- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #380.781
Özleidm tabi. Önceden altta sarı sarı görüp mutlu oluyordum. Şimdi görünmüyorsun da nasıl mutlu olup hasret dindircem bilmemBeni ozledinmi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özleidm tabi. Önceden altta sarı sarı görüp mutlu oluyordum. Şimdi görünmüyorsun da nasıl mutlu olup hasret dindircem bilmemBeni ozledinmi![]()
Özleidm tabi. Önceden altta sarı sarı görüp mutlu oluyordum. Şimdi görünmüyorsun da nasıl mutlu olup hasret dindircem bilmem![]()
Anam birde onları görüyorsun değil miiiiBiliyorum tabikisi verenler aklimdan çikmaz benim![]()
Kurdeleli saçlarıma kıyma kaptann
Tesekkur etiketi yapinca hepSi görünüyoAnam birde onları görüyorsun değil miiii
Kız iyi itiraf ettim heee
Nasılsa görmüyor demedim burdan saflığın boyutu anlaşılabilir masumum![]()
Onuda artık ben çakana kadarBitaki sefere neyaptiysam sifreli söylucem anlastikmi![]()
Tamam bekliyorum işaretini![]()
![]()
ayyy kiyamam ben sana
Gene göz atarim.sana ben![]()
Katildim tabiki ama hafif bisey aldim busefer güçlü rakipler varTamam bekliyorum işaretiniYeni yarışmaya katılcan mı
![]()
1. İp ucu hafif bir şeyKatildim tabiki ama hafif bisey aldim busefer güçlü rakipler var![]()
Merakla bekliyorum yeni tarifleriKatildim tabiki ama hafif bisey aldim busefer güçlü rakipler var![]()
Şaka bir yana oylesine katilmistim canim şans iste 1.ci olmakta varmis
Hayırlı olsun canım iyi olmuş bana rağmenŞaka bir yana oylesine katilmistim canim şans iste 1.ci olmakta varmis![]()
Baya farkla aldim aldim zatenHayırlı olsun canım iyi olmuş bana rağmen![]()
O zaman zerde
Yarismaya katilinca pek soylemiyoruz canim yaa bende cocostar pasta yapmıştım 2 ay once