• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm
12.00: 1 kase yoğurt, 5 günkurusu

16.00: 1 kase yoğurt, 5 gün kurusu

18.00: 1 kase yoğurt, 5 gün kurusu

Su: 3lt
1 kupa rezene çayı, 1 kupa yeşil çay(bir kupa daha yeşil çay planlıyorum)

Spor: 30dk leslie boosted, 15 dk fitness partnerim yağ yakma, 10 dk fitness partnerim iç bacak eritme ve kalça sıkılaştırma

(kızlar ilk defa yaptım bu detoksu. Malum koca İstanbul'a hurma bulamadık😂 Günkurusuyla yaptım. Acıkırım sanmıştım ama hiç acıkmadım. Video ekliyorum. Belki faydalanmak isteyen olur. )

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Çok güzel 😍 gün kurusu da çok besleyici 🤗 şifa olsun

Canim benim gorusume gore hersey bilincaltina dogru mesajlar vermekte sakli. Eger metabolizmam yavas bir ayda bir kilo vericem dersen ona inanir ve o kadar verirsin.
Pain Killer Pain Killer bilir onunla mini bir yarisma yaptik uc haftalik ben basinda bi hedef koymusum kusuratli atiyorum simdi 97.3 diyelim yarisma bitti alinti yapti paincim namaria nasi nokta atisi yaptin diye ve farketmemistim unutmuş gitmişim ilk hedefimi ama arka planda o hedefe inanmışım yapabilecegime ki kusuratiyla tutturdum.
Bana cok dediler insulin direnci polikistik over kilo vermek zor olur vs verdigim kilo ortada devam durumum ortada.
Velhasil inandiktan ve cabaladiktan sonra metabolizma hiziymis ayda bir kiloymus haftada suymus bence onemli degil istersen yaparsin 💞 cok uzun oldu ama motivasyonunu bozmaman icin örnekledim canimcim
Aynen canim, cok ilginc ve aslinda harika bir sey bu. Nasil bir odaklanmaysa artik♥️
SS aldim buraya koyayim. Tabi o gunden bu gune giden kilolar da muhtesem.
163C5F8D-7605-4B93-9358-B94F9109D3F3.webp

10.30
Yukaflı omlet, yarım kk peynir, 3 Zeytin, pesto

13:00
1 kahve

Ara: fındık-badem

18:30
2 mücver
Yoğurtlu kabak salatası (mezesi)

5000 adım
Su az

mavimli mavimli ( canım 2 gündür giremedim kusura bakma yorumsuz bıraktım seni de)

Mehfam Mehfam
Canım geldim sonunda.
🧹Ortalik cok az toplandi
🧼 bulasiklar yikandi
🧽 Yemek yapildi.
Afiyet olsun canim. Farkettim giremedigini hayirdir bir sikinti yok degil mi?

lazer randevum var bugun bacak icin hazielabdim oraya gidiyorum, gelince bakicam artik...

3 gundur tuvalete cikamiyorum soeun biraz orda ne yazikki...az yedigimde boyle oluyo genelde cok uyuz bisey:KK43:
Canim çörekotu yagi cok faydalı o konuda ablamin wc sorunu vardi 4-5 gun çıkamadığı oluyodu cok iyi geldi bu dene istersen

Back
X