• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen de mi ankaradasin canimm ben de ankaradayim😊👍
Evet hava guzel kizimla biraz yuruyus yaptim ben de simdi. Kahvalti yapacagim birazdan
Evet canım ankaradayım bu hafta hava iyiydi bizde öğlen hep çıktık güneş olunca ısıtıyor insanı 😍 yakında hiç çıkamayız son günler çıksın yavrular 🙈

Ama gerçekten epeydir ilgilenemedim evle. Kitap okucam diye 🙈cidden pislik içinde :sus:
Bende geçen cam silerken büyük bir kaza atlattım rahmetlik oluyordum tabure kaydı kırıldı düştüm 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️ şimdi kargoda merdiven var gelsin yarım kaldığım işi bitircem 🤭

Bende geçen cam silerken büyük bir kaza atlattım rahmetlik oluyordum tabure kaydı kırıldı düştüm 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️ şimdi kargoda merdiven var gelsin yarım kaldığım işi bitircem 🤭
ay cok gecmis olsun kaptan allah korusun ya cok korkarim.

tesaduf bende az once miknatisli cam silme aparatlarina bakiyordum aklima epey yatti gibi kullanici yprumlari fena degil butcemi toparlayayim biraz alicam sanirim bi tane annemle ortak kullaniriz diyr dusundum. oyle bisi baksan mi sende acaba

Teşekkür ederim orticim😘 valla sabah Starbucks a girdik kahve almaya. Eşim dedi başka bir şey ister misin. Kapkeklerde Bi gözüm kaldı ama dedim kendini düşünmüyorsan grubu düşün. Çek elini😂 tabi bincirik şeye o kadar para vermek de soğutmuş olabilir 😂
Ankaranın et restoranlarının ününü duydum ama herhalde girmeyiz canım. Korona dan dolayı. İstanbul ve Ankara malum ☹️
Starbucks kekleri parası fene olsa da iyi daynmissin orticim 😋 grup için zayifliyoruz artık kendimizi geçtik de 😅 doğru diyorsun restoranlar çok tehlikeli yoksa ugranmadan gidilmez kesinlikle
Dönüşte uyguluyorum bu tarifi :rolleyes:
Kesin yarım kilo farkettirir kuuzm en azından bana iyi geliyor umarım hepiniz de olur

Selamlar
Tuvaletten bildiriyorum maalesef. Oğlum işe gidersem babasıyla kalıyor ama ben evdeyken aman vermiyor, elime telefon filan alamıyorum. Biraz sosyalleşsin diye oyun grubunda gönüllü oldum haftada 1 orası, İş, ev işi derken kendime hiç zamanım kalmıyor eşimin durumu benden beter o tam zamanlı çalıştığı için ben işe gidebileyim diye gece geç mesai yapıyor birbirimizi göremiyoruz pek.

Diyet iyi gidiyor ama hala regl bitmedi 6. gün oldu, bugün normal yarın kabak yoğurt yapacağım. Bir yandan heyecan da var acaba 2-3 hafta içinde 49.9u görebilir miyim diye, o noktada korumaya geçeceğim. Kış da geliyor herhalde koruyabilmek için diyete devam ederim.

Ay Allah korusun canım ya. Dikkat et. Kalsın pis pis boş ver 🙃
Starbucks kekleri parası fene olsa da iyi daynmissin orticim 😋 grup için zayifliyoruz artık kendimizi geçtik de 😅 doğru diyorsun restoranlar çok tehlikeli yoksa ugranmadan gidilmez kesinlikle

Kesin yarım kilo farkettirir kuuzm en azından bana iyi geliyor umarım hepiniz de olur
Ay inşallah canım. Yolda da şişiyorum ben. 🙃

ay cok gecmis olsun kaptan allah korusun ya cok korkarim.

tesaduf bende az once miknatisli cam silme aparatlarina bakiyordum aklima epey yatti gibi kullanici yprumlari fena degil butcemi toparlayayim biraz alicam sanirim bi tane annemle ortak kullaniriz diyr dusundum. oyle bisi baksan mi sende acaba

Geçmiş olsun cnm. Dikkat et ya Allah korusun 😕

Ay Allah korusun canım ya. Dikkat et. Kalsın pis pis boş ver 🙃
Sağolun kızlar valla bencede kalsın kış kış hiç cam silesim yok 🤣ama haftaya görümce geliyor 👀 geçen hafta kaynana geliyor diye şöyle yarım yamalak mermelerini flaan almıştım şimdi diğer odalarıda yapayım tam diyorum bahara kadar dursun öyle 🤭

Back
X