• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

of hic bi fikrim yok benimde, zaten hem esime hem ogluma uygun bisi olsun diyorum onlarda cok sikintili yemek konusunda...napsam bilemedim... yalniz yasamak ne guzel dimi🤣
Bekara kari bosamak kolay 😂
İkisinin de guzel yanlari var tabi ama insan her zaman olmadigi hale özeniyor.

hawar hawar yaaa cuma günü menünü görünce keşke listeye alsaydık dedim listede olsaydın öyle ucunu kaçıramzdın bence takım aklına gelirdi değil mi :) ama artık listede gibi düşün kendini bu cuma giriyorsun kesin ertelemek yok acil toparlanıyorsun tamam mıı 🤗🤗
Evet aslında ama diyorum ya bu defa bir gün dikkat etsem ikinci gün salıyorum ama bu haftada fena dağıttım
Bayağı artıydım bu sabah gemde çok

Ben de bugun oruc tuttum dun gece de hic uyuyamadim bugun gözümü acamadim hic simdi orucumu actim da ferim geldi.her aksam diyorum erken yatacagim diye ama yatsam da uyuyamiyorum 4lere 5lere kadar

Ben de bugun oruc tuttum dun gece de hic uyuyamadim bugun gözümü acamadim hic simdi orucumu actim da ferim geldi.her aksam diyorum erken yatacagim diye ama yatsam da uyuyamiyorum 4lere 5lere kadar
allah kabul etsin.

ramazanda oruc tutmak daha kolay sanki. hem ortam uyum sagliyor hem vucut bir ksc gun sonra alisiyor. ama tek oruclar cok daha zorlar beni herzaman.

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
27 Kasım- 04 Aralık​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir🤸
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır
A AKREPcg canım bu hafta beraberiz inşallah seninle daha da Motive olurum da kilocuklar hemen gider

allah kabul etsin.

ramazanda oruc tutmak daha kolay sanki. hem ortam uyum sagliyor hem vucut bir ksc gun sonra alisiyor. ama tek oruclar cok daha zorlar beni herzaman.
Amin insallah ya ben ramazanda tutunca da boyle oluyorum aclik susuzluk olmuyor ama surekli uyku hali oluyor. Zaten aksam 5te okunuyor suan insan acikmiyor bile borcum da cok erkenken tutayim dedim ara vere vere tutarim insallah

Selam kızlar
Ortiler değişmiş
kirmizigitar kirmizigitar yeni ortinle saadet diliyorum 💞😊
Doktorcum orti olmuşuz hayırlı olsun Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Ben bu haftayı biraz ders çalışmaya ayırmayı düşünüyorum. İnşallah aktif olabilirim 😊
Ben de çalışıyoruum 😍 beraber çalışalım 😘
Menülerimize sporumuza bakarız yorumlarız 😘

Umarım iyi kilolar veririz
Gerçi ben çok fena yedim hafta sonu 😔
Birbirimizi motive etmeye çalışacağız canım
Mönülerimizi yorumlayacağız
Mönü ve sporları yazarken birbirimizi etiketleyeceğiz
Insallah hafta ici beraber toparlariz ben de spor konusunda cok isteksizim 🙈onu halletmem lazim

Back
X