• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kizlar ben de yürüyüse cikiyorum simdi.
Pain Killer Pain Killer ortim ya biz niye eksi gelmisiz halbuki ne güzel canciger muhabet ediyoruz hergün 🙈😂
😂😂😂 aynen ortim ya🤗. Senin puanı ben mahvettim aslında🙈.
bu hafta spora asılıyorum ortim. Müsaitsen sen de bu hafta spora normalden biraz daha fazla yüken istersen, bakalım bu kez zalim felek yine bizi vuruyor mu:rapci::cool:

Oooo sahalara dönmüş bir pain görüyorum burda maşallah bu hafta derece yapamadın üzüldün demi :KK70:
Ay kaptanım daha o seviyeye gelemedim. Sabit gelemediğime üzüldüm bu hafta. :KK48:
Bayrağı ne seviyelere düşürmüşüm yaw:110:
Ama yok ipleri elime alıyorum artık ve büyük düşünüp büyük rakamlar için savaşıyorum. Harekete geçtim bir kere:spor::KK55:

Selam kızlar migren tavan yaptı 3 hap aldım anca hafifledi meret 👀
Gecmis olsun 😇
Iyi aksamlar kizlar
Bugun istahim cok acik cocuklara pankek yapmistim ondan yedim iki tane😞 sonra baktim yine zararli seyler yiycem, yogurtlu cevizli kabak yaptim kesti gibi istahimi😄
Bana dur deyin😄
Yemeee tatlarini zaten biliyorsun yerken verdigi bi anlik zevk sonrasi pismanlik mi istersin aynaya baktigin zaman gordugunden memnun olmak ve kendinle gurur duymak mi

Ay kaptanım daha o seviyeye gelemedim. Sabit gelemediğime üzüldüm bu hafta. :KK48:
Bayrağı ne seviyelere düşürmüşüm yaw:110:
Ama yok ipleri elime alıyorum artık ve büyük düşünüp büyük rakamlar için savaşıyorum. Harekete geçtim bir kere:spor::KK55:
Olsun geride bıraktık onu geçti gitti şimdi yola tam gaz devammmm ✌️✌️✌️✌️

Iyi aksamlar kizlar
Bugun istahim cok acik cocuklara pankek yapmistim ondan yedim iki tane😞 sonra baktim yine zararli seyler yiycem, yogurtlu cevizli kabak yaptim kesti gibi istahimi😄
Bana dur deyin😄
Ye ye ye sonu yok canım yemek 1 dakika vicdan azabı saatler kalorisini yakmak + 2 3 gün sporunu hiç etmek deemek boşveerrrr tadını bildiğimiz şeyler sonuçta :lülülü:

SONUÇ 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

20-27 KASIM HEDEF TABLOSU

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
59,7
59,5
🤩
79,6
78,9
😔