• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin arkadaslar dukkani ben kapamisim gece ben aciyim simdi de ilk mesaj benden olsun 🥰😂
Cuma 94.5
Pazartesi 93.7
Fark 0.8

Mutlu huzurlu bol eksili haftalar olsun 💞
Yine muhteşem bir rakam pazartesi pazartesi ♥️
Günaydın herkese 🌸

Günaydın arkadaşlar 💞

günaydınlarrr :)

Gününüz aydın olsun dostlar. Hepinize çok verimli harika bir gün diliyorum🌺 🌺♥️♥️

Günaydın kızlar ❤️❤️
Herkese iyi haftalar dilerim 😘😘
Gunaydin arkadaslar dukkani ben kapamisim gece ben aciyim simdi de ilk mesaj benden olsun 🥰😂
Cuma 94.5
Pazartesi 93.7
Fark 0.8

Harikasın canım maşallah yaa resmen gözlerimizin önünde yeniden biri olacaksın bizde buna şahit oluyoruz 🤩
işte bağımlı gibi içiyordum sürekli. yazın 5 lt leri buluyordu kendimi zorlayarak azalttım. Sabah tartıldım 52.8 cuma kilosunu geçti. 10 gün gecikti benim ne zaman olacağım bilmiyorum ondan sanırım :KK43:
:(( Canım lahana suyu içmeyi dener misin limonla içiimi fena değil regli söktürücü bende işe yaramıştı 15 20 günü bulursada bence doktora git hap yolları gözüküyor gibi :/
selam kizlar
oldugum yerde sayiyorum, neyse cumadan beri -300 gorunuyo bu da bisey diyim ne diyim
-300 iyi ama tebrikler
Ayy ben pazartesi bildirimini de unutmuşum
Cuma: 83.5
Pazartesi: 83.4
100gramcık eksideyim:halay:
Çok iyi nerde pazartesiye +400 le başlamak nerde -300 le başlamak 🤩
Evet Almila dan sonra da benim muhteşem kilomla devam edelim.
Cuma :60.300
Bugün:60.900
Fark. : +600

cumaya hedefim 59.800 idi.
Hafta içini iyi değerlendirip bu hedefi yakalamak istiyorım.💪💪
Bugünden itibaren hep birlikte hedeflere odaklanıyoruz canım 🤩 moral bozmak yok

Kızlar online derse girdi,onlar kahvaltı ederken evi toparladım, çamaşır attım makineye. Su keyfi yapıyorum tartı sonrası.
100 gram artidayim, 1 kiloluk artıları gördükten sonra iyi geldi bu rakam. Haftasonu uslu durdum ama gitmemiş hiç. Spora geri dönerim bugün,dün dinlenme günümdü.
100 Gr artı hiç bir şey değil nihai hedef geliyor cuma desene 🤩🤩

Ortağım menü başarılı,tebrikler.
Meyve, kuruyemiş ve bitki çayı da eklesen süper olacak ama.
Arkadaşlar etin yanında yoğurt ayran çok görüyorum menülerde. Etteki demiri heba ediyor süt ürünleri beraber alındığında. Ben de ayran yoğurt çok severim. Çok zor geldi etten ayırmak ama alıştım. aylık periyottan kaynaklı demir eksikliği yaşıyorum,takviye alıyorum. O yüzden etten faydalanmam lazım diye dikkat ediyorum. Naçizane önerimdir.❤️
Tesekkur ederim ortagim 😊💕

