Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ADINIZ: semra
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :2 / 9 ve 6
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:kısa süreli ama hangi takım bilmiyorum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:sağlıksız beslenme ve pkos
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME Nedeniniz sağlık için ve aynada kendimi güzel fit görmek için
Teşekkür ederiz memnun olduk ❤️
Esra bende takım kaptanıyım elimden geldiğince buralardayım 🤭
Baharda olduğu gibi seninde verilecek kilon yarışma kuralları gereği az olduğu için yarışma harici ekip içinde olabilirsin canım, menü yazabilir diğer spor yarışlarına listelere vs dahil olabilirsin ✌️ hayırlı olsun umarım kısa zamanda hedefine erişirsin ☺️

Teşekkür ederiz memnun olduk ❤️
Esra bende takım kaptanıyım elimden geldiğince buralardayım 🤭
Baharda olduğu gibi seninde verilecek kilon yarışma kuralları gereği az olduğu için yarışma harici ekip içinde olabilirsin canım, menü yazabilir diğer spor yarışlarına listelere vs dahil olabilirsin ✌️ hayırlı olsun umarım kısa zamanda hedefine erişirsin ☺️
Bende çok memnun. Oldum inşallah herkes hedefine ulaşır

05.12 walk Challenge sonuçları

🚶🏽‍♀️🏃🏾‍♀️🚶🏽‍♀️🏃🏾‍♀️🚶🏽‍♀️

1. ummhnisa ummhnisa 6000 adım 🥇🥇

2. Cherry Mom Cherry Mom 5670 adım 🥈🥈

3. hawar hawar 5633 adım 🥉🥉

4. Monica_ Monica_ 4500 adım 💐💐

+ 💯 Puan ummhnisa ummhnisa nın oldu 🤩🤩 tebriklerrr

Kızlar bu liste bize yakışmadı ama katılım ne az böyle karantina etkisi oldu galiba 😔 evde leslie yapmaya alışmalıyız önümüz zaten kar kış 😔

Son düzenleme:

3. Monica_ Monica_ 4500 adım 🥉🥉

Kızlar bu liste bize yakışmadı ama katılım ne az böyle karantina etkisi oldu galiba 😔 evde leslie yapmaya alışmalıyız önümüz zaten kar kış 😔
İlk defa katıldığım challenge kazanmışım çoook şaşırdım. Bence de kaptanım karantina nın etkisi var yoksa benim bu adımla kazanma şansım yoktu🤭🤭

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:kısa süreli ama hangi takım bilmiyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME Nedeniniz sağlık için ve aynada kendimi güzel fit görmek için
Aramıza hoş geldin

Nikinik Nikinik ortağım buralarda mısın?
Kusura bakama ben çok aktif olamıyorum
Çocukların dersleri iş güç derken anca günde bir iki kere bakıyorum oda öyle detaylı değil

Aynen öyle bugün çok hırsla başladım ve 0 kaçmakla bu saat oldu. Zencefilli limonlu su yaptım bugün ve hiç açlık hissetmedim. 2 litre içtim. Tavsiye ederim. Hedefime 1 ay içinde ulaşmayı amaçlıyorum ve olacak.
Sende hoş geldin aramıza çok azimlisin
Kısa sürede hedefine ulaşacağına inanıyorum

Okudum kabul ediyorum
Hoşgeldiniz 💐

Nikinik Nikinik ortağım buralarda mısın?
Kusura bakama ben çok aktif olamıyorum
Çocukların dersleri iş güç derken anca günde bir iki kere bakıyorum oda öyle detaylı değil
Valla bende bi tane var ben bile giremiyorum fazla seni dusunemiyorum 😂 Allah yardimcin olsun.

3. hawar hawar 5633 adım 🥉🥉

4. Monica_ Monica_ 4500 adım 💐💐

Kaptanim ya bende bi adim sayar var ama biz bi turlu barisamadik onla.telefonlada olmuyor her dakka yanimda degil ya da spor yaparken cepte falan da olmuyor 1 haftaya akilli saat alacagim insallah ondan sonra katilacagim walk challenge a bilgin olsun

Cherry Mom Cherry Mom walk için çok karantinadayiz Esra kaptanim 🤭 Leslie ye güvensem ama o kalçaları yokmu inanasim gelmiyo 🙈

Canım gecenin bir yarısı üşenmedim araştırdım, sırf kadının cillopluğu konusunda aklında şüphe kalmasın diye.

Leslie Sansone

Boy: 163
Kilo: 53

Göğüs ölçü: 85cm
Bel ölçü: 63
Basen ölçü: 91

Aşağıya ekran görüntülerini de ekliyorum daha bir motive edici olur.😁 😍

631828E6-B9F9-4F28-B247-6E5EBD53BE0E.webp

324C528F-B826-4AFD-863E-8BF06E0DBD32.webp

00AE04C1-56A0-4D90-94CA-3CEA3E0239A7.webp

Canım bu verilere göre artık yapmamız gereken walk walk walk.🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️
Ya asıl benim gözüme hep jillian michaels çok kalın geliyordu, yarın da onun kütüğünü çıkarayım bi.:confused:

Kaptanim ya bende bi adim sayar var ama biz bi turlu barisamadik onla.telefonlada olmuyor her dakka yanimda degil ya da spor yaparken cepte falan da olmuyor 1 haftaya akilli saat alacagim insallah ondan sonra katilacagim walk challenge a bilgin olsun
Canımcım illa adım görüntüsü vs atman şart değil maksat katılım olsun ☺️
İstersen 30 dak leslie yaptım de gönder hiç sorun değil yada 30 dk yürüyüş de gönder 😘

Back
X