• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarın erkenden kaldır 🙈 döngüsü yine erkene çekilir.
Emrede 7 en geç uyanıyor ama dediğin gibi böyle iyiii en azından akşam insan eşiyle biraz keyif yapıyor yada ben işte spor yapıyorum 🤣 sabah o geç kalksa bende geç kalkacağım değişen birşey yok :))
Valla bozuldu hepten düzeni erken kalksa da geç uyuyor. Ben de senin gibi düşünüyorum. Erken kalkmaya alıştım zaten. Böyle olunca Akşam eşimle bize hiç vakit kalmıyor. Değişir inşallah 🤷‍♀️

robot supuege al kuzu🤣 sen oturuyosun o supueuyo siliyo hayatimda daha guzel bir icat gormedim.
Ay canım onlar çok pahalı ya. 🤭 Bir de ona sürekli mekan açmak lazım odayı topladıktan sonra süpürmek kolay zaten🤪
Canım burada merhamet devreye girmeli. Eğer adam yorgunsa,sen evdeysen beklentini biraz azaltmalisin. Erkekler bazen biriktirip birden döker içini,mahcup olabilirsin. Herkes domestik olacak diye bir şey yok,kimi sever evle ilgilenmeyi,kimi nefret eder. Zorla yapılan yemeğin bile tadı olmuyor sonuçta.
En azından yemek konusunda kendini geliştirebilirsin. Çünkü evde çocuk var. Temizlik de hijyen sağlayacak kadar oluverir. Yaptıkça,yapabildikçe mutlu olacaksın zaten. Kendini yormadan,eşya azaltarak başla işlere. Oda oda git. Bir yer derli toplu oldu mu diğeri dağınık gözüne batacak zaten. Öyle öyle oturur. Yapanlar da Nobel ödüllü bilim adamı değil sonuçta,sen ben gibi insanlar. Sen niye yapamayasin.
😂😂 ben bilim adamlarından daha çok özeniyorum titiz kadınlara.
Ya şu an gözlerim ışıl ışıl 😂 Ev süpürme derdine son yani🤩 Biri de yemek yapsa daha bişi istemem 😂😂
Canım pek bi akıllı oluyorlar merdivenden düşmüyolar mesela. Ama ona yol açmak zaten benim için asıl mesele. Koltukların altından çıkardım tüm evi bugün😂😂 ben toplamasam nasıl süpürcek o sürüngen🤪

Evdeki sesleri kaydediyo diyollaaaa 👀🤣🤣

Yarıyormuş benim 3 4 arkadaşımda var çok memnun birde her seferinde haznesinde baya toz pislik çıkartıyormuş onu görmekte güzel birşey olsa gerek 🤭

İşte şuan benim hiç özel saatim yok Allah'tan 21.30 gibi uyumuş oluyor o saaten sonra biraz keyif yapıyorum ama yorgunluk uyku vs geliyor zaten bize pek birşey kalmıyor :)
Dediğin gibi anasınıfını bekliyorum o ara bana yeter 🤣🤭
ne mutlu kaptan ya, bizimki 12-1 de uyuyup sabah 7 de kalkiyor. gunduz 2 saat uykusu var. ve onu uyutmak icin odasinda bie saat uyuma numarasi yapmamiz gerekiyor ki bu da bizim sizmamiz demek... rezil bi haldeyiz
Kızlar 15 gün ara ile regl oldum çok enteresan
Hiç olmazdı böyle
kuzu emzirme doneminde olabiliyo ama eger tekrar olursa bi git doktora bence. kansizlik yapabilir
Ya şu an gözlerim ışıl ışıl 😂 Ev süpürme derdine son yani🤩 Biri de yemek yapsa daha bişi istemem 😂😂
malzemeyi kouunca yemek yapani da var ama cok buyukmus o kadar kocaman mutfagim yok🤣
Ay benimki de öyleydi. Şimdilede 11 i geçiyor uyuması. Çok zorlanıyorum. 😭 Eski.düzeni geri istiyorum. Gerçi o zaman da çok erken kalkıyordu ama daha iyiydi valla☹️
sabah kacta uyaniyo? ben de bezdim uykusundan ya

Ay canım onlar çok pahalı ya. 🤭 Bir de ona sürekli mekan açmak lazım odayı topladıktan sonra süpürmek kolay zaten🤪

😂😂 ben bilim adamlarından daha çok özeniyorum titiz kadınlara.

Canım pek bi akıllı oluyorlar merdivenden düşmüyolar mesela. Ama ona yol açmak zaten benim için asıl mesele. Koltukların altından çıkardım tüm evi bugün😂😂 ben toplamasam nasıl süpürcek o sürüngen🤪
bahaneyle benim ev toplaniyo🤣 evin uygun olmasi cok onemli tabi, benim butun mobipyalarim yuksek herseyin altina giriyo hatta benim ulasamadigim yerlere de giriyo, cok rahat ettim. ogpum da normalde oyuncaklarini heryere sacar, simdi robot geliyo yemesin oyuncaklarini diye hemen topluyo sesini duyunca🤣🤣🤣🤣

bahaneyle benim ev toplaniyo🤣 evin uygun olmasi cok onemli tabi, benim butun mobipyalarim yuksek herseyin altina giriyo hatta benim ulasamadigim yerlere de giriyo, cok rahat ettim. ogpum da normalde oyuncaklarini heryere sacar, simdi robot geliyo yemesin oyuncaklarini diye hemen topluyo sesini duyunca🤣🤣🤣🤣
Ayyy ne tatlı yaa, bizimki olsa robotun üstüne oturur.😂

Back
X