Ben açlıkla baş ederken bir de stres olduysam ya da bişeye kızdıysam asıl o zaman yeniliyorum irademe. Yoksa mutlu mutluyken açlık dokunmuyor aslında.🤓
Evet canım ya stres maalesef kötü etkiliyor. Sonra da insan kısır döngüye giriyor. Ama o stresi bilip ona göre hareket etmek de fayda var. Duygusal açlık diye bir şey var. Biraz okuyabilirsin onunla ilgili. Bana iyi geliyor böyle zamanlarda neden olduğunu araştırmak. Belki senin de işine yarar diye yazayım dedim 💞
Diksiyon hocasiyla gorustuk iyi gecti genel olarak 🥰
su an algilayamiyorum türkçen İstanbul turkcesine yakin dedi ben de dedim otokontrol var hocam bi de arkadas ortaminda gorun kayiyo gidiyo dedim 😂
isleyisten bahsetti kibar ses tonu cok duzgun bir bey disiplinli calisma istiyor o irade bende var dedim Rabbim utandirmasin insallah 😍 👍
Süpersin canım ya. Şimdi kafamda bana yeni bir ben lazım şarkısı çalıyor. Sana gelsin 💃💃
Kung fu panda diye bi animasyon filmi vardi bayilirim animasyonlara zaten 😍
Orda master kaplumbaganin bi sozu vardi
'yesterday is history, tomorrow is a mystery but today is a gift. that is why it is called the present' diye cok severim bu sözü senin icin de yarin bi hediye olcak bugun de oyle aslinda 😍
Turkce anlami da ' dun tarih, yarin bir gizem fakat bugün bir armagandir. Bu yuzden ona 'present' denir. '(present hem hediye demek hem de simdiki zaman icin kullaniliyor) gibi bisey.
muhtesem çevirimle 😂
Benim oğlan da bu ara arabalar filmine taktı. Orada da bir replik beni benden alıyor: Kaybetmekten korkma, deneme şansın olmamasından kork:KK36:
Ortağım menü başarılı,tebrikler.
Meyve, kuruyemiş ve bitki çayı da eklesen süper olacak ama.
Arkadaşlar etin yanında yoğurt ayran çok görüyorum menülerde. Etteki demiri heba ediyor süt ürünleri beraber alındığında. Ben de ayran yoğurt çok severim. Çok zor geldi etten ayırmak ama alıştım. aylık periyottan kaynaklı demir eksikliği yaşıyorum,takviye alıyorum. O yüzden etten faydalanmam lazım diye dikkat ediyorum. Naçizane önerimdir.❤️
Buna ben de dikkat ediyorum canım. Hatta oğluma da ek gidaya geçtiğinden beri böyle dikkat ederek yediririm. Hiç demir takviyesi falan almaya gerek kalmadı şükür
selam kizlar
oldugum yerde sayiyorum, neyse cumadan beri -300 gorunuyo bu da bisey diyim ne diyim
Olmaz olur mu canım. Süper. Şimdi gelsin eksiler 💃
Bizde başladık derslere bide evde küçüğüm var anaokulkarı kapanmamış ama ben göndermeyeceğim tabi ki. O da ağlıyor hep benim okulum kapanmadı götür beni diye. İstekleri hiç bitmiyor yaa canlı dersi neden olmuyormuş falan... 🤯
Şu günleri hayırlısıyla Bi atlatsaydık
Oyy kıyamam ya. Valla yavrular da şaşkın. Hayırlısıyla geçsin gitsin şu hastalık 🙏

Evet canım ya stres maalesef kötü etkiliyor. Sonra da insan kısır döngüye giriyor. Ama o stresi bilip ona göre hareket etmek de fayda var. Duygusal açlık diye bir şey var. Biraz okuyabilirsin onunla ilgili. Bana iyi geliyor böyle zamanlarda neden olduğunu araştırmak. Belki senin de işine yarar diye yazayım dedim 💞

Süpersin canım ya. Şimdi kafamda bana yeni bir ben lazım şarkısı çalıyor. Sana gelsin 💃💃

Benim oğlan da bu ara arabalar filmine taktı. Orada da bir replik beni benden alıyor: Kaybetmekten korkma, deneme şansın olmamasından kork:KK36:

Buna ben de dikkat ediyorum canım. Hatta oğluma da ek gidaya geçtiğinden beri böyle dikkat ederek yediririm. Hiç demir takviyesi falan almaya gerek kalmadı şükür

Olmaz olur mu canım. Süper. Şimdi gelsin eksiler 💃

Oyy kıyamam ya. Valla yavrular da şaşkın. Hayırlısıyla geçsin gitsin şu hastalık 🙏
Canım benim teşekkür ederim, duygusal açlıkla alakalı genel olarak yazılar okumuştum ama ayrıntısına hiç inmedim. İnceleyeyim ben onu en kısa zamanda, çok teşekkür ederim canım arkadaşım♥️♥️🤗🤗

Cuma 94.5
Pazartesi 93.7
Fark 0.8

Senin bu eksiler beni benden alıyor canım 💞
Sanki ben eriyorum 😂
Acaba benim o yüzden mi yavaş gidiyor. Beynim senin yerine verdiğini mi sanıyor 😂😂😂

Toparlarız tabi ✌️ bu hafta evde misin işte misin canım ? Yürüyüşler seni motive ediyor gerçi havada baya serin ama yalancı bir güneş var işte 🤭🙈
Evdeyim bu hafta yürüyüse güneşli saatlerde çıkacağım. Bugünleride degerlendireyim. Havalar iyice soğuyunca hiç çıkamam.

Back
X