• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kizlar
Kahvalti 8 de bir dilim krem peynirli esmer ekmek, 6 siyah zeytin, kahve
Ara 12 gibi yogurtlu muzlu müsli
Öglen 2 de bir tabak bulgur pilavi ve kurufasulye, tursu
Aksam 6 da yogurt

Cherry Mom Cherry Mom
Mehfam Mehfam
Pain Killer Pain Killer
Afiyet olsun canım ✌️
Önceki menülerin saatini unuttum ne yaptın diyetisyenin dediğini uygulayabildin mi akşam yemeği ekle demişti ya 🤭 gördüğüm kadarıyla yine kendi düzenin 🤣

Guzel oluyo canim ödem atiyo oyuzden yapiyorum ama oburleri geri getiriyo kiloyu 😙
Heleki birde hafta sonu kacamak yapiyolar masallah
Evet onun önüne geçmenin tek yolu hafta içi çok kısmamaktan geçiyor bence
Aksi takdirde zincir boşalmış gibi oluyor yenilmedik herşey beyinde birikiyor maalesef

Evet onun önüne geçmenin tek yolu hafta içi çok kısmamaktan geçiyor bence
Aksi takdirde zincir boşalmış gibi oluyor yenilmedik herşey beyinde birikiyor maalesef
Evet canim yanlisi biz hafta sonuna bagliyoruz sonra cumaya kadar detoksla vermeye calisiyoruz 😌

Afiyet olsun canım ✌️
Önceki menülerin saatini unuttum ne yaptın diyetisyenin dediğini uygulayabildin mi akşam yemeği ekle demişti ya 🤭 gördüğüm kadarıyla yine kendi düzenin 🤣
Off ya ben bir türlü yapamiyorum öyle hep erkenden kapatiyorum. Ama konustuk yavas verecekmisim böyle zaten yavas veriyorum dedim. Bir danisani 12 kiloyu 12 ayda vermis onu örnek gösteriyor bana 🙄
Yani bendeki potansiyalde buna benziyor.

Off ya ben bir türlü yapamiyorum öyle hep erkenden kapatiyorum. Ama konustuk yavas verecekmisim böyle zaten yavas veriyorum dedim. Bir danisani 12 kiloyu 12 ayda vermis onu örnek gösteriyor bana 🙄
Ya inşallah 12 ayda 24 kg vereni falanda vardır 🤣diyetisyene bak motive edeceğine demotive etmiiş sanki 🤣

Merhaba arkadaslar mesai saatlerinin degismesi bana menulerimde yaradi 😂
10 a dogru kahvalti yaptim oglen haliyle acikmadim simdi aksam yemegimi yedim iki ogun oldu gayet de tokum 🙃
Her açıdan iyi bence Almilacım yaa birazda dinlenirsin işte ne güzel 🤩 tam zamanında geldi bu uygulama bence 🤗

Canim benim gorusume gore hersey bilincaltina dogru mesajlar vermekte sakli. Eger metabolizmam yavas bir ayda bir kilo vericem dersen ona inanir ve o kadar verirsin.
Pain Killer Pain Killer bilir onunla mini bir yarisma yaptik uc haftalik ben basinda bi hedef koymusum kusuratli atiyorum simdi 97.3 diyelim yarisma bitti alinti yapti paincim namaria nasi nokta atisi yaptin diye ve farketmemistim unutmuş gitmişim ilk hedefimi ama arka planda o hedefe inanmışım yapabilecegime ki kusuratiyla tutturdum.
Bana cok dediler insulin direnci polikistik over kilo vermek zor olur vs verdigim kilo ortada devam durumum ortada.
Velhasil inandiktan ve cabaladiktan sonra metabolizma hiziymis ayda bir kiloymus haftada suymus bence onemli degil istersen yaparsin 💞 cok uzun oldu ama motivasyonunu bozmaman icin örnekledim canimcim

Her açıdan iyi bence Almilacım yaa birazda dinlenirsin işte ne güzel 🤩 tam zamanında geldi bu uygulama bence 🤗
Evet canim ya is icin de iyi oldu cok bunaliyordum son zamanlarda bi de pozitif vaka cok artmisti iyi oldu gercekten 💞 👍 insallah corona belasini da sag salim atlatiriz ulkecek

Güncel sporlar ve ödev sahipleri not alın fit kızlar pls❤️
Yarına menüsünde spor olması gerekenler limiti size kalmış 😘
kirmizigitar kirmizigitar
Nikinik Nikinik
G gamzem23
Monica_ Monica_
Cherry Mom Cherry Mom 🤣
Mehfam Mehfam
Amor-a Amor-a

eğer ki ödevler yarına yapılmazsa ertesi güne limiti bende olmak üzere zorunlu spor verilecek :rolleyes:

Eki Görüntüle 2730797
Ödev kontrol :kahve:

kirmizigitar kirmizigitar teşekkür ederiz 🤩
Nikinik Nikinik teşekkür ederiz 🤩
G gamzem23 teşekkür ederiz 🤩
Monica_ Monica_ :duduk:
Cherry Mom Cherry Mom teşekkür ederiz 🤣
Mehfam Mehfam teşekkür ederiz 🤩
Amor-a Amor-a :duduk:

Amor-a Amor-a ve Monica_ Monica_ ortaklar :olamaz: iyi orti olmuşsunuz yukarıda bahsettiğim gibi şimdi ceza olarak limitli mecburi spor :KK47: bugün veya yarın 30 dk Leslie veya en az günlük 5000 tempolu adım bekliyoruz kızlar ❤️
IMG_20201202_174516.webp

Back
X