• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy canım ya utandım şimdi:oops: halbuki yattığım yerden vermiştim:KK48:

canım 300 kesinlikle küçümsenecek bir rakam değil bence. Elime 300gr lık bir kıyma, makarna herneyse alıp bakınca daha iyi anlıyorum, artık bu 300 gramı taşımıyorum üstümde diye seviniyorum😘♥️

🤗🤗🤗
Yattığın yerden süper verdin valla ama bedeni düşürme c vitamini bol tut 💪 küçümsediğin düşünmedim canım zaten takılıyorum bakma 🤣

Canım benim de iki gün gecikti bu ay. Bi yap bakalım lahana kürünü. Negatif dediğin gebelik testi mi 🙃
Evet direk akıllara o geliyo 🤭 yapicam yalnız kaptanının sayesinde faydalarını da öğrendim araştırınca güzel bir antioksidan inceltici etkiye sahip artık hiç eksik olmaz kacamak sonraları hele 🤭

80892E9A-A9B4-4978-AC95-1566E6659BF9.webp

Hele bakın a dostlar adımı nerelere yazmışlaaar😍😍
Emeksiz de yemek oluyormuş🤪🤪🤪 şaka şaka bu sadece kaderin cilvesiydi😂

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
06 -13 Kasım​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir🤸
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır

**Birkaç güncelleme ile yeni ortaklar listemiz 🤩
Aktif olmayanları çıkardım :KK20:
Önümüzdeki hafta tamamen değiştireceğim eşleri 😘
SONUÇ 👇👇👇👇

Monica_ Monica_ ve hawar hawar en yüksek ortalamayı yapan ortaklar oldular tebriklerr 🤩🤩

IMG_20201113_223726.webp

Back
X