• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet ertelemekten başka şansımız yok oğlumun şubat sonunda kontrolleri vardı gidemedik martta da bu virüs çıktı hepten kaldı. Kontrole de gitmesi lazım aslında ama 4.5 yaşındaki çocukta dokunma ellemeden de anlamıyor ☹️

Yaa kaptanım benim oğluma yapılmadı 4 yaş aşısı hiçte bilgim yoktu valla sizden duydum şimdi
4 Yas asisi hangisi Cherry Mom Cherry Mom ?

Evet ertelemekten başka şansımız yok oğlumun şubat sonunda kontrolleri vardı gidemedik martta da bu virüs çıktı hepten kaldı. Kontrole de gitmesi lazım aslında ama 4.5 yaşındaki çocukta dokunma ellemeden de anlamıyor ☹️

Yaa kaptanım benim oğluma yapılmadı 4 yaş aşısı hiçte bilgim yoktu valla sizden duydum şimdi
kan pihtilasmasi derken? bende de var kan pihtilasmasi hamilelikte hep kan sulandirici igne kullandim. ama dogumsan sonra biraktim.

bu arada bize 2 yas asisini vururken bi dahaki asi 6 yasinda dediler 4 yas asisini bende ilk defa duyuyorum

😘
Sabah bir etkisi yoktu detoksun ama genellikle 2. Gün işe yarıyor. Bakalım, yarın ola hayrola.
Boğazım ve burnum karincalaniyor ,pek keyffim de yok.Spor işini yarına bırakayım diyordum. Bol bol bitki çayı demler içerim bugün. Hasta olmayalım da.
Aman Allah korusun dikkat et canım :(

kan pihtilasmasi derken? bende de var kan pihtilasmasi hamilelikte hep kan sulandirici igne kullandim. ama dogumsan sonra biraktim.

bu arada bize 2 yas asisini vururken bi dahaki asi 6 yasinda dediler 4 yas asisini bende ilk defa duyuyorum
Evet aşı takviminde değişiklik yapıldı yazın :( kızamıktan dolayı cocuk ölümlerinde artış olmuş aşı karşıtları falanda olunca salgın haline geliyor durum 😔 o yüzden küçük çocukları önlem amaçlı okula kadar bekletmek istemediler herhalde

Eklentiler

• IMG_20201126_120926_490.webp
    IMG_20201126_120926_490.webp
    26 KB · Görüntüleme: 43
Evet aşı takviminde değişiklik yapıldı yazın :KK43: kızamıktan dolayı cocuk ölümlerinde artış olmuş aşı karşıtları falanda olunca salgın haline geliyor durum 😔 o yüzden küçük çocukları önlem amaçlı okula kadar bekletmek istemediler herhalde
Burda 6 yasina kadar yok asi. Türkiyeye ziyarete gelince yaptirmak zorunda kalir miyim cocuklara acaba? Benimkiler 3,5 yazin 4 olacaklar tam da oraya gelecegimiz vakit.

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım bana bikac gün izin verebilir misin biraz dizginlerim elimde değil toplanmam gerek
:(
Hastalık yüzünden mi canım ?
İzin derken anlayamadım listedeki izinden mi bahsediyorsun eğer oysa cumadan sonra en erken o da 2 hafta minimum dönüşünde kilo almamış olman lazım

Istersen mercimek icme baska bir corba ic. Simdi hastaliktan kalktin sen gayet normal vücutta sasti cok. Toparlaniyor.
Aynen canım, iştah yoktu zaten ve tüm gün yattığım için hem enerji harcamıyordum hem bişey yemiyordum. Hastalık bittikten sonra bir kaç gün baş dönmesi göz kararması devam etti az beslendiğim için. Şimdi de koşturmaca başladı ve vücut acısını çıkarıyor😔

yarin tarti gunu🤣🤣🤣🤣 bugun kendini kontrol.eden varmi kizlar🤣
Ben 👆

dün detoks yapmıştım, bu sabah kabakla başladım yine. Eşim canın istediği için mi yiyorsun onu diyor.
O da ayrı moral bozuyor, kabağı yoğurtla yiyormuşum zaten kahvaltıyla aynı kaloriyi alıyormuşum filan:mad::kızgın:

Sonuç olarak dünkü detoksa rağmen 800 gr artıdayım:cry:

Ben 👆

dün detoks yapmıştım, bu sabah kabakla başladım yine. Eşim canın istediği için mi yiyorsun onu diyor.
O da ayrı moral bozuyor, kabağı yoğurtla yiyormuşum zaten kahvaltıyla aynı kaloriyi alıyormuşum filan:mad::kızgın:
Bayılıyorum rüyama kabak giriyor deseydinn🤣🤣🤣

Back
X