• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaslar sabah tesisatci geldi petekler ölü gibiydi onlara bakti simdi de pazara gidicem 💞
Mutlu huzurlu haftasonlari ☺️
Gunaydiiin kuşum şofben olayını da cozebildin mi soğuklar iyice başladı. Mutlu hafta sonları dilerim bende 💓 güzel bı kitap yanına harika bı kitap tek hayalim bugün 🌸

Allah kolaylık versin kuzum sabrini da versin. Gri bı pendikleyiz bugün.sen alışveriş yapabilecek misin bugün
bugun yine kalacak muhtemelen kuzu, online market yogun esim de iste... dun karnibahar haslamistim yumurta alieim getirden karnibahar koftesi filan denerim belki. hava eyupte de fena, hic sevmiyorum kislari:(

bugun yine kalacak muhtemelen kuzu, online market yogun esim de iste... dun karnibahar haslamistim yumurta alieim getirden karnibahar koftesi filan denerim belki. hava eyupte de fena, hic sevmiyorum kislari:KK43:
Ben severim Aralık çocuğu olarak 🤭 tamam.o zamn kuzu anneler buluyo çözümü ama eğer pendik'e yakın ikamet ediyorsan yardımcı olurum

Gunaydiiin kuşum şofben olayını da cozebildin mi soğuklar iyice başladı. Mutlu hafta sonları dilerim bende 💓 güzel bı kitap yanına harika bı kitap tek hayalim bugün 🌸
Cozemedim maalesef canim tesisatci da geldi yine bulamadilar sofben arizali 😔 elektrikli isitici ile koca enerjiyi isirltip dus aliyorum fatura baya yuksek gelcek hayirlisi bakalim.
Harika bir gun seni bekliyor Aysuncum super plan 🥰💞

Cozemedim maalesef canim tesisatci da geldi yine bulamadilar sofben arizali 😔 elektrikli isitici ile koca enerjiyi isirltip dus aliyorum fatura baya yuksek gelcek hayirlisi bakalim.
Harika bir gun seni bekliyor Aysuncum super plan 🥰💞
Gelmez mi oo elektrikli ısıtıcılar çok fena peki ihlasin kendi sofbenini taktirsan olabiliyor mu oyle. İnşaallah yapabilirim hayal de kalmsin da 🙈

Gelmez mi oo elektrikli ısıtıcılar çok fena peki ihlasin kendi sofbenini taktirsan olabiliyor mu oyle. İnşaallah yapabilirim hayal de kalmsin da 🙈
Evet canim ben de oyle bişey dusunuyorum maasta almayi 👍 gerci bu ara cok acildim kredi karti full 😂 ama bi cozum bulcam insallah 💞
Aman yap canim valla kendimize hic vakit ayiramiyoruz

Back
X