- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #378.641
Bugün Walk challenge var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydiiin kuşum şofben olayını da cozebildin mi soğuklar iyice başladı. Mutlu hafta sonları dilerim bendeGünaydın arkadaslar sabah tesisatci geldi petekler ölü gibiydi onlara bakti simdi de pazara gidicem
Mutlu huzurlu haftasonlari![]()
Allah kolaylık versin kuzum sabrini da versin. Gri bı pendikleyiz bugün.sen alışveriş yapabilecek misin bugüngunaydin kizlar
dun uykusu sasan oglum geceyi gunduze katti, yine sahane bir gune uyandim
napiyosunuz
bugun yine kalacak muhtemelen kuzu, online market yogun esim de iste... dun karnibahar haslamistim yumurta alieim getirden karnibahar koftesi filan denerim belki. hava eyupte de fena, hic sevmiyorum kislariAllah kolaylık versin kuzum sabrini da versin. Gri bı pendikleyiz bugün.sen alışveriş yapabilecek misin bugün
Ben severim Aralık çocuğu olarakbugun yine kalacak muhtemelen kuzu, online market yogun esim de iste... dun karnibahar haslamistim yumurta alieim getirden karnibahar koftesi filan denerim belki. hava eyupte de fena, hic sevmiyorum kislari![]()
pendik bana cok uzakBen severim Aralık çocuğu olaraktamam.o zamn kuzu anneler buluyo çözümü ama eğer pendik'e yakın ikamet ediyorsan yardımcı olurum
ben mi yanlış gördüm ortileri :)olur arada oyle benim de oluyo bazen
bu arada yeni ortiler nerde ben goremedim
Cozemedim maalesef canim tesisatci da geldi yine bulamadilar sofben arizaliGunaydiiin kuşum şofben olayını da cozebildin mi soğuklar iyice başladı. Mutlu hafta sonları dilerim bendegüzel bı kitap yanına harika bı kitap tek hayalim bugün
![]()
Aynen neredeyse farklı sehirdeyiz ama bı 500 t kadar yakınızpendik bana cok uzakeyup teyim ben, baya ayri sehirler sayilir nerdeyse
bugunu de atlatalim da yarin hallederiz insallah, sagol kuzum
Gelmez mi oo elektrikli ısıtıcılar çok fena peki ihlasin kendi sofbenini taktirsan olabiliyor mu oyle. İnşaallah yapabilirim hayal de kalmsin daCozemedim maalesef canim tesisatci da geldi yine bulamadilar sofben arizalielektrikli isitici ile koca enerjiyi isirltip dus aliyorum fatura baya yuksek gelcek hayirlisi bakalim.
Harika bir gun seni bekliyor Aysuncum super plan![]()
Canim ben de seni tebrik ederim devami da gelsin insallah
Evet canim ben de oyle bişey dusunuyorum maasta almayiGelmez mi oo elektrikli ısıtıcılar çok fena peki ihlasin kendi sofbenini taktirsan olabiliyor mu oyle. İnşaallah yapabilirim hayal de kalmsin da![]()