• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de düşünüyorum ama pandemi dolayısıyla erteliyorum 🤷‍♀️
canım ben yaptırdım buz lazer ama alexandrite cihazı bu konuda çok iyi. öyle banyo yasak falan değil evet yapmamamızı öneriyorlar ama ben hep yaptım sadece üzerinden 2-3 saat geçmesi bence yeterli bide çok kese yapmamanda fayda var yani keseyi öyle canın cıkacak şekilde bastırıp yapmayacaksı ki iyice tahriş olmasın sonrasında eğer sızı hissedersen bepanthen yada hematen kremi sürüp yatıştırabilirsin hiçbir sakıncası yok. Bence düşünüyorsan başlamalısın Cherry Mom Cherry Mom belmayne belmayne bide kızlar bikini bölgesinde az acı hissetmek istiyorsanız eczaneden sağutucu sprey alın ben dayanadığım için kullanmadım ama kız kardeşime kullandık :) bir diğer konuda kesinlikle yüksek çalışmaalrına izin verin aksi takdirde en düşük dozda çalışıp seansı artırabilirler ne kadar yüksek o kadar hızlı sonuç :)

Fitness partneri bende seviyorum canım 🤩 hatta ilk burdan biri önermişti bende öyle alıştım seyrekyagmur seyrekyagmur sen miydin :)
Çok sevindim yapmana tebrik ederim :KK200:
Menü çok iyi ama akşama birşey ekleseydin canım acıkmadın mı
Günaydın kaptanım o kısırı yiyince vicdan azaba hissettim resmen o yüzden yemedim akşam pekte acıkmadım aslında bol bol suyla şişirdim karnımı 😄😄

canım ben yaptırdım buz lazer ama alexandrite cihazı bu konuda çok iyi. öyle banyo yasak falan değil evet yapmamamızı öneriyorlar ama ben hep yaptım sadece üzerinden 2-3 saat geçmesi bence yeterli bide çok kese yapmamanda fayda var yani keseyi öyle canın cıkacak şekilde bastırıp yapmayacaksı ki iyice tahriş olmasın sonrasında eğer sızı hissedersen bepanthen yada hematen kremi sürüp yatıştırabilirsin hiçbir sakıncası yok. Bence düşünüyorsan başlamalısın Cherry Mom Cherry Mom belmayne belmayne bide kızlar bikini bölgesinde az acı hissetmek istiyorsanız eczaneden sağutucu sprey alın ben dayanadığım için kullanmadım ama kız kardeşime kullandık :) bir diğer konuda kesinlikle yüksek çalışmaalrına izin verin aksi takdirde en düşük dozda çalışıp seansı artırabilirler ne kadar yüksek o kadar hızlı sonuç :)
Teşekkür ederim canım. Çok güzel bilgiler verdin. 💞

Günaydınlar herkesee
Güzide öğretmenlerimizin günü kutlu olsuuun 💟🎉🎉🎉
Cherry Mom Cherry Mom kaptancıım minnoşun doğumgünü de kutlu olsuun Allah sağlık huzur afiyet bereket nasip etsin hepinize 😘😘😘(bugündü değil mi 😁)
Günaydın canım. Teşekkür ederiz. 💞😘😘

Günaydınlar herkesee
Cherry Mom Cherry Mom kaptancıım minnoşun doğumgünü de kutlu olsuun Allah sağlık huzur afiyet bereket nasip etsin hepinize 😘😘😘(bugündü değil mi 😁)
Oy kuzum aklında mı kaldı senin ne incesin teşekkür ederiz ❤️🤗

Teşekkürler canım dikkate alacağım 🤗😘😘

23.11 walk Challenge sonuçları

1. G gamzem23 13.320 adım 🧚🧚🧚

2. belmayne belmayne 12.463 adım💃💃💃

3. Cherry Mom Cherry Mom 7316 adım 🧜🧜🧜

4. seyrekyagmur seyrekyagmur 6300 adım 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

5. mavimli mavimli 5600 adım 🤹🏻‍♀️🤹🏻‍♀️🤹🏻‍♀️

+ 💯 Puan G gamzem23 e gitti tebriklerr 🤩🤩
hepinizi tebrik ederim kizlar
Benimm ki evet bayılıyorum onla zumbaya yakında tekrar başlıyor 💃

Evet sorma kaptanim anacığım benimle beraber kalan yemekleri paket yaptı Allah'tan keşkek yoktu 🤣 eve geldim sonra bı yorgunluk öksürük bı cirba yaptım oturtma sağolsun başka bisiy yapmadim bahaneyle. Bu aralar idare edin biraz daginigim ne yalan diyeyim. Ama bu halimle de ekşi olmasa artı getirtmem bende 👋
bende kalan keskegi anneme yolladim evde durdukca yerim cunku🤣🤣🤣🤣
Günaydınlar herkesee
tesekkur ederiz doktorcum🥰
Günaydın arkadaşlar 💐
Aramızdaki ve burayı okuyan öğretmenlerimize sonsuz şükranlarımı gönderiyorum. İyi ki varlar.🌹🌹
ex ortim tesekkurler
Oy kuzum aklında mı kaldı senin ne incesin teşekkür ederiz ❤️🤗
nice yaslara kaptancim iyi ki dogdun🥰
Günaydın kızlar ❤️
mavimli mavimli Amor-a Amor-a belmayne belmayne kirmizigitar kirmizigitar hawar hawar öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlar 👩‍🏫 :))
twsekkurler kaptanim

bende vesileyle tum ogretmenlerimizin ogretmenler gununu kutluyorum

Gunaydin arkadaslar, ogretmen olan arkadaslar gununuz mutlu,kutlu olsun.
walk da derece yapan arkadaslar , azminiz devam etsin.

30dk eliptik yaptim geldim. yeterince terlemedim cunku boluk porcuk oldu, umarim aksama ikinci seans yapabilirim.

simdi benim temizlik icin motivasyona, enerjiye ve Istege ihtiyacim var.:işsiz::KK61:

Back
X