• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu günler :KK200:
detoks soran arkadaşlar için benim uyguladığım tarif 1.5 lt suya limon elma sirkesi çubuk tarcın 5-6 karanfil ve 4-5 dilim kök zencefil (eski diyetisyenimin önerisiydi)
çok işe yarıyor öğünlerden önce aç karna içiyorum
Tesekkurler tarif icin😊💕

Canım çook gecmis olsun eş pozitif Ken seninde %99 gibi. Beslenmene zor da olsa eksik tutma bal zerdeçal karşımı korona semptomları için ciddi koruyucu deniyor. Umarım kısa sürede atlatırsın.

1 demetin yarısından daha azı ile 2 dl limonu kaynatıyoruz fokur fokurken 10 dk kadar daha.sarimsi bı renk oluyor. Akşamına hafiflemeye başlıyorsun.gunde 2 bardak ideal.

☝️ Yazdım canim

Git bak hele 😄 ama çok kalabalıklar ortalama ona göre hesaplanıyor sanırım değil mi :KK53:
Tesekkur ederim canim hemen yapicam simdi maydonoz almaya gidiyorum 😂

Kızlar günaydın.💞
Bugün günü birlik Ankara yolculuğu çıktı. Sabah 5.30 da kalkıp yola çıktık. Oğlumu ablama bıraktık şimdi yoldayız. Yolluk hazırladım dün gece. Hafif atlatmaya çalışacağım. Orada yürüyüşümü de yapabilirsem süper. 🥰
Yaparsın orticim ben sana güveniyorum 😍 Ankara'nın et yemekleri çok lezzetli, az öz ye bence gezinin de tadını çıkarırsın. iyi yolculuklar canım 😘

Kızlar günaydın.💞
Bugün günü birlik Ankara yolculuğu çıktı. Sabah 5.30 da kalkıp yola çıktık. Oğlumu ablama bıraktık şimdi yoldayız. Yolluk hazırladım dün gece. Hafif atlatmaya çalışacağım. Orada yürüyüşümü de yapabilirsem süper. 🥰
Hayırlı yolculuklar. Sağlıkla gidin gelin.❤️

Kuzuyu okula bıraktım,2 market yaptım eve geldim. Gelince online dersleri var ses yapamam diye süpürüp,sildim,lavabo banyo hallettim. Şimdi gidip alacağım. Kahvaltı etmedim daha. Koşturmaca arasına sıkıştırmayı sevmiyorum. Çayımı demleyip uzun bir kahvaltı eşliğinde dinlenecegim inşallah.

Yaparsın orticim ben sana güveniyorum 😍 Ankara'nın et yemekleri çok lezzetli, az öz ye bence gezinin de tadını çıkarırsın. iyi yolculuklar canım 😘
Teşekkür ederim orticim😘 valla sabah Starbucks a girdik kahve almaya. Eşim dedi başka bir şey ister misin. Kapkeklerde Bi gözüm kaldı ama dedim kendini düşünmüyorsan grubu düşün. Çek elini😂 tabi bincirik şeye o kadar para vermek de soğutmuş olabilir 😂
Ankaranın et restoranlarının ününü duydum ama herhalde girmeyiz canım. Korona dan dolayı. İstanbul ve Ankara malum ☹️

Canım çook gecmis olsun eş pozitif Ken seninde %99 gibi. Beslenmene zor da olsa eksik tutma bal zerdeçal karşımı korona semptomları için ciddi koruyucu deniyor. Umarım kısa sürede atlatırsın.

1 demetin yarısından daha azı ile 2 dl limonu kaynatıyoruz fokur fokurken 10 dk kadar daha.sarimsi bı renk oluyor. Akşamına hafiflemeye başlıyorsun.gunde 2 bardak ideal.

☝️ Yazdım canim

Git bak hele 😄 ama çok kalabalıklar ortalama ona göre hesaplanıyor sanırım değil mi :KK53:
Dönüşte uyguluyorum bu tarifi :rolleyes:

Kızlar günaydın.💞
Günaydın canım
İyi yolculuklar hava güneşli Ankara'da gel 🤩

Back
X