• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm
13.00: biraz peynir, 1 dilim ekmek, 6 zeytin, turp

Gün içinde 17.30 a kadar:
1 avuç kaju, biraz sarı leblebi, 4 kayısı kurusu, 1 dilim elma, 1 mandalina, Sütlü Filtre kahve

Akşam çayın yanında: biraz ceviz elma kurusu ve badem. (çaya ablama geldik en az hasarla atlatmaya çalışıyorum 🤭)

Su: 1,5 lt (yolda içmek istemedim. Devam ederim)
Spor kaptanda
Hasar yok ki orticim az hasar olsun yediğin yemek nerede 🤭
Benim misafirlerim görümce eş çocuklarıyla :KK47: cumartesi günü geliyorlar normalde 10 gün sonra geleceklerdi bende planımı ona göre yapmıştımtım 😔 ama planlar değişti yapılacak bir yığın işim var
Biraz önce sarma yaptım buzluğa attım
Yarın içli köfte yapıp buzluğa atacağım
Bir yandan kargodaki Merdiven gelecekte perde yıkıycam cam silcem
Kek yapcam buzluğa atcam
Genel temizlik vs demem o ki çok giremezsem diyeti bozmayın nefesim ensenizde olsun :sinirli::KK62:
:-) hadi bana tatlı uykular 🙈
Şuan okurken bile kalp krizi geçirdim yatılı mi geliyorlar bir de o hazırlıklar ne kaptanım 🙈
günaydın canım benim tartida da cok oynama yok o yüzden bugün teyakkuzda olalım :)
Kabak yapcam bugün bı ikiyuz daha gonderirsem yine iyidir canım ya şu sökülseydi bi
Bende de oynama yok üstelik hic kacamak da yapmadim 😳
Biz birincilik sonrası niye başımıza geliyo hep bu :KK69:neyse bugün eğer yapabilirsen sen de kabak yap istersen canım hem ödem savar hem de hafif geçer artı maydanoz suyu ne yapabilirsek ama 6.takima vermeyelim bunu:KK49:

Hasar yok ki orticim az hasar olsun yediğin yemek nerede 🤭

Şuan okurken bile kalp krizi geçirdim yatılı mi geliyorlar bir de o hazırlıklar ne kaptanım 🙈

Kabak yapcam bugün bı ikiyuz daha gonderirsem yine iyidir canım ya şu sökülseydi bi

Biz birincilik sonrası niye başımıza geliyo hep bu :KK69:neyse bugün eğer yapabilirsen sen de kabak yap istersen canım hem ödem savar hem de hafif geçer artı maydanoz suyu ne yapabilirsek ama 6.takima vermeyelim bunu:KK49:
Evet kabak iyi fikir öyle yapayim ben de.

Ben spor yapamadim bu hafta cocuklar da evde is de evden yürüyor cok zor oluyor. Resmen ergen gibi sivilce cikardim stresten.
Çok zor gerçekten, bende geçen haftalarda öyleydim, 3 gün okul 6 gün uzaktan eğitim ve 3 çocuk baktım olmuyor, müdürümü ikna ettim yerime bir arkadaş ayarladım ve ikinci döneme kadar ücretsiz izne ayrıldım o zamana kadar bir düzen kurup bakıcı bulmam lazım

Çok zor gerçekten, bende geçen haftalarda öyleydim, 3 gün okul 6 gün uzaktan eğitim ve 3 çocuk baktım olmuyor, müdürümü ikna ettim yerime bir arkadaş ayarladım ve ikinci döneme kadar ücretsiz izne ayrıldım o zamana kadar bir düzen kurup bakıcı bulmam lazım
Ah ahh Allah yardımcınız olsun kızlar

Iyi yapmissin baska türlü olmuyor. Ben de kara kara düsünüyorum.

Pain Killer Pain Killer test sonucun geldi mi canım ? Hangi ülkedeydin sen tatlım nasıl oranın kovid uygulamaları bizdeki gibi verdikleri fix ilaçlar var mı yoksa vitamin tarzı faln mı gidiyor
Aaa pain killer baska ülkede mi bilmiyordum. nasil oldun Pain Killer Pain Killer Almanyada bana hicbirsey vermediler. Evde dinlen dediler.

Pain Killer Pain Killer test sonucun geldi mi canım ? Hangi ülkedeydin sen tatlım nasıl oranın kovid uygulamaları bizdeki gibi verdikleri fix ilaçlar var mı yoksa vitamin tarzı faln mı gidiyor
Hemen atlayım burda. Abim Hollanda da şuan aynı benim gibi ağır geçiriyor. Koku ve tat tamamen gitmiş onunda. Eklem ağrıları çokmuş ve ciğeri acıyormuş. Ama sadece test yapmışlar. Tomografi falan çekmemişler. Bi ağrı kesici vermişler tmm. Başka bişey yapmıyorlarmış. Çok kötüleşirse bi hava veriyorlarmış😕

Aaa pain killer baska ülkede mi bilmiyordum. nasil oldun Pain Killer Pain Killer Almanyada bana hicbirsey vermediler. Evde dinlen dediler.
Bizim kullandığımız haplarda artık muamma diyorlar iyi diyen var kötü diyen var covid olsam ne yapacağımı bilemem günde 8 8 kalbe ağır geliyor diyorlar. E kalpten ölümlerde çok artı tedavi sırasında 😔 özellikle yaşlılar dayanamıyor iki ucu ... Durumu ya .
Ağır geçirmezsem kullanmam herhalde 🤷

Hemen atlayım burda. Abim Hollanda da şuan aynı benim gibi ağır geçiriyor. Koku ve tat tamamen gitmiş onunda. Eklem ağrıları çokmuş ve ciğeri acıyormuş. Ama sadece test yapmışlar. Tomografi falan çekmemişler. Bi ağrı kesici vermişler tmm. Başka bişey yapmıyorlarmış. Çok kötüleşirse bi hava veriyorlarmış😕
Ah 😔 çok geçmiş olsun anime canım

aynen canım faydası olur ben de 0 ekmek yapcam
Ben sabah yapamıyorum kuzu ya sonra bütün gün kriz gibi geçiyor resmen bagimliyim 🙄
Eevt ya yatılı
Kovid modiv dinlemiyorlar geliyor valla
Hemde yatılı hemde 1 hafta 😔
Aaaaaa Ankara da yogunken üstelik kabul etmesen kırılırlar mii ama çok duyarsizlar yaa biz şurada ailemizle görüşürken 100 kere düşünüyoruz
Canlar şöyle bir okudum moral bozmak yok
Yarına bir anda düşüverir geçtiğimiz haftalarda kimde olmuştu o belmayne belmayne de galiba Çarşamba Perşembeye kdar sabit sabit geldi cuma bir anda eksi 600 gördü yanlış hatırlamıyorsam pes etmeyin yeter ✌️
Bence yaparız hers y bugün yapacaklarimiza bağlı.kabak maydonoz bol su zeytinyağı hepsi bizim bebiklerimiz 🤭

Bizim kullandığımız haplarda artık muamma diyorlar iyi diyen var kötü diyen var covid olsam ne yapacağımı bilemem günde 8 8 kalbe ağır geliyor diyorlar. E kalpten ölümlerde çok artı tedavi sırasında 😔 özellikle yaşlılar dayanamıyor iki ucu ... Durumu ya .
Ağır geçirmezsem kullanmam herhalde 🤷
Kesinlikle yan etkileri çokmuş ama ben o an hiç düşünemeden kuzu kuzu kullandım ☹️ 2 kutu hapı 5 günde bitirdim. İnşallah sonradan bişey çıkmaz vücutta

Back
X