• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

G gamzem23 tatlım
Listeye girmeden kuralları tekrar hatırlatıp anlaşalım senin memleketler oluyor korkuyorum 🙈🙈🙈

Her hafta bildirim zorunlu 👀 eğer başka yere gideceksen Yanında baskül taşıman yada eczanede faln tartılman foto çekmen gerekcek 👀

Bu ziyaretlerde tamamen ortadan kaybolmak menü yazmamak yok 😐

Listeye girdikten sonra 2 ay izin hakkın yok illa çıkman şart olursa yarışmadan komple ayrılman gerekiyor onunda geri dönüşü min 6 ay 🙈
Bunları kabul ediyorsan alacağım listeye :KK68:

Masallah canim harikasinn gene 😇💞
Sagligin nasil?
Tesekkur ederim canim benim artik daha iyiyim🤗♥️
sagligim konusunda calisacam bu hafta sanirim. Yemek,is filan yapamiyorum 10dk dan sonra gozum karariyor. Bu hafta guclenmeye calisacam hafif sporlarla artik. Fazla hareketsizlik vucudun dengesini bozdu birazcik😁

Ooo açılın listenin birincisi geldi :rolleyes:tebrik ederim canım muhteşem :KK73:
Tesekkur ederim canim, hepimiz muhtesemiz😘🤗
Nasilsin bugun, ailecek durumunuz nasil canim?
belmayne belmayne çok geçmiş olsun canım umarım eşin negatiftir 😔 allahım çok yaklaşmadan bitse şu çile
Cok gecmis olsun canim, hastaneye hangi durumlarda kaldiriyor acaba Turkiyede. Nefes problemi mi yasadilar. belmayne belmayne
Geldi kaptanim muhtesem yuzdesiyle 😂👍💞
🤗🤗😘😘

Gunaydin arkadaslar biraz gec uyanmisim.
hemen yazayim ben kilocugumu.

gecen hafta: 61.8
Bugun :60.3
Fark :1.5
Yuzde : %2.427

hedef: 59.8

Cherry Mom Cherry Mom
Ayyy yüzde 1 şarjım kalmış, kimse de demiyorki resim yüklememişin a şaşkın Pain🤪😂

Eklentiler

• B71B3F00-2B4F-4CCC-AFF4-D62113383FC2.webp
    B71B3F00-2B4F-4CCC-AFF4-D62113383FC2.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 18
sagligim konusunda calisacam bu hafta sanirim. Yemek,is filan yapamiyorum 10dk dan sonra gozum karariyor. Bu hafta guclenmeye calisacam hafif sporlarla artik. Fazla hareketsizlik vucudun dengesini bozdu birazcik😁

Tesekkur ederim canim, hepimiz muhtesemiz😘🤗
Nasilsin bugun, ailecek durumunuz nasil canim?

Cok gecmis olsun canim, hastaneye hangi durumlarda kaldiriyor acaba Turkiyede. Nefes problemi mi yasadilar. belmayne belmayne

🤗🤗😘😘
Çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz akşam covid testi vermeye gidecek gibi görünüyorum öksürük var biraz.

Çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz akşam covid testi vermeye gidecek gibi görünüyorum öksürük var biraz.
Emin olmak herzaman daha iyi tabi ama inşallah değilsinizdir canım. Yine de yapılacaklar aynı oluyor bol vitamin, bol dinlenme. Çocukla zor tabi ama ev işinden filan vazgeçmek lazım bir süre.

Cok sevindim paincim insallah daha da iyi olursunuz ailecek 😇💞

Emin olmak herzaman daha iyi tabi ama inşallah değilsinizdir canım. Yine de yapılacaklar aynı oluyor bol vitamin, bol dinlenme. Çocukla zor tabi ama ev işinden filan vazgeçmek lazım bir süre.
Vazgeçmezmiyim 5 gündür evi bıraktım çocuklar olmasa atıştırcak bişey bile yapamazdım onun dışında dull yattım bugün daha iyiyim ama bu sefer ezdi geçti dudaklarımda patladı bi baktırayım. Sen nasıl olduun daha iyi misin

Back
X