- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.975
- 828
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #380.821
Detoks yapmayin kizlar verdiginizi aliyosunuz duyrulur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He burda gülde 6.takımda gülmeAyyy vallaaa gulmek istemezdim![]()
![]()
![]()
Vallaaaa söylüyorum ben ama yapmayin bunlar sağlığınıza zararli yok beni dinleyen yokHe burda gülde 6.takımda gülme![]()
Kız sen mi ortaya attın yoksa bu detoksuVallaaaa söylüyorum ben ama yapmayin bunlar sağlığınıza zararli yok beni dinleyen yok![]()
Hayatta yapmamKız sen mi ortaya attın yoksa bu detoksu![]()
Yok elif eylul ananas detoksu yaptiKız sen mi ortaya attın yoksa bu detoksu![]()
Afiyet olsun canımSlm kizlar
Kahvalti 8 de bir dilim krem peynirli esmer ekmek, 6 siyah zeytin, kahve
Ara 12 gibi yogurtlu muzlu müsli
Öglen 2 de bir tabak bulgur pilavi ve kurufasulye, tursu
Aksam 6 da yogurt
Cherry Mom
Mehfam
Pain Killer
Severim onu bende yapmıştımYok elif eylul ananas detoksu yapti![]()
Guzel oluyo canim ödem atiyo oyuzden yapiyorum ama oburleri geri getiriyo kiloyuSeverim onu bende yapmıştım![]()
Evet onun önüne geçmenin tek yolu hafta içi çok kısmamaktan geçiyor benceGuzel oluyo canim ödem atiyo oyuzden yapiyorum ama oburleri geri getiriyo kiloyu
Heleki birde hafta sonu kacamak yapiyolar masallah
Evet canim yanlisi biz hafta sonuna bagliyoruz sonra cumaya kadar detoksla vermeye calisiyoruzEvet onun önüne geçmenin tek yolu hafta içi çok kısmamaktan geçiyor bence
Aksi takdirde zincir boşalmış gibi oluyor yenilmedik herşey beyinde birikiyor maalesef
Off ya ben bir türlü yapamiyorum öyle hep erkenden kapatiyorum. Ama konustuk yavas verecekmisim böyle zaten yavas veriyorum dedim. Bir danisani 12 kiloyu 12 ayda vermis onu örnek gösteriyor banaAfiyet olsun canım
Önceki menülerin saatini unuttum ne yaptın diyetisyenin dediğini uygulayabildin mi akşam yemeği ekle demişti yagördüğüm kadarıyla yine kendi düzenin
![]()
Ya inşallah 12 ayda 24 kg vereni falanda vardırOff ya ben bir türlü yapamiyorum öyle hep erkenden kapatiyorum. Ama konustuk yavas verecekmisim böyle zaten yavas veriyorum dedim. Bir danisani 12 kiloyu 12 ayda vermis onu örnek gösteriyor bana
Yani bendeki potansiyalde buna benziyor.
Her açıdan iyi bence Almilacım yaa birazda dinlenirsin işte ne güzelMerhaba arkadaslar mesai saatlerinin degismesi bana menulerimde yaradi
10 a dogru kahvalti yaptim oglen haliyle acikmadim simdi aksam yemegimi yedim iki ogun oldu gayet de tokum![]()
Canim benim gorusume gore hersey bilincaltina dogru mesajlar vermekte sakli. Eger metabolizmam yavas bir ayda bir kilo vericem dersen ona inanir ve o kadar verirsin.Off ya ben bir türlü yapamiyorum öyle hep erkenden kapatiyorum. Ama konustuk yavas verecekmisim böyle zaten yavas veriyorum dedim. Bir danisani 12 kiloyu 12 ayda vermis onu örnek gösteriyor bana
Yani bendeki potansiyalde buna benziyor.
Evet canim ya is icin de iyi oldu cok bunaliyordum son zamanlarda bi de pozitif vaka cok artmisti iyi oldu gercektenHer açıdan iyi bence Almilacım yaa birazda dinlenirsin işte ne güzeltam zamanında geldi bu uygulama bence
![]()
Ödev kontrolGüncel sporlar ve ödev sahipleri not alın fit kızlar pls
Yarına menüsünde spor olması gerekenler limiti size kalmış
kirmizigitar
Nikinik
G gamzem23
Monica_
Cherry Mom
Mehfam
Amor-a
eğer ki ödevler yarına yapılmazsa ertesi güne limiti bende olmak üzere zorunlu spor verilecek
Eki Görüntüle 2730797