• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pain Killer Pain Killer test sonucun geldi mi canım ? Hangi ülkedeydin sen tatlım nasıl oranın kovid uygulamaları bizdeki gibi verdikleri fix ilaçlar var mı yoksa vitamin tarzı faln mı gidiyor
Hollanda canim, aynen iki kovidliyiz suan evde cocuklarla ilgilenmek soyle dursun gurultu yapmalarina dayanamiyoruz. Hayir onlari yalniz birakip uyuyamiyorsun bile. Burda verilen bir ilac yok. Vitamin ya da agri kesici gibi ilaclari doktor vermez zaten isteyen marketten alir. Biz hicbirsey kullanmiyoruz suan.

Aaa pain killer baska ülkede mi bilmiyordum. nasil oldun Pain Killer Pain Killer Almanyada bana hicbirsey vermediler. Evde dinlen dediler.
Aynen canim, burda da sadece sonucunu bildiriyorlar o kadar, dinlenin bile demediler😂

Hemen atlayım burda. Abim Hollanda da şuan aynı benim gibi ağır geçiriyor. Koku ve tat tamamen gitmiş onunda. Eklem ağrıları çokmuş ve ciğeri acıyormuş. Ama sadece test yapmışlar. Tomografi falan çekmemişler. Bi ağrı kesici vermişler tmm. Başka bişey yapmıyorlarmış. Çok kötüleşirse bi hava veriyorlarmış😕
Gecmis olsun canim, umarim biran once iyilesir cidden zor.

Canlar şöyle bir okudum moral bozmak yok
Yarına bir anda düşüverir geçtiğimiz haftalarda kimde olmuştu o belmayne belmayne de galiba Çarşamba Perşembeye kdar sabit sabit geldi cuma bir anda eksi 600 gördü yanlış hatırlamıyorsam pes etmeyin yeter ✌️
Evet canım ya. Bana çok oluyor o.

Hollanda canim, aynen iki kovidliyiz suan evde cocuklarla ilgilenmek soyle dursun gurultu yapmalarina dayanamiyoruz. Hayir onlari yalniz birakip uyuyamiyorsun bile. Burda verilen bir ilac yok. Vitamin ya da agri kesici gibi ilaclari doktor vermez zaten isteyen marketten alir. Biz hicbirsey kullanmiyoruz suan.

Aynen canim, burda da sadece sonucunu bildiriyorlar o kadar, dinlenin bile demediler😂

Canim cok cok gecmis olsun insallah bir an once iyilesirsiniz

Covid İstanbul'da çok artmış sağlıkçı tanıdığım söylüyor. Zaten yaşlılara belli saatler dışında çıkma yasağı geldi. Yazık sanki suçlu onlarmış gibi. Millet önlemini almıyor kabak yaşlıların basına patlıyor. Okullar açık şaka gibi açıklama okullarda yayılma yok diyorlar sanki ölçmüşler gibi. Öğretmen hasta sınıfta öğrenci hasta diğerlerine test yapmıyorlar tabii ki çıkmaz öyle.

Covid İstanbul'da çok artmış sağlıkçı tanıdığım söylüyor. Zaten yaşlılara belli saatler dışında çıkma yasağı geldi. Yazık sanki suçlu onlarmış gibi. Millet önlemini almıyor kabak yaşlıların basına patlıyor. Okullar açık şaka gibi açıklama okullarda yayılma yok diyorlar sanki ölçmüşler gibi. Öğretmen hasta sınıfta öğrenci hasta diğerlerine test yapmıyorlar tabii ki çıkmaz öyle.
Tamamen dolu harita da takip ediyoruz artık heryer kırmızı ki bizim yakinlarimizda komşularımızla tamamen duyar olduk Pendik'te oturuyoruz hemşire tanıdık sadece Pendik'te hergun 60 yakın kayıp veriyoruz rakamlar gerçek değil diyor

Hasar yok ki orticim az hasar olsun yediğin yemek nerede 🤭

Şuan okurken bile kalp krizi geçirdim yatılı mi geliyorlar bir de o hazırlıklar ne kaptanım 🙈

Kabak yapcam bugün bı ikiyuz daha gonderirsem yine iyidir canım ya şu sökülseydi bi

Biz birincilik sonrası niye başımıza geliyo hep bu :KK69:neyse bugün eğer yapabilirsen sen de kabak yap istersen canım hem ödem savar hem de hafif geçer artı maydanoz suyu ne yapabilirsek ama 6.takima vermeyelim bunu:KK49:
Canım biraz fazla kuru yemiş yedim. Açıkçası baya doyurucu oldu. Bir de sağlıklı olsa da kalorili olduğu için dengeli olmaya çalıştım.💞

Canım biraz fazla kuru yemiş yedim. Açıkçası baya doyurucu oldu. Bir de sağlıklı olsa da kalorili olduğu için dengeli olmaya çalıştım.💞
Onlar sağlıklı kalori ve gerekli yağlar gayet iyi yemişsin hiç sorun yok kuzum ama proteini azltma kaslara yağ yakarken lazim 🤗

Tamamen dolu harita da takip ediyoruz artık heryer kırmızı ki bizim yakinlarimizda komşularımızla tamamen duyar olduk Pendik'te oturuyoruz hemşire tanıdık sadece Pendik'te hergun 60 yakın kayıp veriyoruz rakamlar gerçek değil diyor
Ablamda Sancaktepede kıpkırmızı haritası hergün siteye filyasyon ekibi geliyormuş zaten sonumuz hayır olsun 😔

Yaşlılara bir nevi sevindim boş yere çıkan çok var ölümde artık umurlarında değil mi ne korkmuyorlar ki 😔 ama kimse anası babası nefes alamayarak gitsin istemez.. ablam eniştem bankacı. Dede niye çıktın sen dışarı diyormuş ablam hiiiç bankalar boşken emekliliği sorayım dedim diyormuş sohbete gelmiş bankaya 🙈

@emmiş kaptanim.
Ben takımdan ayrılmak istiyorum adepte olamadım yapamiyorum.
Kuralara uyamıyorum.
Çok uzgunum.
Beni araniza alip şans verdiğiniz icin cok teşekkür ederim ama başaramadım.
Aslinda kurallar zorlayici degil canim hepimizin yogun gunleri oluyor ben de bu hafta isten basimi kaldiramadim ama arada selam vermeye geliyorum sabah ya da aksam.
Kilo verme yolundan ayrilmamani dilerim canin takimdan ayrilsan bile hakkinda hayirlisi olsun 💞

Canim takviye biseyler alsaniz bagisikligi guclendirecek? Omega uc vitamin meyve sebze yesillik yogurt falan faydasi olur insallah lutfen dikkat et canim kendine aman yememezlik etme 💞 bir an once gecer insallah

Back
X