Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canim fazla sporu ben onermiyorum kanimca,ben de bir donem spor yaptim fazlaca,gunluk 2 saati buluyordu. birakmazsan ne ala,ama birakinca cok hizli kilo aliyorsun... o yuzden diyette de sporda da sindire sindire gidilmesinden yanayim ben ...
ayrica guzel beslenmissin,tebrik ederim :nazar:

canım çok haklısın aynı hataya bende düştüm geçen yıl spor salonuna gidiyodum ve çok ağır spor yapıyodum günde 2 saat bi bıraktım yerine 10 kilo geldi ama kilom fazla bide kızımın diyetisyeni ne kadar çok spor yaparsan o kadar metabolizman hızlanır yağ yakımın artar dedi bende o gazla yolları arşınlıyorum

iyiaksamlar sevgili takimcigim,
ben yokken iyi muhabbet donmus burda,tuhh kacirdim!
ama izledigim tek dizi olan yaprak dokumunu kacirmak istemedim...
canziye bugunku raporumu verip cikacagim musadenizle,

sabah : peynir,domates-salatalik,3 zeytin,2 dilim ekmek

ara:2 galeta biraz yogurt

oglen: 4 kofte,2 kasik barbunya,2 kasik pilav ,bol salata

ara: meyve(2 porsiyon)

ara: (erken kalktigm icin 2 ara yaptim) 1 galeta,bol su

aksam: 1 kepce corba,salata,1 dilim ekmek

gece: 1 meyve

aksam:

canım çokk güzel ama öğle 4 köfte biraz fazla olmuş gibi barbunya ve pilav salata yeterli gelicek gibiymiş ama olsun canım aralar falan çok güzel canım yola devam kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın şekerler akşam baya güzel muhabbetler olmuş ben akşamları bir türlü vakit bulup giremiyorum sabah okumaya çalışıyorum gün içersinde buralarda olmaya özen gösteriyorum herkesin neşesi yerinde olmasına sevindim mehalim biraz duygusalmış ama olsun herkesin dediği gibi bahardan dır diyelim

çukulatacım dünkü raporum sevgili denetmenim

sabah kepekli peynirli tost
1 bardak form çay

öğle 1 kase lahana yemeği
1 ksae yoğurt

ara 1 aktivya biraz peynir

akşam 3 yemek kaşığı barbunya
2 yemek kaşığı pilav
salata
cacık

gece 1 dilim ekmek biraz peynir

valla biraz akşamdan sonra karnımın çok açıktığını hissettim o yüzden gece atıştırdım Çok üzgünüm çoook

günaydinnnnnnn
kallis tisss bu verdigin linkte baska yer acildi anacim.
ben dün yabanci bir yerde kivirmisim gece saat bire kadar. tamam burayada bakayim güzelim. heryerden bir adim ögrensem bayagi kivrak birsey olacagim:emir_bebek:
hehe kizlar cok eglenceli valla hem terletiyor. hem eglendiriyor. tavsiye ederim. hemde insanin durusu degisir herhalde öyle saniyorum. ben hic iki büklüm sarkik pursuk dansöz görmedim hepside heykel gibiler.
cikolatam evet bir salliyoruz adim sayici garanti bes yaziyor yani öyle sallaniyor hahahahahah ay allahim ya cok güldüm. ben yemege gidiyorum gelirim yine

arkadaşlar beni denetleyecek kimse yokmu xtabu yla birbirimizden sorumluymuşuz o da yok ben kime anlatim sabah 1.5 saat yürüyüş yaptığımı aç gezdiğimi motivasyonum son gaz giderken düşmim.geldiğimden beri 2 kilo oldu desteğe ihtiyacım var.

mersacım geldim cnm...artık buralardayım Allah'ın izniyle...birkaç rahatsızlık daha kaldıracak gücüm yok bittim yanibenneyaptımki

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi sefa getirdi...bende hoşgeldim bu arada dimisırnaşık şeyözlediniz mi beni bakiim?:jeyyar:

çok kötü bir hafta sonu ve hafta geçirdim arkadaşlar....netim gelmesine rağmen uğrayamadım ihmalimden dolayı özür diliyorum...bu hafta bişi paylaşamadım sizlerle...inş bundan sonra aralıksız paylaşımda bulunucam...

