• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkideşiim bu nasıl menü yaa menü değil bu me olmuş 😂😂
😂😂
Canim gunaydin 😄
Ya dun aksam yemek yiyemedim canim istemedi. Kirk yilin basinda leslie yapiyim dedim. Buyuk kizimla beraber yapiyoruz zaten, kucuk kizim da arkama gecmis ona carptim dusurdum cocugu😞 uzuldum ona dedim niye farketmedim 😞
Ona moralim bozuldu aksam yemek yiyemedim o yuzden

Cnm bu faz 10 günlük değil miydi yanlış mı hatırlıorum hani vejetaryen.Artık daha çok yiyebilirsin bence ya 🤔
canımcım on günlük faz geçti şimdi haftada 3 gün yiyebiliyorum gecen hafta haslama falan yemiştim bu hafta da tavuk yedim bakıl yaparım bir kere de inşallah :KK19:

Canim ayak uydyrmasi zor haklisin 😂 olsun denemissin super 🥰 leslie ablamiz da iyidir zaten ama arada sasirtmak lazim vucudu💞
Ben de yapacaktim bugun spor kiyafetlerimi giyip uzanmistim uyuyakalmisim yatakta saat 7 gibi aksam 🛌 simdi uyandim menu yazayim diye girdim cok usumusum inceydi kiyafetlerim ustumu degistim geri yatcam cok yorgunluk olunca iste vs arada böyle erken bayiliyorum 🤷
Oh iyi yapmışsın canım vücudunun ihtiyacı varmış demekki uykuya. Senin kız bi örteydi üstünü be 🤗
Ben kedime arada derdim kapıyı da açabilsen süper olacak diye 😀 Hatta annem hadi kızım Bi su getir derdi 😀😀

Günaydın,
Sabahın bu saatinde uyandık bu sefer küçüğümle bende gribiz bı eşim kaldı bı iyi ve biz evde tekiz çalışacak o.. annemden de yardım alamayacağım bakalım nolcak. 😓
Çok geçmiş olsun canım. Grip eve girince herkesi bi yokluyor maalesef ☹️
😂😂
Canim gunaydin 😄
Ya dun aksam yemek yiyemedim canim istemedi. Kirk yilin basinda leslie yapiyim dedim. Buyuk kizimla beraber yapiyoruz zaten, kucuk kizim da arkama gecmis ona carptim dusurdum cocugu😞 uzuldum ona dedim niye farketmedim 😞
Ona moralim bozuldu aksam yemek yiyemedim o yuzden
Ah geçmiş olsun kuzuya. Ben de çok çarptım oğluma leslie yaparken ☹️ hatta dün tam çarlacakken dengemi kaybettim kolumu kapıya çarptım. Fena çarptım sanırım baya ağrıyor. Spor yaparken telef olmasak bari 🤭

Çok geçmiş olsun canım. Grip eve girince herkesi bi yokluyor maalesef ☹️

Ah geçmiş olsun kuzuya. Ben de çok çarptım oğluma leslie yaparken ☹️ hatta dün tam çarlacakken dengemi kaybettim kolumu kapıya çarptım. Fena çarptım sanırım baya ağrıyor. Spor yaparken telef olmasak bari 🤭
Tesekkur ederiz teyzesi💕
Evde yapmamaya karar verdim firsat bulunca cocuklari annemle birakip yuruyus yapicam
Biraz once de yarim saat yurudum geldim😊

Back
X