Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum....

mersacım yürüyüş konusunda kendini fazla zorladığını düşünüyorum....şöyle ki ideal kilona kavuştuğun zmn her an uygulayabileceğin bir yaşam stilinse bişi diemem...ama bu kdr yürüyüşe bu bünyeyi alıştırırsan ve ileride dvm edemezsen hüsranla sonuçlanabilir...hemen almazsın ama bünyen her defasında daha fazla performans isteyebilir....bnm doktorum en fazla 45 dk ve 1 saat yürüyüş veriodu ve haftada 3 gün yeterli demişti ve öle de olmuştu...3 haftada bir gidiodum doktora ve bana 3 ile 3,5 kilo arasında vermem gerektiğini sölüodu...doktorumun beni takdir etmesi beni fena gaza getirmişti o 3 haftalık süreçte yürüyüşüme fazladan 1 gün ekledim die o kontrolde 4,5 kilo vermiştim....

yürüyüş ve spor çok etkili faktörler ewt ama fazla zorlama bence...

ben haftada 6 gün yürüyüorum 45 dk yarım saat ne kdr yapabilirsem...kaçırdığım anlarda kendimi cezalandırıyorum ve o gün fazla yürüyorum bölece en azından aldığım gereksiz kalorinin bi kısmını yakmış oluyorum...

tabii bünyeni en iyi sen bilirsin ama fazlada yorup üzme kendini sonra çabuk sıkılıpta erken pes etme die sölemek istedim...

saolasın canım benim söylediklerine aynen katılıyorum ben de başka türlü motive olamıyorum çabuk sonuç almak istiyorum aceleci davranıyorum ve çabuk pes ediyorum ama bu sefer öyle olmiycak umuyorum .söylediklerini uygulamaya çalışacam bende burdan motive olmaya çalışacam allahım bize sabır versin güç versinde pes etmeyelim

arkadaşlar bende bu gün ne yediğimi yazimde yatim yarın büyük gün sabah yani .uyanınca 1 bardak su ,türk kahvesi ardından 1.5 saat yürüyüş .kahvaltıda peynir 2 dilim ekmek domates salatalık 2 zeytin yeşil çay.ara öğün 5 çilek .öğleyin az yağlı kabak dolması 2 tane 1 kase cacık .ara öğün yine 5 çilek (kocam kasayla almışta bitene kadar devam) neskafe yarım yağlı süt ilavesiyle. akşam 1 biber dolması yarım kase cacık yemekten sonra kibrit kutusu kadar yaş pasta gün boyu bol su ve yeşil çay.sabah 1 kilo daha eksik çıkmak istiyorum yediklerimi eritmek için sanal gezi yapsam olurmu forum içinde ne dersiniz?

bu aksam gelemdim gecmise baktim ne yazacaktim unuttum aksam yemeginde yogurt bide iki kasik haslanmis sade makarna sossuz insallah yarin herkez guzel sonuc alir yarin gorusuruz

Günaydın güzel arkadaşlar merakla bildirimleri bekliyorum bu hafta listede yokum ama yinede heyecan bastı beni :))

5.TAKIM 102.ETAP

canzi3445 ( 81.0 /
reyhanxx54 ( 74.5 /
zenan25 ( 72.6 /
cedric ( 98.8 /
chocolategirl ( 83.2 /
bijoux ( 73.5 /
sportie ( 58.0
xTABU ( 101.0 /
siyahbeyazgunler ( 57.0 / ( yeni üye )
mersa ( 95.0 / ( yeni üye )
Mehalim ( 60.9 ) (kaçtı:)))
Kalliste ( 73.2 ) ( kardeşini yakalamaya gitttii:))

5:TAKIM TOPLAM KıLO:( 794.6 /

saolasın canım benim söylediklerine aynen katılıyorum ben de başka türlü motive olamıyorum çabuk sonuç almak istiyorum aceleci davranıyorum ve çabuk pes ediyorum ama bu sefer öyle olmiycak umuyorum .söylediklerini uygulamaya çalışacam bende burdan motive olmaya çalışacam allahım bize sabır versin güç versinde pes etmeyelim

amin cnm amin:Saruboceq:

hızlı kilo vermek isteğini anlıorum hepimiz öle olmasını isteriz....ama artık bunu herkes ii bilio ki sağlıklı ve kararında verilen kilolar çok daha önemli...çabuk verilen kilolar verdiğimizin bi o kadarınıda geri dönüşümlü olarak bünyemize eklio ve her defasında yavaşlamış bir metobolizma ve yıpranmış bir beyin....

