• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kilo vermenin etkisi mi bu ne ki ? Ama senin regliye engel olacak kadar bir kilon yoktuki zaten 👀
ben univ 38 kiloyla basladim:) o zaman bile 2-3 ayda bir adet olurdum, polikistik sagolsun... ama anlamadim simdi normal oldu, insallah bundan sonra boyle duzenli olue ya bak gecen aylarda cok sisiyodum yumurtlama sonrasi gecmiyodu o sislik bu ay pek olmadi. sadece karnim sisti ellerim filan sismedi oyle. insallah duzen bozulmaz yine

ben univ 38 kiloyla basladim:) o zaman bile 2-3 ayda bir adet olurdum, polikistik sagolsun... ama anlamadim simdi normal oldu, insallah bundan sonra boyle duzenli olue ya bak gecen aylarda cok sisiyodum yumurtlama sonrasi gecmiyodu o sislik bu ay pek olmadi. sadece karnim sisti ellerim filan sismedi oyle. insallah duzen bozulmaz yine
38 kilo ne kızzz. Ben en son ilkokulda görmüş olabilirim o kiloyu 😂😂

Ne yaptın acaba farklı dikkat ette aynı düzende git inşallah

Menüm
13.00: 2 haşlanmış yumurta, 3 küp peynir, maydanoz, turp, beyaz lahana, yeşil çay

16.30: 2 dilim armut

17.45: 2 kepçe brokoli çorbası, 1 büyük tabak kereviz salatası(içinde yoğurt ve haşlama tavuk göğsü vardı.

Su: 3 lt
Spor kaptanda
Canım detokslarında protein azdı bugün dengelemişsin çok güzel 😘

Bugün menüm
Sabah hindi fümeli beyaz peynirli biberli kepekli ekmek sandviç
Öğlen yoğurt maydanoz limon bızzt
Ara türk kahvesi 2 jumbo hurma,3 ceviz
Akşam tonlu salata
3 lt su
Sporlar kaptancımda
belmayne belmayne Mehfam Mehfam
Çok güzel menü canım. Çok dengeli besleniyorsun 💞
Canım detokslarında protein azdı bugün dengelemişsin çok güzel 😘
Teşekkür ederim canım. Bugün dengelemeye çalıştım. Yarın da hafif yiyip sonra normal menülerime döneceğim 💞

Sabah
1 tane rafadan yumurta
1 fincan Slim fit çay

Öğleden sonra
1 kupa sütlü menengiç kahvesi
3 4 yk kadar kelloggs

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Fırında tavuk birkaç parça
Yemekten sonra 1 tane eti karam (regli oldum dün ne yiyeğimi bilemez durumdayım. Çok fena şekerli şeyler istiyor canım)

Su:2lt
Spor :150 ip

Gününü guzel geçirmişsin canim. Gün icersinde az yediğin için tölere eder. Arada oluyor. Hepimiz yapiyoruz.
Ben bu sabah hedefe ulaşmışım. Umarim yarina biraz daha gider

Back
X