kızımın hastalığını biliosunuz malum...iğneler çok fena yaptı kızımı.. 4,den sonrasını kesip verilen ağız spreyi ve vitaminlerle dvm ettim...cumartesi kesmeme rağmen kızım henüz yürümeye başladı...bacağını kullanamıodu ve tuvalete bile gitmek istemediğinden üstünü batırıodu...sonra bu kdr yoğun tempoya dayanamadım bnm bünyede cumartesi iflas etti artık ben hastalandım arkasından mide bulantıları baş dönmeleri ve halsizlik.... o halde kızla ilgilenmek çok zor oldu...2 gün ağzıma su bile alamadım...çok bitkindim...

neyse ben iyileştim çok şükür kızımda öle ağzı falan düzeldi... çok şükür bikaç gündür beslenmemiz de normale döndü...maşallah:nazar:

tam oh derken dün gecede kusmalar çıktı...dün gece sabaha kdr yorgan yıkadım hava yağmurluydu süzdürdüm falan filan..bugün hava güsel balkonda kurudular bile...2 posta çamaşır yıkandı(batırdı ortalığı)(sabaha kdr nöbet tuttum başında)1 posta çamaşırımı da az önce astım ve geldim nihayet...

daha 1 posta daha çamaşır var :1no2:sabaha kdr as kurut topla katla bi daha as....bu arada yürüyüşlerimi aksatmadım tabii ki...mesela bu sabah gece uykusuz olmama rağmen 8 de çıkıp bankaya kadar yürüdüm...55 dk...

özetle çok yoğun ve yorgun bir hafta geçiriyorum....

merhabalar.. bugün geç kaldım oyalandım o yüzden burada vakit geçirmeden diğer konulara göz attıp öyle geleyim birikmişir şimdi işlemler..

günaydın şekerler akşam baya güzel muhabbetler olmuş ben akşamları bir türlü vakit bulup giremiyorum sabah okumaya çalışıyorum gün içersinde buralarda olmaya özen gösteriyorum herkesin neşesi yerinde olmasına sevindim mehalim biraz duygusalmış ama olsun herkesin dediği gibi bahardan dır diyelim

çukulatacım dünkü raporum sevgili denetmenim

sabah kepekli peynirli tost
1 bardak form çay

öğle 1 kase lahana yemeği
1 ksae yoğurt

ara 1 aktivya biraz peynir

akşam 3 yemek kaşığı barbunya
2 yemek kaşığı pilav
salata
cacık

gece 1 dilim ekmek biraz peynir

valla biraz akşamdan sonra karnımın çok açıktığını hissettim o yüzden gece atıştırdım Çok üzgünüm çoook

oluyor oyle atistirmalar bazen,ben de yapabiliyorum.uzulme canim,hergun hergun ayni devam edemiyoruz...
ben yine begendim listeni canim yerimseniben

canım çokk güzel ama öğle 4 köfte biraz fazla olmuş gibi barbunya ve pilav salata yeterli gelicek gibiymiş ama olsun canım aralar falan çok güzel canım yola devam kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kofteyi ozellikle yapmadim canim,vardi ve mutfak tezgahinin ustunde duruyordu.barbunya da az yedim zaten... yerimseniben

merhaba sevgili takımcım

geçmişi okudum da henüz bişey yazamadım,
bizde yarın tatiliz bi internet cafe bulup gidicem valla bildirim yapmak için.

choclate cım akşam çamlıktayım ona göre:roflol:

mersacım geldim cnm...artık buralardayım Allah'ın izniyle...birkaç rahatsızlık daha kaldıracak gücüm yok bittim yanibenneyaptımki

selam güzeller ben geldimm okuldan yarın okullar tatil oh oh göbek atıyorumda:))
tabucum çok geçmiş olsun canım inşlh bebeğimiz dahada iyi olur bakalım yarın neler olacak mersa rekora koşuyor vallahii:)) yüzümüzü o güldürefcek bizim bakalım

selam güzeller ben geldimm okuldan yarın okullar tatil oh oh göbek atıyorumda:))
tabucum çok geçmiş olsun canım inşlh bebeğimiz dahada iyi olur bakalım yarın neler olacak mersa rekora koşuyor vallahii:)) yüzümüzü o güldürefcek bizim bakalım

tşkler ablacım sağolasın....valla ben 2 hanelileri görücem gibi...çok zor bi haftaydı yemek bile yiyemediğim zmnlar oldu...ama regl olayım var...(bikaç gün içinde beklenior kendisi)şişkinlik hissediyorum...yinede bilemem....

neyse arkadaşlar kızımla ilgilenmeliyim çıkıyorum...akşama gelip günün raporunu sunarım...hoşçakalın

Herkese merhaba,

mehalimcim oh ohh bakalım tatil ne güzel de ama yağmurlu olacakmış hava, ne planlarım vardı hepsi suya düştü valla

xtabucum hoşgeldin,

canım geçmiş olsun tekrar.
Bu arada süpersin kimsenin 3 haneli kilosu kalmayacak galiba harika !