2 sene önce doktor kontrolünde verdiğim sağlıklı kilolalarımı(2ayda 12 kilo) sağlıklı beslenmeyi bıraktığım andan bu zmn a kdr sadece 8 kilosunu almıştım 2 sene sağlıksız ve diyetsiz sporsuz geçirmeme rağmen....

en azından verdiğin kiloları geri almayacağını düşünerek yavaş olsun zor olsun ama güsel olsun dierek kendini motive edebilirsin....anlıorum yaza az kaldı ama bence aynen böle düşünmelisin...şimdisi değil daha sonrası önemli diyorum ben....

burası bana da çok iyi geldi gerçekten çok motive oldum...bildiklerimin üstüne daha iyi şeyler öğrendim düzene girdim...1,5 sene önce aldığım ve süs gibi duran koşu bandımı ilk defa buraya girdikten sonra düzenli kullanmaya başladım...diğer arkadaşlarımın azmini görmem bnmde azmimi arttırdı...

bu yolda yalnız olmadığımı gördüm ve bunu arkadaşlarım yapabiliosa bende yapabilirim dedim...akşamları 7-8 den sonra mutfaktan bişiler aşırma gibi bi alışkanlığım vardı....bu sitede o yok oldu...karnım kazınıo açım dio sesler gelio ben yemiorum....normalde yerdim ve asla aç yatmazdım....geçen akşam resmen aç yattım ve açlıktan 2 saat uykuya dalamadım....bu siteden iyi sonuçlarla ayrılacağımı düşünüyorum ve de diliorum...hihoyyyt

akşam yediklerine gelince cnm....herşey akşam yediğin bir kibrit kutusu yaş pastaya kadar mükemmel...onu yemesen iyi olurdu...eğer yiyeceksende akşam yememeni tavsiye ederim...tatlı ihtiyacını en geç 16:00-17:00 aralarında karşılarsan ve de akşam yemeğini hafif karsılarsan daha uygun olabilir...

TABUM çok mutlu oldum bu haftada sen mutlu ettin bizi cedricte sonra sizlerin savaşı bence daha kutsal daha değerli gibi geliyor sanki çünkü 100 küsür sayılarla uğraşmak moral olarak umut olarak insanı daha çok yıpratır ama sizin yenilmeden azimle zafere koştuğunuzu görmek sanki ben yaşıyormuşum gibi sevindiriyor benii çoooookk tebrikler arkadaşım :))9

TABUM çok mutlu oldum bu haftada sen mutlu ettin bizi cedricte sonra sizlerin savaşı bence daha kutsal daha değerli gibi geliyor sanki çünkü 100 küsür sayılarla uğraşmak moral olarak umut olarak insanı daha çok yıpratır ama sizin yenilmeden azimle zafere koştuğunuzu görmek sanki ben yaşıyormuşum gibi sevindiriyor benii çoooookk tebrikler arkadaşım :))9

çok tşk ederim ablacım...inş dvm eder kilo kayıplarım çünkü ben 100 kilonun üstüne çıktığımdan beri bu sınırı aşamıorum tıkanıp kalıorum tüm korkum bu...en fazla 98 e kdr düşebildim sonra pes edip 108 e döndüm...sonra sizlerle tanıştım...inş bu sefer böle olmaz....inşallah:Saruboceq:

selamlar ben de 73,4 gördüm baskülde. 100 gram için uğraşmışım bütün hafta peeh mirmirmirmir dicem ama umarım regl olduğum için şişkinliktir. zira karnım davul gibi :bbo:

çok tşk ederim ablacım...inş dvm eder kilo kayıplarım çünkü ben 100 kilonun üstüne çıktığımdan beri bu sınırı aşamıorum tıkanıp kalıorum tüm korkum bu...en fazla 98 e kdr düşebildim sonra pes edip 108 e döndüm...sonra sizlerle tanıştım...inş bu sefer böle olmaz....inşallah:Saruboceq:
Hayır bu sefer pes etmek yok olmıcam tüm inancımızla arkanızdayız bunu hiç unutma emi:))
selamlar ben de 73,4 gördüm baskülde. 100 gram için uğraşmışım bütün hafta peeh mirmirmirmir dicem ama umarım regl olduğum için şişkinliktir. zira karnım davul gibi :bbo:

bıjouxcum canımcım aman üzilme 100 gr bile ne kadar kıymetli biliyormusun sen :)) yavaş olsun ağır olsun ama olsun be güzelim . ve dediğin gibi şişkinliğin çok etkisi oluyor. Ben şişkinlik için yani ödem için bir çay içiyordum güzeldide neydi adııı dur bakım gelim yazim sana .

DOĞA - Phyto slim çayın adı

Back
X