- 23 Mart 2016
- 30.146
- 90.789
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #380.761
Amin yaGeçmiş olsun canım. Darısı başımıza![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin yaGeçmiş olsun canım. Darısı başımıza![]()
Bacakların iyi miAmin inşallah![]()
DeğilBacakların iyi mi![]()
Proların prosu
Proların prosu
Bişey diyim mi ben o gün başkasına oy vermişim1. Olamasaydın üzülürdüm
ben oy veriyorum ama mantık ne bilmiyorum he verdiğimiz kişinin tabağını bilmiyoruz değil mi ? Yani çıkıpta sen diyemiyorsun patates benim falan diye
![]()
Peki öyle olsun kaptanSonradan baktım senin ki haketmiş zaten niye öyle oy verdim![]()
Hayır yani söyleyemiyorsanda insan gelir ben patetesi çok severim falan derPeki öyle olsun kaptan![]()
Benim de biraz sızlıyorDeğilalt bacak çok ağrıyor ya senin ağrımaz arada 500 500 yapıyordun ya ben hiç yapmıyordum ani oldu
![]()
Buyrunuz Efendim
Sorun degil canim 1.ci olucagimi hic dusunmemistim ama guveniyodum kendimeİtiraf![]()
Beni ozledinmiBuyrunuz Efendim![]()
Ama ogun patates salatada vardiHayır yani söyleyemiyorsanda insan gelir ben patetesi çok severim falan der![]()
![]()
Ben sana vermiştim
Belkide hep benim yüzümden kaybediyordun bilinçsizce verdiğim oylarSorun degil canim 1.ci olucagimi hic dusunmemistim ama guveniyodum kendime![]()
Biliyorum tabikisi verenler aklimdan çikmaz benimBen sana vermiştim![]()
Bitaki sefere neyaptiysam sifreli söylucem anlastikmiBelkide hep benim yüzümden kaybediyordun bilinçsizce verdiğim oylar
Oy ehliyetimi elimden almalılar
Neyse unutalım bunu![]()