• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarışmada olup olmamak önemli değil, motivasyon amaçlı Bi gruba dahil olmak, ve bu şekilde kurallarada uyarak kilo vermek ihtiyacı olan arkadaşlarda destek olmak istiyorum. Tabiki de varım azım konusunda üstüme yoktur. ☺️
Süper zaten kilonun çoğunu vermenden belli tebrik ederim 🤗 1.sayfada katılım formu var onu doldurabilir misin tanımış oluruz senide

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) bahar
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:155
KİLONUZ:55.6
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ: evde☺️
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :2 kızım var. 9 ve 4 yasinda
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:çok cok eskiden olmuştum. 2012 yilinda
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemekten ☺️
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok çok şükür.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı olmak ve fit gorunmek🥰🥰
İşte arkadaşlar kısaca ben. 😊😊

İyi geceler arkadaslar keyfim ve enerjim tukendigi icin gec saatlere dogru spor yapamadim gun icinde diyetisyene yurudum falan adimlar var sadece bugun
yarin devam insallah 💞

Canım eşim temaslı olduğunda bakmıştım sağlık bakanlığının sitesinden. Temaslı ve yakın temaslı diye ikiye ayırmışlar. Yakın temasta karantina var. Yakın temas ne demek falan onu da yazmışlar. Şimdi ayrıntıyı hatırlamıyorum da Bi bak istersen siteye

Merak ettim baktım kirmizigitar kirmizigitar esas olan maskeli mi aynı ortamdaydılar maskesiz mi buna göre değişiyormuş muhtemelen eşinde maske vardır bu yüzden düşük riskli temaslı oluyor yani kendini takip edip herhangi bir rahatsızlığı olduğunda test isteyecek
Eki Görüntüle 2733384
esim yuksek temasli:(

adam maske takmiyomus

Hasta olanın maske takması daha önemli. Umarım birşey olmaz. Boşuna maske takın demiyorlar. Herkes kendisini hasta imiş gibi görüp ona göre dikkat etse daha az bulaşır. Umarım birşey olmaz canım.
aynen canim hasta olmayanin maske takmasinin bi anlami yokki, mesele hastanin maske takmasi... neyse bakalim kismetimize ne cikacak

Merak ettim baktım kirmizigitar kirmizigitar esas olan maskeli mi aynı ortamdaydılar maskesiz mi buna göre değişiyormuş muhtemelen eşinde maske vardır bu yüzden düşük riskli temaslı oluyor yani kendini takip edip herhangi bir rahatsızlığı olduğunda test isteyecek
Eki Görüntüle 2733384
Tam bir ik cı 😍
esim yuksek temasli:KK43:

adam maske takmiyomus
Hadi ya. İnşallah bulaşmamıştır canım. Galiba karantina oluyor bu durumda
Haftasonu icin annemlere geldim börek yapiyor zorla :KK43: zayif gorunuyormusum
Ah bu analar ya.
Benim anneme göre de bütün kötülüklerin anası üşümek ve açlık 😂
Evet 55. 6 kiloyum 4 aydır. Kendi başıma 8.5 kilo verdim. Son 3 kilodan kurtulmak istiyorum. ☺️
Hoş geldin aramıza 💞
Ne güzel vermişsin. 3 kilo da uçup gitsin inşallah 💞

Tam bir ik cı 😍

Hadi ya. İnşallah bulaşmamıştır canım. Galiba karantina oluyor bu durumda

Ah bu analar ya.
Benim anneme göre de bütün kötülüklerin anası üşümek ve açlık 😂

Hoş geldin aramıza 💞
Ne güzel vermişsin. 3 kilo da uçup gitsin inşallah 💞
Hosbuldum. Bu sabah biraz canım sıkıldı aslında 1 kilo almış gibi fazla çıktım. MORALİM bozuldu ama bu beni hislandirdi. Son 3 kiloyu yok etmeye and içtim. Takım arkadaşlarımla birlikte motivasyonla yapacağım.
Bu zamana kadar yedik be oldu hicbirsey zarar yemiyoruz zayıf fit oluyoruz. Günün sloganı olsun arkadaslar🥳🥳🥳

Hosbuldum. Bu sabah biraz canım sıkıldı aslında 1 kilo almış gibi fazla çıktım. MORALİM bozuldu ama bu beni hislandirdi. Son 3 kiloyu yok etmeye and içtim. Takım arkadaşlarımla birlikte motivasyonla yapacağım.
Bu zamana kadar yedik be oldu hicbirsey zarar yemiyoruz zayıf fit oluyoruz. Günün sloganı olsun arkadaslar🥳🥳🥳
Hoşgeldin ne güzel böyle hırsli olman zira bende bayağıdır yok 🤭 son 3 kilo boyle 1 ay bile dayanamaz bence

Back
X