Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah başımızdan eksik etmesin onları.
Afiyet, şifa olsun inşallah. Bende çok severim 🥰 ama eşim sevmez :işsiz:
Anneciğim sağ olsun ya. Elceğizleriyle yapıp yolluyor. Ben de gönül rahatlığıyla içiyorum. Oğlumla eşim de çok seviyor neyseki 🤭

Onlarda içiyorsa şahane banada annem verir hep Allah eksik etmesin iyiki varlar 🤗

275491C0-7A51-4BA6-B795-DC08CD990043.webp

Pain Killer Pain Killer ne oldu senin planlar, listeler 🤔
Canım bu listeyi kastediyorsun demi?
Bak 25 kasım için hazırlamışım bunu. 2 tanesini halletmişim diğerleri hala duruyor:KK43::KK43::KK43:

Bugün de yine çocuk al çocuk bırak çok yaptım ama geri kalan zamanda da burada don muhabbeti yaptım, işler yine kaldı.
yarın 1 aralık ve bana yine 25 kasımda şunları yapacaktın eeeyyy Pain Killer diye aplikasyondan mail gelecek😭😭😭

Eki Görüntüle 2730717

Canım bu listeyi kastediyorsun demi?
Bak 25 kasım için hazırlamışım bunu. 2 tanesini halletmişim diğerleri hala duruyor:KK43::KK43::KK43:

Bugün de yine çocuk al çocuk bırak çok yaptım ama geri kalan zamanda da burada don muhabbeti yaptım, işler yine kaldı.
yarın 1 aralık ve bana yine 25 kasımda şunları yapacaktın eeeyyy Pain Killer diye aplikasyondan mail gelecek😭😭😭
Tamam hemen bırakma kendini. Yavaş yavaş olacak. İlk başta sadece günlük 1 hedef belirle. Bir hafta boyunca bu şekilde ilerle. İkinci hafta 2 hedef belirle günlük.
Böyle böyle kendini gayrete getirirsin hem.
Mesela sonra kendini ödüllendir. En çok neyi seviyorsan artık. Örneğin ben kitap okumayı çok severim. Derim ki bugün şu işimi yaparsam 1 saat kitap okucam.
Sende bunu film izlemek veya oyun oynamak olarak da değiştirebilirsin🤗

Tamam hemen bırakma kendini. Yavaş yavaş olacak. İlk başta sadece günlük 1 hedef belirle. Bir hafta boyunca bu şekilde ilerle. İkinci hafta 2 hedef belirle günlük.
Böyle böyle kendini gayrete getirirsin hem.
Mesela sonra kendini ödüllendir. En çok neyi seviyorsan artık. Örneğin ben kitap okumayı çok severim. Derim ki bugün şu işimi yaparsam 1 saat kitap okucam.
Sende bunu film izlemek veya oyun oynamak olarak da değiştirebilirsin🤗
Öyle deneyeyim canım. Wc ve banyo koyayım İlk hafta her güne.

Ya ödüllendirmeyi zaten maşallah hergün yapıyorum kendime. Nefsim ne isterse o oluyor zaten. Hergün film izlerim, yemek olmasa ve ev pis olsa bile kahvemi alıp otururum telefonumun başına. Bana ceza lazım😞

Öyle deneyeyim canım. Wc ve banyo koyayım İlk hafta her güne.

Ya ödüllendirmeyi zaten maşallah hergün yapıyorum kendime. Nefsim ne isterse o oluyor zaten. Hergün film izlerim, yemek olmasa ve ev pis olsa bile kahvemi alıp otururum telefonumun başına. Bana ceza lazım😞
İşte bu ödüllendirme değil, alışkanlık oluyor. Sen kendini kısıtla. Mesela de ki işte bugün bu planımı yapmazsam film izlemek yok vs.
Bir nevi oruç gibi

Niyetliydim bugun

17.10
1 kase terbiyeli tavuk corbasi
1 porsiyon mercimekli bulgur pilavi🙄
Tursu 🙄

19.00
Yesil cay
Gun kurusu

21.15
1 madalina
Yarim elma
Yarim muz

Su az
Spor yok 🙄

@hawar
Afiyet olsun Allah kabul etsin canım bence iyi menü
11:30
1 yumurta ve 2 kaşık yulaftan oluşan omlet
Yarım kk peynir
2 zeytin

19:45
2 kaşık mantı
Salata ve yoğurt

( yine eve çok geç geldim ve hemen mantı haşladım. Yarım porsiyon yiyecektim ama 2 kaşıktan sonra karar değiştirip salata yaptım)

22.00 çay yanında 2 hurma🤭

su : 1 litre
Spor: 5000 adım

mavimli mavimli
Çok iyi olmuş canım afiyet olsun mantı çok tehlikeli sırf hamur 🙈
Menüm
14.00: 2 kepçe kıymalı tarhana çorbası

16.15: 1 bardak ayran(200ml), bir küçük muzun yarısı

17.30: 3 kepçe kıymalı tarhana çorbası

Su:3 lt
1 büyük kupa rezene çayı
1 büyük kupa yeşil çay
Spor kaptanda

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam @amatordiyetci
Güzel menü canım 🤩
İyi akşamlar
Sabah
4yk müsliyi biraz sütle pişirdim

Öğle
1 rafadan yumurta
1buçuk dilim kepekli ekmek
1kk süzme peynir

Ara
Sütlü Şekersiz nescafe
3 küçük kurabiye
1 fincan yeşil çay

Akşam
4yk pirinç pilavı
1kepçe kuru fasulye

Su: 2lt
Spor

Kahvaltıları düzeltmene çok seviniyorum 🤗🤗
Ama bu kurabiyeler dünde vardı galiba bugünden sonra tartıyı kötü etkileyebilir dikkat edelim bence olmadı haftaya hafta sonu yine 1 2 nefsini körlersin 😘
Kahvalti 8 de iki yumurta, bir dilim esmer ekmek, kahve
Ara cay, 1 sürahi limonlu tarcinli, zencefilli su
Öglen 2 de bir kase yayla corbasi
Aksam 6 da yarim patates, yarim porsiyon somon baligi

Leslie var.
Cherry Mom Cherry Mom
Mehfam Mehfam
Pain Killer Pain Killer
Gayet güzel canım afiyet olsun 😍

İşte bu ödüllendirme değil, alışkanlık oluyor. Sen kendini kısıtla. Mesela de ki işte bugün bu planımı yapmazsam film izlemek yok vs.
Bir nevi oruç gibi
Teşekkür ederim canım benim🤗🤗🤗, bak sen sorunca şimdi tekrar başlama fikri doğdu ve iyi oldu. Yarından itibaren bu hafta hergün sadece 1 iş halledeyim. 👍

Back
X