- 23 Mart 2016
- 30.166
- 90.830
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #381.061
kizlar esimin sirkette is arkadasi pozitif cikti esim de temasli. ne oluyor bu durumda bilen varmi?

Aile olunca rapor veriyorlarda iş olunca ne oluyor bilmiyorum canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar esimin sirkette is arkadasi pozitif cikti esim de temasli. ne oluyor bu durumda bilen varmi?
Canim bizde kiralama servisinde pozitif cikan arkadasin oda arkadasi ise geliyor hâlâ ama bilmiyorum özelde nasi durumlarkizlar esimin sirkette is arkadasi pozitif cikti esim de temasli. ne oluyor bu durumda bilen varmi?
Valla canim şişkinlik mi yoksa hamilelik mi daha belli değil
Hayırlısı olsun canım ama senden ricam bir düzen oturttur kafanda bir hafta çok aşırı kısıp bir hafta normalin bir tık fazlası yediğinde bu sana heemn artı getiriyor.. başladığından beri bu yönde düzensizliğin var 1 hafta iyi 1 hafta kötü gidiyorsun bu seni uzun vadede yorarValla canim şişkinlik mi yoksa hamilelik mi daha belli değiltek bildiğim günün geçti ve ben davul gibi şiştim. Tabi cok yedim bu hafta onunlada alakalı
birkaç gine ne olduğu belli olur
Cherry Mom
seyrekyagmur
Ay ay bunuda liste telaşında kaynatmışım çok pardon canımTeşekkür ederim kaptanım ben daha önce de katılmuştım bu gruplara ama hiçbirinde bukadar mutlu hissetmemiştim kendimi. Diğer takımlarda içtiğim meyveli sodaya bile aşırı tepkiler gösteriyorlardı tabi bende deneme haftalarını bile geçmeden pes ediyordum. Sizin sayenizde hem kendimi mutlu hissediyorum hemde Motive oluyorum.
Tamam kaptanım:))
Canım asıl listeye girdin bu arada görmüşsündür bundan sonra yeme atakları geldi mi 2 kere düşünsonra vazgeçersin zaten ,
![]()
Aynen haklisin inşallah olacakHayırlısı olsun canım ama senden ricam bir düzen oturttur kafanda bir hafta çok aşırı kısıp bir hafta normalin bir tık fazlası yediğinde bu sana heemn artı getiriyor.. başladığından beri bu yönde düzensizliğin var 1 hafta iyi 1 hafta kötü gidiyorsun bu seni uzun vadede yorar![]()
Geç kaldım deseneTamam kaptanım
Gerçi bu gün ipin ucu bayağı kaçtı
ama toparlarım yarına
Rica ederiz 3 kilo mu fazlan varMerhaba hosbuldum. Çok tsk ederim
Evet 55. 6 kiloyum 4 aydır. Kendi başıma 8.5 kilo verdim. Son 3 kilodan kurtulmak istiyorum.Rica ederiz 3 kilo mu fazlan var![]()
Aşkolsun niye bizle vermedin o kilolarıEvet 55. 6 kiloyum 4 aydır. Kendi başıma 8.5 kilo verdim. Son 3 kilodan kurtulmak istiyorum.![]()
Canım eşim temaslı olduğunda bakmıştım sağlık bakanlığının sitesinden. Temaslı ve yakın temaslı diye ikiye ayırmışlar. Yakın temasta karantina var. Yakın temas ne demek falan onu da yazmışlar. Şimdi ayrıntıyı hatırlamıyorum da Bi bak istersen siteyekizlar esimin sirkette is arkadasi pozitif cikti esim de temasli. ne oluyor bu durumda bilen varmi?
Merak ettim baktımCanım eşim temaslı olduğunda bakmıştım sağlık bakanlığının sitesinden. Temaslı ve yakın temaslı diye ikiye ayırmışlar. Yakın temasta karantina var. Yakın temas ne demek falan onu da yazmışlar. Şimdi ayrıntıyı hatırlamıyorum da Bi bak istersen siteye