Allahım inşallah bende 300 500 gr bişey söyleyebilirim size
ben tıkandım yerimde sayıyorum bakalım yarın ne olucak

mehalimcim,
dün akşam
kereviz yemeği + yeşil salata + 1 dilim kepek ekmeği
çilek
activia

bu sabah doktora kontrole gittim işe de geç geldim, nasıl acıkmışım iki poaçayı indirdim:oklava:
öğlen tavuklu salata
akşam da çorba + salata düşünüyorum

sizden ne haberler bakalım

ben geldimm.
tabu gecmis olsun canim insallah bir rahat nefes alirsiniz artik. cok zor cocuklarin hastalanmasi.
bugün zenan hic gelmedimi ne?
yarin tatilde bana bugünde tatildi. kisa calisma dolayisiyla bu hafta sadece 2.5 gün calistik.ama havalar güzel degil. yagmurlu kapali ve soguk

reyhanablacım hoşgeldin,

aynen ya havalar çok sevimsiz, bizde hazır tatilken bişeyler yapıyım kendimi kırlara atıyım istedim ama eve kapanıcaz maalesef

selam kizlar bugun nasilsin iz bakem bijom artik netin duzelmis bu hafta dogru durust yediklerimizi yazip denetleyemedik benim de ogunlerim cok aksdi sali carsamba aksam yemekleri ni yemedim birer bardak sut le gecistirdim gunduzleride normal sabah kahvaltisi ve normal ogle yemegi pek agir bisiy yoktu ama ara ogunlerimi yaptim meyvemi yogurdumu yyedim aksamlari yiyemedim yaaa bilmiyorum cok yorgundum ondan heralde sporu abartiyorum biraz galiba yaa cabuk toparlanmam lazim bugun dedim ve toparlandim spor cok iyi geldi bana bide esim aksam isten gelince bana spor dvd si yapivermis cok guzel tam benlik spordan daha cok muzik esliginde dansa benziyo hani su SBG nin danslarina benziyo salsa mi neydi o iste o gibi

tabum gecmisler olsun caanim cocugun iyi olmasina sevindim gecenlerde bizim cocuklardada oldu kusma ishal gastro diyolarya ondan zor oluyo gercekten yaaa canlarim benim seninde yemen icmen iyiymis hadi guzel sonuc alirsin insallahyarin
yarin burdada heryer tatil eltimler gelecekler yaaa 3 gun sadece gece gelirim artik mayisin 10 dada kayinvalidemler gelcek toplanilir bizim evde baya bir hafta falan iyice sallanir artik sporum yemek isi normal devam ederde sporumu yapamam nasil olcak bilmiyorum bakalim hayirlisi herseyin yazada az kaldi biraz umutsuzliga kapildim bitmiycek bu kilolar gibi geliyo
ama moralimi duzelten bisiy oldu siskinligime ragmen kilo kaybimin olmamasina ragmen yuzuklerim parmaklardan dusuyo efe dogmadan once bir ara cok kilo vermistim zayiflama urunlerin destegiyle ozaman 42 beden bir etek almistim o etegi giyebiliyorum bu bana biraz moral oldu kizlar gidin kendinize bir beden kucuk kiyafet alin ve ona girmeye calisin iyi motive ediyo
reyhan ablam bende basliycam dansa artik eee bir dans grubu kuracak kadar cogaldik SBG sen ben yok mu katilan grubaa baska

oh oh sportiecim vallaha süper gidiyosun canım ya arada kaçar poaça artık bunlara yapıcak bişi yok ama sen düzenini oturtmuşun be güzelim.

tabucum geçen hafta cedric bizi çok mutlu etti bu haftada sen mutlu edeceksin sanırım 2 hanelileri görererk

annem nasılsın ballı böreğim

zenanım sende iyisindir inşlah

Back
X