Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye

- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #380.661
Öğlen uykusu yok benimkinin aksam da o yatinca ders calisiyorum hangi ara yapacagimi sasirdimÖğlen uykusunda yap canım olmaz mı zaten çok vaktini almaz en fazla 10 15 dakika yapsan yeter
Yada akşam yatınca valla geçen sene emre geç uyuyordu birde gece 11 12 ben spor yapıyordum hepMehfam şahit

leslie bir koşuyorsa ben beş koşuyorum valla
 leslie bir koşuyorsa ben beş koşuyorum valla  

Evde genelde onlarla zumba yapıyorum *4puan oluyor
 Evde genelde onlarla zumba yapıyorum *4puan oluyor  o zaman zumpa yap o da enerjisini atsın canım fitness partnerim zumba yaz enfes
o zaman zumpa yap o da enerjisini atsın canım fitness partnerim zumba yaz enfes
		 sen ne dersin.
 sen ne dersin.  

bak ben de 25 kilo verdim simdi senin basladigin kilodayim inan yil hafta sayi onemli degil bi motivasyon konusmasi okumustum 68 kilo vermis cocuk nasi da güzel olmuş diyo 68 kiloyu tek seferde vermedim 68 seferde 1 er kilo verdim diye cok etkilenmistim ondan
 bak ben de 25 kilo verdim simdi senin basladigin kilodayim inan yil hafta sayi onemli degil bi motivasyon konusmasi okumustum 68 kilo vermis cocuk nasi da güzel olmuş diyo 68 kiloyu tek seferde vermedim 68 seferde 1 er kilo verdim diye cok etkilenmistim ondan 

ihtiyacı kalmadı belki
 ihtiyacı kalmadı belki o günlerde yapabiliriz uzun süre tok tutarsa günü bir hayli kurtarır
 o günlerde yapabiliriz uzun süre tok tutarsa günü bir hayli kurtarır