- 23 Mart 2016
- 30.145
- 90.789
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #380.621
Ama güzel soru

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama güzel soru
Helva için her yol mübah kaptan.Selam canımcım bir anda gittin sandımpek ani oldu detoks yaparken haber ver hahahha
Bende arada yapmak istiyorum bizim kızlar öğlenden akşama girmeyince bugün girmedin ne oldu diyorlar 2 3 girmesem kesin öldü biizim kaptan der helvamı yapar diyeti bozarlar![]()
Helva için her yol mübah kaptan.![]()
Valla bak hafta sonu bir yapıp yiyesim vardı cidden, Allah'tan esti geçti. .:))))))
Kuzu sen kilo alırken nasıl aldiydiin![]()
isedim altima
Ay cok sevindim yoksa benim yapacagim yokGüncel sporlar ve ödev sahipleri not alın fit kızlar pls
Yarına menüsünde spor olması gerekenler limiti size kalmış
kirmizigitar
Nikinik
G gamzem23
Monica_
Cherry Mom
Mehfam
Amor-a
eğer ki ödevler yarına yapılmazsa ertesi güne limiti bende olmak üzere zorunlu spor verilecek
Eki Görüntüle 2730797
Vay sana bunu yapan kader bize neler yapmaz diye düşündüm bianisedim altima
hamilelikte 24 kiko aldimama tam vermistim 14 kilosunu cocugun alerjileri ciktu kuzu, 1.5 yil sadece patates ve makarna ile beslendim. o ara cok almadim aslinda, ama herseye o kadar cok ozlem vardi ki emzirmeyi birakinca kilo kilo kasar peynir ve cikolata yedim
sonuc 70 kilo
1.5 yil yiyemedigim herseyin acisini cikartinca yolum buralara dustu
![]()
Canım cuma yapmıştım Bi bitmedi ama bugün Kü son kurabiyelerdi. Evet kahvaltıda şükür ki bıraktım hamurişini ama 2 gündür canım durmadan birşeyler istiyor tatlı krizi geliyorKahvaltıları düzeltmene çok seviniyorum
Ama bu kurabiyeler dünde vardı galiba bugünden sonra tartıyı kötü etkileyebilir dikkat edelim bence olmadı haftaya hafta sonu yine 1 2 nefsini körlersin![]()
Vay sana bunu yapan kader bize neler yapmaz diye düşündüm bianama 1.5 yıl iyi daynmissin be kuzum sen neden yemedin ?
Bu arada süt urunleri alerjisi mıydı tamamen geçti mi nasıl çözümler buldunuz. Bizimkilerin de kanda alerjileri var kızım da bazen yediği sye sonrası bacak bölgesi pitirtili olurdu test yaptırdım ikisine bı bulamadik
emziriyorum diye kuzu iste onun alerjisi olan seyleri tukettigimde sutten ona da geciyodu.Vay sana bunu yapan kader bize neler yapmaz diye düşündüm bianama 1.5 yıl iyi daynmissin be kuzum sen neden yemedin ?
Bu arada süt urunleri alerjisi mıydı tamamen geçti mi nasıl çözümler buldunuz. Bizimkilerin de kanda alerjileri var kızım da bazen yediği sye sonrası bacak bölgesi pitirtili olurdu test yaptırdım ikisine bı bulamadik
Hemen yaziyorum
Çok geçmiş olsun canım ya alerjik çocuk çok Zor ki bebeklikten başlamış bı de seni etkilemiş ben açıkçası bebekken. Kullandığınız ilaç oneair mi? Bizimkilerin kanında da 300 lerde. Oglumdan ziya de kızımda 1 yaşından 4 yaşına kadar kadar çektik poposu bacaklara kadar küçük kabarıklar kaşıntı ben hem.sut hem yıkanırken oturulan plastik ve su alerjisinden şüphelendim test yapıldı ama o kadar kotu devlette bı doktordu gittikçe azaldı ama ekimden Mayıs a kullanması gereken oneair var bu yıl kullanmadım arada astım alerjik tutuyordu ikisininde evde cihaz var çok şükür 1 yıldir bitti. Mit alerji ne bizde Total IgE var.emziriyorum diye kuzu iste onun alerjisi olan seyleri tukettigimde sutten ona da geciyodu.
oglumda coklu gida alerjisi vardi, sut urunleri, et urunleri, yumurta, domates, kirmizi meyveler, kakao vs. capraz alerjenlerde yasakti malum. o yuzden epey sure ugrastik.
suan gida alerjileri cok hafif duzeyde, cikolata yerse fazlaca kabariyor mesela. sut fazla icerse de. ama suan mite alerjisine cevirdi gidalar daha cok o yuzden koruyucu ilac kullaniuoruz surwkli.
twatlerde cogunlujla cikmiyor malesef, bizim deri testinde cikti cogunlukla, 2 yasinsan sonra da kanda mite alerjisi cikti.alerji tespiti ne yazikki tamamen deneme yaniomayla cikiyor testler hikaye...
seninkiler kac yasinda?
Benim oğlumda da oluyor öyle bacakları bizde bulamadık neyleilgili olduğunu