• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrikler canım çok iyi gidiyorsun maşallah ❤️
Teşekkür ederim kaptanım ben daha önce de katılmuştım bu gruplara ama hiçbirinde bukadar mutlu hissetmemiştim kendimi. Diğer takımlarda içtiğim meyveli sodaya bile aşırı tepkiler gösteriyorlardı tabi bende deneme haftalarını bile geçmeden pes ediyordum. Sizin sayenizde hem kendimi mutlu hissediyorum hemde Motive oluyorum.

Günaydın arkadaşlar

Geçen hafta: 68
Bugün : 67.3
Fark: -700
Oran: 1.03

Pazartesi çok artiydim 68.5 di şükür 1200 olarak gitti.
Hedef: 66.8

IMG_20201204_103618.webp

Cherry Mom Cherry Mom

Canim çörekotu yagi cok faydalı o konuda ablamin wc sorunu vardi 4-5 gun çıkamadığı oluyodu cok iyi geldi bu dene istersen
kuzu aslinda bendeki sorun pek kabizlik gibi degil. menulerim cok az olsugu icin barsaklarin bosaltmasina yetmiyor pek. daha oncelerde de geldi basima bir kac gun az ve hafif beslendigimde oluyorum boyle. ama bakalim belki aksama kadar hallederiz zaten yemek yemiyorum belki gecer...

bu arada kizlar herkesi tebrik ediyorum masallahiniz var

Ooo şahane eksi canım çok sevindim adına 🤩🤩tebrik ederimm

Çok iyi canım tebrikler 🤩

Cidden +900 müydün ya ne yedin ki çok ilginç bende bu kız niye detoks yapıp duruyor diyorum 🤣 tebrikler o halde 🤭🤭

Regliye rağmen glen bir eksi ise tebrikler canım ✌️🤗

Yine yine çok iyi bravo canım 🤩🤩
Canım aslında +900 lük bişi yemedim ama sanırım normalin dışına çıkınca vücut ödem de yapıyor. Hepsi birleşti galiba. Neyse kazasız atlattık haftayı 🤭

Bu haftaki azmim senin içindi. Ortağımı yarı yolda bırakmamak için çok fazla veremedim ama evde olduğum hafta umarım daha iyi olur. sende harikasın canım. :KK9:
Bizim için eksi eksidir tartıda ortağım inşallah bende haftaya daha da çok verebilirim.
70 rakamlarına çok az kalmış. Tebrikler canım.:KK9:
Evett yaa şimdi kardeşime de söyledim Bi 79.9 u göreyim daha da Motive olucam

kuzu aslinda bendeki sorun pek kabizlik gibi degil. menulerim cok az olsugu icin barsaklarin bosaltmasina yetmiyor pek. daha oncelerde de geldi basima bir kac gun az ve hafif beslendigimde oluyorum boyle. ama bakalim belki aksama kadar hallederiz zaten yemek yemiyorum belki gecer...

bu arada kizlar herkesi tebrik ediyorum masallahiniz var
Aynen sendeki sorun tamda bu 🙈

Back
X