- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #380.861
Oh ne guzel masallah ortim daim olsunhayatimda ilk defa 30 gunde bir adet oldum ilac destegi olmadan:) karnim agridikca yuzum guluyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh ne guzel masallah ortim daim olsunhayatimda ilk defa 30 gunde bir adet oldum ilac destegi olmadan:) karnim agridikca yuzum guluyo
İyi geceler canımSpor da tamam adimlar leslie kaptanda menümü de yazdim terim sogumadan dus alip yatiyim iyi geceler canlar hafif hissediyorum bygun![]()
Ay çok sevindim canım. Olmak büyük nimet valla.evet kuzu hatta oldum bilehayatimda ilk defa biliyomusun ben en erken 45-60 gunde bir adet olurdum hayatimda ilk defa ayda bir adet oldum cok mutluyum
![]()
ben univ 38 kiloyla basladim:) o zaman bile 2-3 ayda bir adet olurdum, polikistik sagolsun... ama anlamadim simdi normal oldu, insallah bundan sonra boyle duzenli olue ya bak gecen aylarda cok sisiyodum yumurtlama sonrasi gecmiyodu o sislik bu ay pek olmadi. sadece karnim sisti ellerim filan sismedi oyle. insallah duzen bozulmaz yineKilo vermenin etkisi mi bu ne ki ? Ama senin regliye engel olacak kadar bir kilon yoktuki zaten![]()
38 kilo ne kızzz. Ben en son ilkokulda görmüş olabilirim o kiloyuben univ 38 kiloyla basladim:) o zaman bile 2-3 ayda bir adet olurdum, polikistik sagolsun... ama anlamadim simdi normal oldu, insallah bundan sonra boyle duzenli olue ya bak gecen aylarda cok sisiyodum yumurtlama sonrasi gecmiyodu o sislik bu ay pek olmadi. sadece karnim sisti ellerim filan sismedi oyle. insallah duzen bozulmaz yine
hakikaten oyle kuzu ya cok sukurAy çok sevindim canım. Olmak büyük nimet valla.![]()
Ne yaptın acaba farklı dikkat ette aynı düzende git inşallahben univ 38 kiloyla basladim:) o zaman bile 2-3 ayda bir adet olurdum, polikistik sagolsun... ama anlamadim simdi normal oldu, insallah bundan sonra boyle duzenli olue ya bak gecen aylarda cok sisiyodum yumurtlama sonrasi gecmiyodu o sislik bu ay pek olmadi. sadece karnim sisti ellerim filan sismedi oyle. insallah duzen bozulmaz yine
Canım detokslarında protein azdı bugün dengelemişsin çok güzelMenüm
13.00: 2 haşlanmış yumurta, 3 küp peynir, maydanoz, turp, beyaz lahana, yeşil çay
16.30: 2 dilim armut
17.45: 2 kepçe brokoli çorbası, 1 büyük tabak kereviz salatası(içinde yoğurt ve haşlama tavuk göğsü vardı.
Su: 3 lt
Spor kaptanda
Çok güzel menü canım. Çok dengeli besleniyorsun
Teşekkür ederim canım. Bugün dengelemeye çalıştım. Yarın da hafif yiyip sonra normal menülerime döneceğimCanım detokslarında protein azdı bugün dengelemişsin çok güzel![]()
Ama ben 1 saat de lesli yaptım.
02.12 walk Challenge sonuçları
1.Namaria 10.600 adım
2.belmayne 10.126 adım
3.seyrekyagmur 9460 adım
4.Hedef60kgolmak 9250 adım
5. A AKREPcg 5243 adım
6.Cherry Mom 5223 adım
+Puan
Namaria nın oldu tebriklerr
Sabah
1 tane rafadan yumurta
1 fincan Slim fit çay
Öğleden sonra
1 kupa sütlü menengiç kahvesi
3 4 yk kadar kelloggs
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Fırında tavuk birkaç parça
Yemekten sonra 1 tane eti karam (regli oldum dün ne yiyeğimi bilemez durumdayım. Çok fena şekerli şeyler istiyor canım)
Su:2lt
Spor :150 ip
AA sayılmaz olur mu canım. Kaptana özelden yazmış mıydınAma ben 1 saat de lesli yaptım.Artık sayilmiyor mu. Boş ver önemli değil asıl ödülü tartıda aliyoruz zaten
![]()
Gunaydin canim cumanin gelisi persembeden belli olurmusGünaydın kızlar
Hayırlı perşembeler![]()