor bu işler,umarım bizle birlikte sağlıkla verilir idealine ulaşırsın ♥️

😍

istikrarlılar için böyle tabi bana birebir 🤭

Namaria Namaria dediği yağı gidip alamadım ama demekki çörekotu iyi dedim 1 yemek kasigi zeytinyağı içine 1 ck çörekotu koydum yutması için sudan yardım alcan 😋 ilk gün gaz çıkışları ikincigun temizlik sonra normal periyod yaptı harika valla

😘😘Sayendee
Teşekkürler cnm

Ozaman bu hafta tikkkatt tikkaattt :)
  • içtiğin suya daha bir dikkat et canım
  • karbonhidrattan elini çekebildiğin kadar çek su tutar ekstra ödem yapar
  • tuz zaten Allah'ın emri
  • Mümkünse hareket
  • yeşil çay, kiraz sapı ,adaçayı, maydanoz, rezene :KK50: :)))
Tamamdır kaptanım. 👍
Suyu zaten üç litre içiyorum. Tuz hayatımda pek yok ama bu akşam biraz turşu yedim. Ev yapımı gerçi ama yine de Namaria Namaria nın verdiği su tarifinden hazırladım. Gece onu içiciğim. 💞 Hafta içi hayatımda nerdeyse 0 karbonhidrat. Gelsin güzel sonuçlar 🙏

Tamamdır kaptanım. 👍
Suyu zaten üç litre içiyorum. Tuz hayatımda pek yok ama bu akşam biraz turşu yedim. Ev yapımı gerçi ama yine de Namaria Namaria nın verdiği su tarifinden hazırladım. Gece onu içiciğim. 💞 Hafta içi hayatımda nerdeyse 0 karbonhidrat. Gelsin güzel sonuçlar 🙏
Sifa olsun canim cok ise yariyor 🥰💞

İyi akşamlar arkadaşlar 🙋
Normal menü yazacağım bugün.
Sabah
Domates, salatalık,biber,peynir,zeytin lor.
Ara ve öğlen yarım kase sütlaç
Akşam
Yeşil mercimek yemeği, yoğurt, turp ,zeytin soğan .
Kaloriye bakmadım.
Spor tüm gün temizlik,ütü , çamaşır 🤣🤣
:) Kolay gelsin canım sütlacını kendine özel yağtığın için birde az yediğin için menü güzel ✌️
Yürüyüs 9000 adım
Sabah 11.00
1 yumurta, 2 ceviz,1 tatli kaşığı bal,
1 dilim ekmek,salatalik,domates,yesillik
1 dilim peynir
Ara tarçınli türk kahvesi,3 kuru kayisı
Ara bir kaşık un helvası😭

Akşam 17.30
Tavuklu salata,1 dilim ekmek
Yogurt
2 litre su
Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK
1 kaşıkla kalabildiysen ne güzel ziyanı yok canım gayet iyi ✌️
Iyi pazarlar kizlar
Bugün parti vardi evde, menüm ona göre oldu.
Kahvalti 9da filtre kahve
öglen 12:30 da bir tabak kuru patlican dolma ve yaprak sarma, bir kase yogurt, sadece bir catal cikolatali kek
Aksam 5 te bir kase cacik

Cherry Mom Cherry Mom
@reyyanK
Yaprak sarma kaç tane yedin canım ? Kendi küçük kalorisi büyük onun 😑
Çikolatalı kek normal kek sanırım diyet değil yarın itibariyle acil toparlanman lazım yine bir ileri iki geri gitmeyelim olur mu 😔
İyi akşamlar herkese
Sabah
2 dilim ekmek
Süzme peynir
Az kaşarlı Yarım domates kavurması
Öğleden sonra
Limonlu soda
Akşam
Evde kendim tavuk dürüm yaptım
Su içmede sıkıntım var
Menü iyi canım, ne kadar su içebiliyorsun günde ? Mutlaka kendine özel bir şişen olsun onu takip etmeye çalış bardakla anlayamazsın ne içtin ne kadar tükettin
Selam 🌸

Çörekotu zeytinyağı
4 yk yumurtalı menemen, kk peynir,1 tk reçel, salatalık, zeytin,2 denge ekmeği

Sütlü Nescafe+ 3 altınbaşak light çörekotlu bisküvi,3 fındık,2 Antep, bı tutam yaz helvasi

Akşam 18:00: yarım kase sütlü bulgur çorbası, 1 por.patates oturtma,2 yk pilav

*Biskolata küçük resimli bisküvi

Su:1.5 lt
Spor:5.500 saf spor

Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK
Canım cumadan beri menüler kaçamaklı mı yanlış mı hatırlıyorum böyle çok üst üste getirme lütfen dengelemeye çalış olur mu
Şimdi hem günler üst üste geldi hemde öğünlerdede üst üste kaçamak var.. karıştırıyorsam sen düzelt beni ❤️

Bugün ilk xl pantolonumu aldim lcwden 🤩
Ya bu surecte aslinda almamam lazim bir ay once aldigim 3 xl esofman altlari bolardi ev pijamasi yaptim. Almasam da giyecek ise biseyim yok 🤷 sevinmekle uzulmek arasindayim 😂
Ya evet çalışan bir bayan olduğun için kilo verene kadar almayayım yapamıyorsun çok haklısın 🙈 idare edebildiğin kadar edip sonrasında keyfiyle alışveriş yaparsın inşallah 🤩🤩🤩 tebrik ederim ❤️

:) Kolay gelsin canım sütlacını kendine özel yağtığın için birde az yediğin için menü güzel ✌️

1 kaşıkla kalabildiysen ne güzel ziyanı yok canım gayet iyi ✌️

Yaprak sarma kaç tane yedin canım ? Kendi küçük kalorisi büyük onun 😑
Çikolatalı kek normal kek sanırım diyet değil yarın itibariyle acil toparlanman lazım yine bir ileri iki geri gitmeyelim olur mu 😔

Menü iyi canım, ne kadar su içebiliyorsun günde ? Mutlaka kendine özel bir şişen olsun onu takip etmeye çalış bardakla anlayamazsın ne içtin ne kadar tükettin

Canım cumadan beri menüler kaçamaklı mı yanlış mı hatırlıyorum böyle çok üst üste getirme lütfen dengelemeye çalış olur mu
Şimdi hem günler üst üste geldi hemde öğünlerdede üst üste kaçamak var.. karıştırıyorsam sen düzelt beni ❤️
Yok doğru kaptanimm diğer günler yaptım 🙈fekat bu gün kinde sadece parmak ucu pufpuf bisküvi var bi denecik

Yok doğru kaptanimm diğer günler yaptım 🙈fekat bu gün kinde sadece parmak ucu pufpuf bisküvi var bi denecik
Yaz helvası
Patates oturtma + pilav ( ikisi bir arada fazla sanki)
Birde biskolata

Porsiyon olarak farkındayım çok bir ederleri yok ama bunların hepsi anlaşılmadan kilo ödem yapıyor bize işte 😔

Biraz geciktim
Sabah 09:00
1 dilim uno denge
Peynir, 10 zeytin, 1 haşlanmış yumurta
Yeşillik ( dereotu, nane, domates salatalık)
Şekersiz çay bolca.

ara bir taze hurma, yarım elma

14:00 1 taban taze fasulye
2 yemek kaşığı pirinç pilavı

ara 10 fıstık 5-6 tane kuru üzüm

akşam 18:30
1 kase sütlü ve muzlu yulaf

3,5 lt su

spor maalesef yok
Bebek erken uyursa 2 mil lesli düşünüyorum yapabilirsem yazarım

Back
X