Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kizlar ben de yürüyüse cikiyorum simdi.
Pain Killer Pain Killer ortim ya biz niye eksi gelmisiz halbuki ne güzel canciger muhabet ediyoruz hergün 🙈😂
😂😂😂 aynen ortim ya🤗. Senin puanı ben mahvettim aslında🙈.
bu hafta spora asılıyorum ortim. Müsaitsen sen de bu hafta spora normalden biraz daha fazla yüken istersen, bakalım bu kez zalim felek yine bizi vuruyor mu:rapci::cool:

Oooo sahalara dönmüş bir pain görüyorum burda maşallah bu hafta derece yapamadın üzüldün demi :KK70:
Ay kaptanım daha o seviyeye gelemedim. Sabit gelemediğime üzüldüm bu hafta. :KK48:
Bayrağı ne seviyelere düşürmüşüm yaw:110:
Ama yok ipleri elime alıyorum artık ve büyük düşünüp büyük rakamlar için savaşıyorum. Harekete geçtim bir kere:spor::KK55:

Selam kızlar migren tavan yaptı 3 hap aldım anca hafifledi meret 👀
Gecmis olsun 😇
Iyi aksamlar kizlar
Bugun istahim cok acik cocuklara pankek yapmistim ondan yedim iki tane😞 sonra baktim yine zararli seyler yiycem, yogurtlu cevizli kabak yaptim kesti gibi istahimi😄
Bana dur deyin😄
Yemeee tatlarini zaten biliyorsun yerken verdigi bi anlik zevk sonrasi pismanlik mi istersin aynaya baktigin zaman gordugunden memnun olmak ve kendinle gurur duymak mi

Ay kaptanım daha o seviyeye gelemedim. Sabit gelemediğime üzüldüm bu hafta. :KK48:
Bayrağı ne seviyelere düşürmüşüm yaw:110:
Ama yok ipleri elime alıyorum artık ve büyük düşünüp büyük rakamlar için savaşıyorum. Harekete geçtim bir kere:spor::KK55:
Olsun geride bıraktık onu geçti gitti şimdi yola tam gaz devammmm ✌️✌️✌️✌️

Iyi aksamlar kizlar
Bugun istahim cok acik cocuklara pankek yapmistim ondan yedim iki tane😞 sonra baktim yine zararli seyler yiycem, yogurtlu cevizli kabak yaptim kesti gibi istahimi😄
Bana dur deyin😄
Ye ye ye sonu yok canım yemek 1 dakika vicdan azabı saatler kalorisini yakmak + 2 3 gün sporunu hiç etmek deemek boşveerrrr tadını bildiğimiz şeyler sonuçta :lülülü:

SONUÇ 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

20-27 KASIM HEDEF TABLOSU

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
59,7
59,5
🤩
79,6
78,9
😔