- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #379.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaa nasil öylebir karsilama kendi takimina filanherkes kendi takımına
Hoşgeldin ne var ne yok![]()
odem olayini da anlamadim ya, elim ayagim degil karnim sis kocaman karnim oluyo sadece.Olsun ortim napalım. Sonuçta dikkatli bir hafta geçirdin. Ona rağmen artı geliyorsan o da vücut halleri işte. Biraz az su içiyorsun. arttırırsan bu ödem olayı azalabilir.![]()
Çok büyük değil ama nedeni o kadar belli ki normalde asgari ve hafif beslendigin için en küçük bir farklılık tartina yansiyo kuzu.. bir ara 2 öğün falan besleniyordun yanlış hatırlamıyorsam veriyordun bence gene arttır sekoşyok anam artiyor azalmiyor bunyeme....
59.4 gecen cuma
59.7 bu cuma
fark +300
aferin bana karnim davul gibi
Aaaaa nasil öylebir karsilama kendi takimina filan![]()
Aşk olsun cok alindim
Valla oylesine gelmistim ama neyse
O zaman hayırlı cumalar tatlımAşk olsun cok alindim
Valla oylesine gelmistim ama neyse
Sizin kilolorunuza be bakmamistim cuma cuma gunahimi aldiniz![]()
Baklava almistim eve istermsiniz sizdeO zaman hayırlı cumalar tatlımşaka yapıyoruz hep gel
![]()
oh gözün aydın mı desek Allah kavustursun mu desek canım :)))Kızlar bu arada bilmem aktifliğimden fark ettiniz mi misafirler gitti![]()
Baklava almistim eve istermsiniz sizde![]()
Bırak dağınık kalsın canım duanın gideceği yeri bilemedim şimdioh gözün aydın mı desek Allah kavustursun mu desek canım :)))
Bu hafta hiç eksiyi görememiştim anlamadım ama Bi ara 85 i bile gördüm şaşırdım kaldım. Bi de haftaya çarşamba Dahiliye ye gidicem insülin direnci için %90 ilaca başlanacak o zaman biraz daha hızlanıyormuş kilo verme. inşallah salıya kadar 83 olurum da diyetisyen de biraz yüzüm gülerTebrik ederim canım
Ama ben senden daha fazla eksi bekliyordum ne yalan söyliyeyim
Yinede eksi eksidir